106

варненец

преди 9 години

аз отдавна искам този път-путин или чавес а съм против юнкер меркел и обамата.

105

БМ_21 Град

преди 9 години

Брей гаргамеловите /костови/ момчурляци не се ли налапаха с постове, та още шум вдигат!? Костовата марионетка на снимката да не се вживява в образа на Левски! Техният тартор продаде БГА "Балкан" на евреите за жълти стотинки, Тецовете "Марица-изток"1 и 3 на американците и зароби странта с договори за икупуване на 3 пъти по-висока цена ... та да вземе да млъкне! А на България е необходима силна личност като В.В., която да сложи ред в страната, за съжаление такава обаче няма и грабежа ще продължи!

104

Анонимен

преди 9 години

PATIAT E EDIN-VSICKATA POLITICESKA PAPLAC V ZATVORA.

103

Българин

преди 9 години

"Не успее ли реформаторското усилие, пътят е "Путин" или "Чавес""Не знам дали не е по- добре от перспективата такива като теб да ни управляват.Комплексиран хвалипръцко.

102

ГЕН.ЛУКОВ

преди 9 години

Мдаа...Много правилно и точно казано!Но дали една диктатура/за кратко време/не би изправила България отново на крака?И не би разчистила пътя за идване на истинската демокрация?И би унищожила анархията на която разчитат крадливите родоотстъпници и предатели?

101

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЕКЪДЪРНИЦИ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ, А И ДА ИСКАТ НЕМА ДА СТАНЕ. МНОГО ТРЯБВА ДА ОТИДАТ ВЪВ ЗАТВОРИТЕ, НО И ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ИМАМЕ МНОГО ИЗКРИВЕНА СЪДЕБНА СИСТЕВА. ТАКА, ЧЕ НЕ ХРАНЕТЕ НИКАКВИ НАДЕЖДИ.!!!!

100

Михаил

преди 9 години

Ако ли реформаторското усилие успее, пътят на България е "Порошенко". Напред!

99

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРазликата е, че ББ колкото и да е *** (въпреки че българина му се кефи), успяват да се организират огромни финансови средства за да о хулят денонощно в интернет и го свалят от власт с протести...

98

С

преди 9 години

Пътя е последна спирка на метрото април месец :D Пък тук да си остават прехласващите по Путин и Чавес :)

97

Анонимен

преди 9 години

Добре бе Одисей, би ли ми обяснил каква е разликата между Путин и ББ ??+++ББ не носи обувки с огромни токове.

96

Анонимен

преди 9 години

Ne uspee li reformatorskoto usillie patiat e Putin ili Chaves Zashto putin ili Chaves ? Nie niamame li si nash pat

95

Маркс

преди 9 години

Аз съм им писал на тия *** от УСА, че денят в който фалират Раша, ще е последния ден на щатите, но те не ми вярват. Може би трябва да направя някакво шоу като Крис Ейнджълс или Динамо и да ходя по водата, мм?

94

Анонимен

преди 9 години

До 125Ми че то и Унгария е член в ЕС, ама това не пречи на Орбан да си направи една малка путинландия в сцентъра на европа, и да доведе Унгария от абсолютен лидер в източна европа до нивото на Румъния та даже и по-наза

93

до Одисей

преди 9 години

В момента му е поверено министерство, това е с приоритет над партийния му пост. Путин, Чавес, Обама, Рейгън, Маргарет Тачър и външната политика на България не са сред проблемите, които трябва да анализира като здравен министър.

92

Анонимен

преди 9 години

До 119Добре бе Одисей, би ли ми обяснил каква е разликата между Путин и ББ ??? освен че единия играе хокей, а другия футбол

91

GFR

преди 9 години

БОРИСОФ НА ТЕЛЕФОНА !АЛУУ !СПИКИН ОБАМА !ХУ СПИКИН ПЛИИЗЕ ?БОРИСОФ ЗОФИЯ БУЛГАРИЯ !ТЕЛ МИ БОРИСОФ ИУУ АРР АЛИИВЕ ?Е ПА !ТЕНКИУУ !/ДЪХ НА СПУКИ ТУУТСЕ !/Прочети още на: dnes.bg/politika/2014/11/30/reformatorskiiat-blok-shte-ima-nova-forma-na-sledvasht-etap.246918#comment-newest

90

Анонимен

преди 9 години

Американския ибрик на надник си личи от километри, уж е здравен министър, а тръгнал да се изказва по въпроси, които изобщо не са му в компетенцията и не са обект на министерството му.

89

Анонимен

преди 9 години

Ми като не искате путинизация на България, що подкрепяте агента и бивш комунист Бойко Борисов, май и вие като ББ и Орбан сте демократи само на приказки

88

Анонимен

преди 9 години

Де да имахме някой като Путин.За съжаление тук и демократи, и социалисти, и псевдонационалисти са само едни бездарни меринджеи и продажни ***. Всички те направиха думата реформа да звучи мръсно.

87

Анонимен

преди 9 години

Явно *** хвърля и рубли на поразия за удържане на пропагандата в ***!