335

Анонимен

преди 9 години

*** много ви е яд нещо

334

Анонимен

преди 9 години

До 505_да така е

333

Безцеремонно

преди 9 години

Путин се държи като горгорбашия и размахва пръст на източноевропейските страни. Иска да командва и Украйна и Беларус и България и Полша и Казахстан. Държи се нагло и заповеднически спрямо цяла Европа. България се съгласи да се строи Южния поток и разбира се по правилата на Европейския Съюз. Путин си има свои имперски правила и други не признава, затова е готов да се съюзи и с турците и да плаща 2-3 пъти повече за тръбата , само и само за да извива ръцете на бившите соц. страни.

332

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ни плашили ту с Турция,ту с Америка. ...ту с извънземните как ще ни завладеят,окупират...и че единственото спасение е само Русия-.Манипулатори....това вече не върви сред младото поколение.Ако беше 1985год.-да това вървеше ..

331

ЧЕСТИТО БРАТЯ

преди 9 години

Днес е велик ден за България!!!! Днес започва намаляването на руското влияние тук. Пример за размисъл -Украйна. Руснаците я разсипаха,представете си дали Ние щяхме да имаме думата ако тръбата им минава от тук? Пак щяхме да сме заложници на чужди интереси.

330

Мила

преди 9 години

Президентът на Република Сръбска (в състава на Босна и Херцеговина) Милорад Додик заяви:Русия каза, че не може да построи Южен поток, ако Европа не иска това. Преди няколко години бе построен Северен поток от същите тези източници, той пристигна в Германия и в развитите европейски страни и там нямаше никакви съкращения на газовите доставки през целия период на кризата в Украйна. Защо не ни дават при същите условия да построим Южен поток? Защо трябва да мислим, че не сме енергийно осигурени в бъдеще? заяви Додик в ефира на телевизионния канал РТРС.

329

ЧЕСТИТО

преди 9 години

С лека ръка може да изгубим 400млн. евро /800млн.лв/, нали ще теглим 8млр. дълг!Трябва бързо да завършим интерконекторната връзка с Турция и Гърция, че като спрат руснаците газта на украинците да може пак да го копуваме. Малко по скъпо ще идва ама пак ще е руски.ЗАЩО НЕ СЕ НАУЧИХА ДА ГОНЯТ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ!Сега ще се оправдават нашите колко не сме имали нужда от южен поток.И с АЕЦа ще стане същото след като си построят Руските централи в Турция, докато ние се чудим на кого да се надупим

328

Анонимен

преди 9 години

Разберете дивиденти щяхме ,евнтуално да получим от тръбата след 30години,когато ще се изплати заема по строежа и от таксите.Познайте кой искаше да ни отпусне заема за строежа--Ами разбира се Руска банка...пМислете стига сте вили на умряло:-)

327

Анонимен

преди 9 години

Това с руснаците е ясно.Ще направим,Ще-оправим Ще...Ще...:-)

326

Анонимен

преди 9 години

Изгубихме тръбата, такстите от транзита и каквито и да било ползи, колкото и малки да са били. А какво спечелихме- нищо един гол х*й на който Плевнелиев и дружките му могат да седнат.

325

Анонимен

преди 9 години

Пенсиите да ходат да спасяват оня фалирал банкер сега вместо по 200 лв добавка по 40.

324

Анонимен

преди 9 години

До487 да реално е така,но обясни го на ***,невъзможна мисия,щом,тавариша го е казал това е.Що не кажат Русофилите кога реално ще започне държавата да печели от транзита а..Защото не им Изнася

323

Анонимен

преди 9 години

То няма нито един достен политик във властта в момента, че да говорим за компенсации. Толкова са неведени и надупени, че дори няма да питат ЕС.

322

Петьо-Еврей

преди 9 години

За съжаление със българи да се водят преговори е пълна трагедия!!!!

321

Анонимен

преди 9 години

Браво на Ердоган сега и 3 АЕЦ--а като си нашляпа дреме му на лявата подметка, а вие се кланяйте на еврогейския съюз асфалт ще има за всички от сърце.

320

Бай Онзи

преди 9 години

Хм 400 млн годишно приход. Стойността е 22 млрд. От тях 10 ние да дадем, това ще се изплати след 25-30 години. Това добре ли е не знам.

319

ВЯСВЯ

преди 9 години

ЧАО ПУТИН , ЧАО КОМУНИЗЪМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

318

пум

преди 9 години

До АнонименПриятел ти си само за съветник на финансовия минитър.Браво на теб и ти благодарим за инфото.Смо че преочети повече за връзката долар и петрол

317

Анонимен

преди 9 години

Да ви е честита коледната добавка от 40 лв. и увеличението на заплатата с 40 лв. през новата 2015 г. и също с още 40 лв. през още по-новата 2018 г.

316

Анонимен

преди 9 години

СЕга наистина е интересно ще имат ли сегашните политици "ТОПКИ" да поискат парично възмездие от ЕС за "ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ" или пак ще се скрият в миши дупки.