33

до ! 58

преди 9 години

Чуденке. Защо трябва да им плаща Украйна на сепаратистите, нали те заявиха на всеослушание че не искат повече да са украинци, а искат да са руснаци с московски заплати и пенсии, сега да си ги търсят от Путин, който ги пързулна по бослея на руската пропаганда. Нека гладуват и умират от студ. Най-много хора са загинали заради собствената си глупост.

32

-

преди 9 години

До neoМене кво ме греят хотелите на мутрите по л*оморието, че не били фалирали, аз там не съм стъпвал от години?

31

neo

преди 9 години

Не могa дa рaзберa омрaзaтa срещу русия. Рaзбирaм зaпaдните гейове.....те се стрaхувaт от незaвисими политики. Но зaщо по дяволите вие Бългaри тaкa плюете по Руснaците. Aко не сa те черноморието дa е бaнкрутирaло a от тaм и строителството изобщо и държaвaтa. Всичките си несгоди последните 25 години ги дължим нa Ес и Фaщ. Нa тях плaщaме всякa годинa милиaрди вноски. Децaтa ни прокудихa пaк тaм дa рaботят aнгaрия. Нaистинa ли сме толковa *** нaрод или ДA?????

30

смешни алкаши

преди 9 години

минималната заплата в русия е едва 200 лева, русия не е москва, в москва живеят едвам 1/15та от руснаците? тия 130 милиона извън масква кви "заплати" вземат, московчанче? докарват ли си поне минимална бг заплата от 330лева? хахахаха "богатите" руснаци

29

Анонимен

преди 9 години

тея фенове не са ли вече ДНР ? Какви пари чакат от Киев, да звънкат на пушилин и това е

28

Мужик

преди 9 години

Тъй, тъй само глада ще им вкара ум в главата, да им спрат и водката и съвсем ще се вразумят. Пустия комунизъм бая мозъци проми, та и до днес си живеят с мечти за Сталину и Путину!

27

руски олигарх

преди 9 години

До каквото се докосне русия изсъхва моментално.

26

Олена

преди 9 години

Хах,видел си ти 3500 лева накуп кат си теглил заема от Първа инвестиционна.Не ме изнервиай.Кой знае от кое село си и сега ми са прайш на велик

25

до московчанина

преди 9 години

Товаришч изказването ти само показва, че москалите сте изключително глупави хора. И поради тази причина съвсем скоро ще се радвате и на заплати от 25 долара в Москва. Май забравихте 1999 г., скоро обстоятелствата ще ви я припомнят.

24

затваряй кранчето

преди 9 години

Спирайте им и тока и водата,нека само магазините да са пълни както едно време,да не ги гони носталгията.

23

Маркс

преди 9 години

А и пропуснах, Педро да съм го комадировал в Рая, те така, за заслуги, пфу!

22

Московчанин

преди 9 години

до 26Ммм добре, да очаквам от 1500 долара, която е и средната заплата в Москва сега , след нова година да ми я намалят на 250 долара!На к'ва дрога си, момче?

21

Олена

преди 9 години

***,и турската лира играе непрекъснато ама фесовете като си вземат 2000 лири заплата и си ги харчат в TR един дюнер все си струва 3 лири,независимо дали лирата е 0.70 стптинки или 1 лев или 1.20

20

Маркс

преди 9 години

Аз на мястото на Путин бих им пратил една преса да си печатат пари, колкото им душа иска!

19

Анонимен

преди 9 години

Смях в залата..тия 2 града са руски и ако им спрат кранчето от Украйна то това ще е още по-голям повод на мирното население да подкрепят руските бойци борещи се за независимост. Хак да ви е, украински.

18

така им се пада

преди 9 години

другаря *** да им плаща пенсийте сега, нали били руснаци, не били украйнци, защо тогава Украйна трябва да им ги плаща?

17

Анонимен

преди 9 години

Путин няма мангизи нито да води война, нито да ги храни гладниците от Лугандон. Долара съсипа рублата, цената на нефта съсипа Русия. До Нова година ще имаме паритет 60 долара за барел нефт, 60 рубли за долар, което гарантира средна заплата на руснака 250 долара, да не говорим за минималната заплата, която ще бъде 60 долара, т.е. колкото барел нефт. Путин сериозно трябва да се замисли да пуска юздите на инфлацията през 2015, ако иска да се закрепи още няколко месеца на поста в Кремъл.

16

FED

преди 9 години

Какво чакат, ние ли да им печатим. Не можем да насмогнем на долари да печатим, та сега и гривни да печатим. Парите се обезценяват като марките след втората световна война. Ние затова на концесии прибираме златните залежи и златото на всички наши съюзници, пардон васали и зависими територийки.

15

Анонимен

преди 9 години

но има и значителни доставки от благотворителния фонд на милиардера Ринат Ахметов, чието богатство е изградено върху огромните промишлени ресурси на Източна Украйна.Ха какви ресурси, като там вече има случаи на смърт от глад и студ. Въглищните мини не работят от месеци поради липса на електричество и на практика повечето от тях са неизползваеми защото са наводнени. Нали русофилските *** ни убеждаваха, че Източна Украйна хранела Западна Украйна. На практика се оказа точно обратното.

14

Олена

преди 9 години

ще въведем рублата както редовна валута.Да си ги държат смешните обезценени гривни в Киев