27

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЕС ЧАКАТ ОБОНГО ДА РЕШИ КАКВО ДА ПРАВЯТ. НАЛИ НАРЕЖДАНИЯТА ИДВАТ ОТ ПЕНТАГОНА. ГОСПОЖА МЕРКЕЛ И ТЯ МЪЛЧИ. ПРЕДИ ДНИ СЕ ЗЪБЕШЕ НА ПУТИН, ЗАПЛАШВАШЕ. Е СЕГА ДА Я ВИДИМ. НАМЕРИЛА С КОГО ДА ИГРАЕ НА КРИЕНИЦА. СКОРО ДАЛИ НЯМА ДА ИМ СТАНЕ СТУДЕНО НА ЗАПАДА?

26

Анонимен

преди 9 години

Пак глупости! Путин и Русия губят най-много от провала на ЮП, а ЕК очевидно е печелившият, защото от самото начало се противеше на проекта. Сега ще дадат няколко милиарда на Австрия, по сто милиона на Сърбия и България и толкоз! И какво толкова щяхме да печелим от тая тръба за 8 милиарда? Кога щяха да се изплатят тия пари? След колко деситилетия тя щеше да стане българска? Никой няма да строи нищо до Търция сега. Защото оттам нататък тръбата няма как да стигне до Европа, без ЕК да разреши.

25

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Официално, според нашите и европейските лидери, причината за несъгласието относнонпроекта, е че договорът не отговарял на европейското законодателство.А защо Австрия и Италия бяха е процес на организиране и строене? И те нарушават EU законод., но тях никой не притеснява. Мируват си и си подготвят нещата. В материал на RT относно ЮП има 1300 мнения за изказването на Плевнелиев. Подиграват ни се. Били сме "от глупав по-глипав", до Украйна.Резил! Срам ме е да се нарека Българин!

24

Аврамов

преди 9 години

Точно преди две години Боко тиквеника заяви, че парите от Южен поток ще отидат за увеличение на пенсиите, за строителство на музеи, стадиони и пр.Две години по-късно хвърли зомбираната маса в краката на господаря си Ердоган.Да ви е честито!

23

Аврамов

преди 9 години

Точно преди две години Боко тиквеника заяви, че парите от Южен поток ще отидат за увеличение на пенсиите, за строителство на музи, стадиони и пр.Две години по-късно хвърли зомбираната маса в краката на господаря си Ердоган.Да ви е честито!

22

dvfb

преди 9 години

Нека сега всички фирми, които са пдписали договори с Раша и гЪзпром да си потърсят правата за настъпилите и бъдещи загуби заради едностранното и безумно прекратяване на проекта ЮП! Шуткин усети болката от големия *** наречен "санкции", Раша започна главоломно да губи ликвидност и позиции във всички аспекти и най-лесното е да "уплаши" ЕС като постави света пред свършен факт! Да, ама НЕ е познал-сега в ответ ще получи още тупалки в мордата мазна!! А България е най-невинния пострадал!!

21

Аврамов

преди 9 години

Да са живи и здрави националните предатели от ГЕРБ и техните съучастници, които ни докараха стотици милиони евро загуби на година, които задълбочиха безработицата и ни направиха енергийно зависими от Ердоган.Докато има зомбита и ***, ще има и тарикати!

20

Анонимен

преди 9 години

1 Щатски долар = 53,9490721 Руски рублитик-так Изненадани има ли?

19

СТАЯН ПЕТРОВИЧ

преди 9 години

ВЬЙ май с ума сашли. Не виждате ли, че Путин си лае а Европата си върви. Ращките е време да спрат да се зъбят и да си подредят кочинката. Зарплатките им станаха по 200 долара. Според анализатори ще задържи недоволството на народа до 2 години. А после?

18

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 1,по-скоро Путин искаше да си построи газопровод, 25-30 години да не плаща транзитни такси (щото се строи с дълг към Газпром), и нищо друго да не минава по тръбите. Еми сега да се насочва към мюсюлманска Турция, а Волень да мъдри как да го оправдава

17

Анонимен

преди 9 години

Трети енергиен пакт на практика значи - строиш газопровод за милиарди и накрая ти казват - не може само ти да го ползваш...много готино, може ли така да ходим и ние в Берлин и да се настаняваме в новопостроени апартаменти?

16

хатака

преди 9 години

Ой,ой! Колко сме смели - поставили сме натясно "еврочиновниците"! Това - според руските издания. А колко от тях са относително независими? Във всички случаи изявлението на Путин за спирането на "ЮП", и то докато е в Турция, е демонстрация на неуважение към ЕС/а що се отнася до България- и на пълно пренебрежение/.Това е истинското лице на "братска Русия" - арогантни и зли, когато са настъпени.

15

Циганин

преди 9 години

Егати и простотиите къде пишат -Русия щяла да се откаже да експортира газ заради шистовия газ -ей навсякъде работя неграмотници или връкарчета .

14

****

преди 9 години

Това последното изречение в текста говори много,да му мисли ЕС,топката е в тяхното поле.

13

Анонимен

преди 9 години

И този път Европа ни помогна много както ни е помогнала на Берлинският конгрес, за Ньойският договор и още много пъти ,разбира се с помоща на послушви управляващи мижитурки в страната. Сега ще се кланяме на султана за .....руски газ .

12

Брат

преди 9 години

Е, еуропейците намериха това, дето искаха. Осем години се правят на ***, какви ли номера на Путин не му правиха. Сега, вместо да имат един предсказуем и коректен партньор, който дава газ даже в аванс, ще чакан на всякакви дреги посредници. И ще ги клати, кой както им е удобно.Не щат Путин, на ви Ердоган.Направо ми стана кеф как Путин им насади турския султан.Сега нека си правят Набуко, каквото щат. Айде, с метаните при султана.

11

do 7

преди 9 години

Да прочетох, руснаците се скъсаха да ни заплашват, че ще стоим зимата на студено, ако не го построим! Руснаците само заплашваха. Е страхотни бизнес партьори са. Досущ като мафия (правят ни предложения, които не можем да откажем)! Това е пропагандна статия. Да не забравяме, че на руските олигархични *** им се пече яйце в момента, защото дизела в Германия падна до 1.10 евро от 1.40!!! САЩ бутна цените надолу чрез шистовия газ. Въпрос на време е арабите да си свалят цените и тогава дасвиданя Ру

10

Анонимен

преди 9 години

Нормално, докато ЕС се опитва да се пазари, с *** похвати, без да предлага нищо насреща, под давлението на марионетката Обама, то на руснаците им писна и казаха, че газа пак ще стигне до Европа, но чрез посредник - Турция. Докато ЕС не приведе здрави икономически доводи, а се опитва да политикантства - това ще е резултата (между другото Северен поток си работи перфектно и германците са много доволни).А Русия многократно каза своите ясни позиции в отношенията със Запада - не дразнете Мечката

9

между другото

преди 9 години

Ердуган;ашколсум Путинчо а пък ние ще ви постройм милиони минарета в Русия и брадати оджи ще ви пратим да ви обучат как да се побратимим ха ха ха....

8

от 10

преди 9 години

Е така ли се осъществяват проекти. Много ясно, че ЕС няма да допусне да се строи съоражение, което ще струва милиарди и евентуално може да зароби ЦЕЛИЯТ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ, както политически, така и финансово. ЕС си даде препоръките, нашите политици бяха заето с простотиите си! Путин иска да строи, защото е финансово притиснат, заради падащите цени на петрола. Така че Путин не може да чака. ЕС не дава заповеди, само препоръки. Единствените виновници за цялата каша са ТУК, в България!