150

Го4о

преди 9 години

А сега някой има ли съмнение, че русофилите са в НОКДАУН и че Путин и руската рубла губят позиции. Ю.П. през Турция няма да има! Двойно е по скъп, а и с турчин ПАЗАРЛЪК много трудно се прави! Турчина не иска да "транзитира", а да купува и след това той да продава газ!!!!! Това е така, защото Турция може да си го позволи - там никога не е имало БКП(БСП) или АТАКА, които да се НАГЪЗВАТ на Путин!

149

Анонимен

преди 9 години

До 1Борисов сам не знае какъв е. Където повече келепир за себе си вижда, там и отива. Нито рашките, нито западняците му вярват. Така е и с останалата пасмина, която се води политически и бизнес елит в бантустан

148

Стършел

преди 9 години

Да ли пък в русия не се пукате от яд, че не ви се получиха нещата, както си мислихте.Колкото до това, че Турция е големия печеливш от този проект, не бързайте да се радвате.Ердоган не е слаб играч, а на Путин може и за втори път да му се окажат грешни сметките.

147

Анонимен

преди 9 години

До 1Има ли съмнения, че еврейската *** трайно се е настанила тука и ще ни изцеди до кокал? Честитоушанко я се поинтересувай кой щеше да ти строй патока. Май е евреин, а :)

146

Революция

преди 9 години

До Анонимен204Батко ти си спал на мокри весници незнам кой ти е набил това в главата . Цената се определя от разтоянието и транзита която я оскъпяват за германия няма транзит такса тръбата върви директно от Русия за Германия както трябваше да е и в Бг и за всеки кубик преминал транзит се заплаща такса . Докато слушате Русия колко била лоша и Путин какъв диктатор и тиранин от Вашинктон и Брюксел ви го набиха четвъртит за вечни времена и лишихте БГ от бъдеще

145

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 207С такава лумпенска нагласа, че ще дойде един батко от САЩ и ще ни подари ВЕИ-та, ще ни подари много пари ... по същия начин - 50 г. Комунизъм! Същата логика!аха разбрах - абе друго си е да дойде добрия батко Путин!Желязната логика на *** ***.

144

1

преди 9 години

Сега има ли съмнения още, че Борисов е американски агент, че протестите бяха купени и нагласени? Има ли съмнения, че еврейската *** трайно се е настанила тука и ще ни изцеди до кокал? Честито.

143

Анонимен

преди 9 години

Американците потриват доволно ръце - ще дупчат Добруджата за шистов газ и ще има лапачка. Да им е честито!

142

Анонимен

преди 9 години

НИЕ СМЕ СИ ПЛАТИЛИ ЗА ГАЗОПРОВОДА ОТ УКРАЙНА!Той отдавна се е изплатил и сега само печелим от преноса.ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ СМЕТКИ не излизат? ЗАЩО ГЕРМАНИЯ ИМА ПО- ДОБРА ЦЕНА на РУСКИЯ ГАЗ? ЗАЩОТО КОРУПЦИЯТА при немците е по-малка!Цената на ЮП беше 1 мил. стана 3 сега клони към 4,както с оградата с Турция-3 ,6,сега 9 мил-изпълнител-човек от БСП, ПУТИН и РУСКИТЕ *** в БГ правят договори в полза на РУСИЯ!РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ се ОТБЛАГОДАРЯВАТ на нашите ПРЕГОВАРЯЩИ във швейцарски банки ,офшорки и т.н

141

Анонимен

преди 9 години

Да бе да, къде я видя тази статистика 70% от ВЕИ в Германия, а затова си имат северен потик и 17 атомни централи, които уж ще затварят, ама все пак не му е дошло времето окончателно да го решат... Хайде холъм, само ние *** да седим и да се молим, докато някой измисли как да се греем на листопад. За индустрия да не приказваме...ние вече сами се отписахме

140

Анонимен

преди 9 години

Превода на Пушков не е точен. "Болгария может кусать себе локти" не е "България да се пукне от яд". А чети "нека България се сърди на себе си"

139

Анонимен

преди 9 години

То Мак Кейн ясно, че няма да яде бой,ама за нашите *** май няма гаранции, ча скоро скоро може и да изядът един хубав тупаник и към Хамериката им любима.

138

Анонимен

преди 9 години

Рашистите газ пикаят. Нямат пари да се обръснат - газопроводи ще правят. Сега чакаме да се обади и другия ***, Жириновски, с компетентно мнение.На кривата ракета космоса и пречи :)

137

Анонимен

преди 9 години

Пушков,пушките ви ще се пукат от яд защот тая игра е ваша,а не наша,ал ка идем връз ...

136

Анонимен

преди 9 години

Ако някой предложи ефективен начин да се впрегне енергията изхабена при размяната на мнения и квалификации между коментиращите, със сигурност няма да имаме нужда нито от газ, нито от АЕЦ.Трудно ми е да разбера емоцията разменена между участниците, при условие, че едва ли някой от тях е пряко засегнат или облагодетелстван от случилото се (пак без тяхно лично участия). Но явно генът и социалната закваска не могат да стоят мирни и все държат да се изкажат, без значение дали са подготвени или не.

135

Анонимен

преди 9 години

Пукам се от яд че няма да имаме Южен Поток след като гледам какво става с Украйна след като дълги години транзитираше най-големите количества газ в света.

134

Анонимен

преди 9 години

НЯКОЙ НАИСТИНА СЕ ПУКА ОТ ЯД, НО КОЙ ЛИ Е ТОЙ?...(въпрос с неповишена трудност)

133

Unufri

преди 9 години

За домашна работа помисли и върху това:Цяла Европа декларира намерения да намали зависимостта си от руски газ. В Германия супер агресивно се въвеждат ВЕИ източници. На прага сме на революция в геотермалната енергетика.Хайде погледни 10 години напред и дай 100% гаранция, че при гореописаните обстоятелства Южен Поток ще работи на обещания максимум и нашата печалба ще е максимална.Но не случайно договорите са секретни. Никой за нищо гаранция не дава - само иска от нас!

132

Unufri

преди 9 години

184, писнало ми е от експерти като теб :)Къде ми сравняваш едно кило ябълки с Южен Поток, бе, младеж. Ти си тотално неадекватен!Едно кило ябълки са едно кило ябълки, а по тръбата може да тече 0 газ или макс. капацитет! Нашата печалба, като страна по транзита се определя от количеството газ, която тече в тръбата. Като няма достатъчно дебит по нея знаеш ли какво се случва с печалбата ни? Ще те оставя сам да си отговориш, макар че не показваш достатъчно голям потенциал за логическа мисъл!

131

Unufri

преди 9 години

Браво на 174! Най-после да чуя едно неемоционално мнение, което посочва истинските губещи от този проект.Пеевски и Доган се бяха приготвили да заграбят Южен Поток, чрез серия от фирми изпълнители и подизпълнители. Тази комисиона дето Доган я взе за Цанков Камък са джобни пари спрямо намерението му да узурпира ЮП.Големите губещи са Доган и Пеевски, а ако ЮП се строеше, проектът щеше да ги изстреля в небесата. Сега Пеевски е едно вестникарче, а тогава шеше да е олигарх-магнат с огромна власт!