73

евроГей

преди 9 години

Пазете си *** защото после кой ще ви оправя и вас ,и жените ви!

72

...

преди 9 години

Бе и тука имаме подобни проблеми с нашите си индианци! Тука ако пипнеш индианец-ром медиите ше те вкарат в миши г-з и така много пъти! Дето се вика ше ти разкатаят фамилията! Но ако индианец-ром отрепе изнасили, ограби, пребие и прочие некой бял то той е в правата си! И тука е така само, че е малко по засилено-отколкото там де! Щото нали сме по-демократични и от най-демократите и затова!

71

волгоградския

преди 9 години

Ставай страна огромная!

70

???

преди 9 години

А така.... все чернокожите онеправдани... май така им изнася.Палежите в Лондон също бяха заради застреляна ***.А тия дето дрънкат че САЩ не могат да си оправят бъкиите... а в България как са оправени бъкиите с *** или забравихте когато хората на "цар" киро убиха онова момче.А как в Русия се справят с проблема чеченци и всякакви тем подобни терористи.

69

волгоградския

преди 9 години

Абе кьде са сега русофобите и подрьжниците на краварите? Нещо хич ги нема. Вий представяте ли си ако това се бе случило в Русия колко помия щеше да се излее в/у рашките и какви статии щяха да се испишат. ЛИЦЕМЕРИ ДОЛНИ

68

Анонимен

преди 9 години

До 88Да, такива убийства в Лондон нямат. В Лондон обаче имат ислямисти които отрязват главите на "неверните" англичани в средата на улицата.

67

ФАШИСТКА ДЕМОКРАЦИЯ

преди 9 години

едно говорят по света, ама в къщи само палки, газ и затвори. 3 МИЛИОНА ЗАТВОРНИЦИ - световен рекордьор са ДЕМОКРАТИТЕ в САЩ. Пък КОМУНИЗМЪТ бил ЛОШ. Гьобелс мига на парцали

66

bomb Vietnam again

преди 9 години

кво ме интересуват, че Пенчо ударил Генчо в Оклахома бе? Миризливи истории на мързеливци, Виетнам чака

65

bomb Vietnam again

преди 9 години

Е няма как, трябва да се бомбандират поцелуйковците пак.

64

фройд

преди 9 години

*** минават вече на двоен надник ,хем да плюят Русия,а сега вече трябва и да бранят ФашисткитеАмериканскиЩати,подозирам ,че бая клавиатури ще се изтъркат тия дни,Огнян Минчев да му мисли!

63

Поп Грую

преди 9 години

До Анонимен 85Джими Хендрикс само ще ти напиша.Rammstein и Motorhead не са рок групи.Апропо, Motorhead се пише слято.Това са фактите. А другите факти са, че там отново "бият ***"!Слава Хрущева! Хероям сало!

62

волгоградския

преди 9 години

По големи лицемери от краварите няма и не е имало. Гнус ме е даже да говоря за тях. Да живее Русия (моята нова родина) да живее и Путин. Сьщо така да живее и братска България и вьн от ЕС и НАТО

61

Анонимен

преди 9 години

Тва е малко като онзи лаф с тексаският шериф който обяснява на негов колега "Абе Уйл, това беше най-жестокото самоубийство на цветнокож в нашето градче: беше си вързал ръцете зад гърба, след това беше се наръгал 20 пъти в гръб и накрая беше се самосмазал под тир 2 пъти"

60

до 93 от волгоградск

преди 9 години

По добре евразийски отколкото ***. А ти също не мисли "джуджето" защото джудже не джудже ама целия свят го гледа в устата като говори и се страхува от него.

59

Анонимен

преди 9 години

Веднага да се наложат санкции!

58

Анонимен

преди 9 години

Дават акъл на цял свят относно човешки права и как да действат властите на други държави по време на бунт и гражданска война, а те собствената си къща не са оправили. Лицемери, заслужават си го.

57

волгоградския

преди 9 години

По данни на ЦРУ протестиращите всьщност са руснаци без отлечителни белези

56

Анонимен

преди 9 години

Браво! За пореден път виждаме, че законите в САЩ работят! Неприкосновеност на личното пространство, неприкосновеност на частната собственост. Полицаят не невинен, разбира се. има си закони, които ги знаят децата от 4-годишна възраст нагоре. Документите в жабката, ако ти е мил животът. За пистолет да не говорим.

55

Анонимен

преди 9 години

Преди хиляди години на земята са съществували много видове хора, те всички са изчезнали, като е останал само хомосапиенс. Много учени твърдят, че хомосапиенс е избил останалите ходещи ***, последния вид, който е затрил хомосапиенс е неандерталеца. Това се нарича естествен подбор. Сега на планетата има раси, Чернокожите пълзят като мравки от Африка към държавите с бяло население, виждат, че белите са толерантни, не ги избиват, плащат им помощи и сега им се качват на главата.

54

Анонимен

преди 9 години

Вие които защитавате действията на полицая, отговорете защо в Лондон полицаите дори нямат оръжие и такива убийства там нямат. А по улиците можеш да срещнеш, не по-малко цветнокожи. Излиза че използването на оръжие в САЩ е държавна политика, за да се държи населението в страх. На това не се ли вика полицейска държава?