16

циника

преди 9 години

12, Victor, в този ред на мисли можем само да си представим как е получила мястото си тази иначе високоморална репортерка в една от най-големите медии. Защото аз лично не виждам професионални причини да бъде там!

15

БРАВО

преди 9 години

Шапка й свалям на г-жа Колева, освен за правилната реакция пред лешоядите и точните коментари, но и за достойнството, с което си признава грешката и твърдостта да понесе справедливата патриархална санкция, реализирана своевременно и точно от половинката й.

14

циника

преди 9 години

Защо ми изтрихте мненията, бе? Защото казах истината ли? Истината, че една необразована *** се оказа по-интелигентна, по-логична и по-аналитична от една добре "подкована" репортерка и аргументира мнението си по-добре от 90 % от вас - журналистите, на които това ви е работата. Затова ли? Триете, но иначе не пропускате да си вземете заплатите, които сте изкарали от хората, които ви посещават сайтчето и пишат в него.

13

Емил

преди 9 години

***....нищо не казвате за ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА бе ***...или не ви отърва да злепоставяте братската медия:)))))

12

Исмаил

преди 9 години

Българи,румънци,сърби,гърци въртят гюбеци после мюсюлманите ги научили..ха..ха

11

Пешо

преди 9 години

"Свален сутиен"??????? Ами аз до 10 годишен ходих с мама в женската баня и кво? .... Въобще е простотия в 21 век да е престъпно показването на голо тяло! Тия от БТВ луди ли са? А какво да кажем тогава за НУДИСТКИТЕ ПЛАЖОВЕ, които се посещават от роднини от 3 поколения!?!?!?

10

Victor

преди 9 години

Гледах интервюто тази сутрин, потресен съм как една обикновена жена от село, вероятно с никакво съществено образование успя да изложи теза и да я защити с поне 3 аргумента, докато журналистката от голямата национална телевизия повтаряше две фрази като слабоумна... СРАМ... съвсем не подкрепям тезите на жената но шапка и свалям за подредения и ясен изказ... а репортерката да се хване сервитьорка...

9

Анонимен

преди 9 години

V rodilnite otdelenia na bolnicite dnes tova se rajda i to shte ostane da "krasi" balgarskia narod

8

Анонимен

преди 9 години

"Направихте скандал от едно видео, сякаш това е най-големият проблем в държавата"---То всеки така си вика като прави такива неща - "това ли е най-големия проблем" и "ние просто се забавляваме"... Обаче като сумираш отделните ей такива малки, незначителни "проблемчета" и се получава точно големия проблем в държавата - повсеместната простотия.

7

циника

преди 9 години

Големите медии свикнаха да работят мързеливо - прибират пари за да пропагандират една или друга политкоректна линия, не си дават никакъв зор за реални разследвания /горният случай е показателен колко неподготвена беше репортерката/ и в същото време използват случаи като този, за да стъпят на морализаторски позиции и да излеят кофа с ла.на върху някоя жертва. В конкретния случай обаче тази нещастна репортерка стъпи накриво и беше напарвена за смях от една жена, която едва ли има и средно образова

6

BG

преди 9 години

MADE IN BG.....

5

Анонимен

преди 9 години

Да бе, ромското малцинство...А Мария Илиева и Криско? На центъра на София в Борисовата градина на детско парти ги бяха пуснали и 6-годишни дечица пеят ...Чудех се да плача ли, да повръщам ли

4

въйвъй

преди 9 години

Брей, много морални хора има у нас. Ами защо н есе възмущавате от простотиите на ВИП брадър, защо не им теглите една майна, скъпи телевизии, скъпи репортери от БТВ,Нова ,БНТ и прочие? Постоянно от тия ТВ се бълва неморалност ,простотия,т урски сериали, чалга, випове, брадъри, трифоновци и какво ли не-и искат хората да си пускат клип как четат Достоевски! Уважаеми телевизионери- за простотията в обществото ни огромна заслуга имате и вие, даже не огромна-а водеща заслуга имате вие!

3

Анонимен

преди 9 години

Нормално е разбира се...за болно общество...

2

шеф Манчев

преди 9 години

Станах късно,ходи по голяма ,нужда ,направих си супришната злобарка ,но пак нещо ме напъна ,че ядох леща. Готов съм да взема отношение. .Сипвам 100 грама и не виждам нищо нередно. Ам веселят се хората. Що в мойте *** не слагат пари?Кви та солеми могат да съберат колко от Най йаките торбички с кинти.

1

NoMercy

преди 9 години

Мъжа не го дадоха , но каза че има дъщеря на 33 и 3 внучета , демек е на 55години поне а тази е на 3о сигурно и танцува кючек по столовете , мисля че всеки може сам да си направи изводите.