182

Анонимен

преди 9 години

До Никола 297Не се излагай с тези исторически ракурси, пич. Как може Русия да заграби Молдова от Румъния когато една голяма част от днешните румънски земи са молдовски? Смени си историческите източници. Пий от извора.

181

Анонимен

преди 9 години

благодарим им на руските шматки,че спомогнаха да загубим добруджа,беломорска тракия,западните покрайнини,македония и т.н.да им приседнат дано изкрадените ни пари,златни резерви,неплатени данъци и младените ни.

180

antoaneta.ardashes

преди 9 години

А Русия надежден партньор ли е или лежи на стари лаври?

179

имаме газ !

преди 9 години

Като стане въпрос да се отървем от най -скъпата газ в Европа и пАсола на *** хвърля на амбразурите ***, агенти , безробници и пр. ***...Ние ще си коопаме и продаваме нашата газ, пък рашъните ще си правят водка от газ и ще мажат нефт на филийки...

178

благодарен Българин

преди 9 години

Аз лично благодаря на г-н Путин, че ни отърва от пАтока си!

177

Анонимен

преди 9 години

и каква стана тя?руснаците теглиха една майна на всички българи,включително и на русофилите у нас.е тава е братската любов.братска благодарност за азбуката,която им дадохме,към свети Киприян,че ги нанаправи православни християни и им създаде църква и патриаршия,че ги направихме народ а не ги оставихме в калта,когато бяха шматки.евала.язък,че се правят на набожни.ще им се върне един ден.

176

Анонимен

преди 9 години

ЕС едва сега осъзна как си го нафърфори. Стотици милиарди евро преки загуби. За косвените не ми се и говори. Как в тази ситуация да изкажат благодарност? Как?Моля, имайте милост към ЕС, той в момента е в клинична смърт.

175

Русский

преди 9 години

До АнонименИ что? Мы так же ЕБНа выбирали.

174

Никола

преди 9 години

Чакайте да му припомня на @Руский , че след войната от 1877-78 , Русия заграбва Молдова от Румъния и като компенсация , дава на румънците чисто българската Северна Добруджа , мястото където е основана през 679-681 българската държава на Кан Аспарух . Та все такива ги въртите от столетия пък били сме неблагодарни , не паметливи сме !

173

Анонимен

преди 9 години

До РусскийА болгарское правительство разве не болгары выбирали?

172

Никола

преди 9 години

Стига бе , Русский ще ни разплачеш , направо ни просълзяваш ! Да не бяхме ви сърбали попарата 45г. та да ти повярвам , знаем мнооого добре имперските ви номера !

171

Анонимен

преди 9 години

До Никола Да, посылают из Москвы продукты и вещи первой необходимости. А вот русских солдат на Украине нет. Или вы их там видели лично? ;)

170

Никола

преди 9 години

Русский , света не яде доматите с колците , много добре знае , че в Украйна всичко се инспирира , ръководи и логистира от Москва , в т.ч. и командосите ! Все пак сме 21век и всичко се вижда и знае !

169

Русский

преди 9 години

До МихаилНе правы Вы. Скорей правительство Болгарии не очень умные. Или ЕБН не был русской проституткой? :)

168

до 279

преди 9 години

"Значи на Русия може да се навеждаме , дето ни беше окупирала и се разпореждаше 45г. на наша територия , а на ЕС и САЩ , които са ни съюзници по НАШ ИЗБОР , не може ?! Е"аси логиката"Значи не ти стигат 45 години навеждане пред едни, ами още 45 години навеждане пред други искаш. Е*ах аз твойта логика.

167

Михаил

преди 9 години

Болгары, вы *** дешвые!

166

до Европейски Съюз

преди 9 години

Значи на Русия може да се навеждаме , дето ни беше окупирала и се разпореждаше 45г. на наша територия , а на ЕС и САЩ , които са ни съюзници по НАШ ИЗБОР , не може ?! Е"аси логиката , членовете на ЕС и НАТО да се конфронтират помежду си и да се навеждат на азиатска Русия . Боже , слез на Земята и си прибери вересиите(русофилите) !

165

Русский

преди 9 години

До Никола А разве есть на Украине российские войска? Увы, украинцы сами себе устроили гражданскую войну.

164

Анонимен

преди 9 години

С политическите ветропоказатели, които се изреждат на власт, България е сред най-надежднитe партньори в света. :D

163

до Никола

преди 9 години

"И русия е подписала международните договори ,които изключват анексия на чужди територии , пък анексира Крим"Това е защото НАТО наруши договорките от 1990-та, с които обеща да не се разширява на изток.