24

Анонимен

преди 9 години

И кой ще дойде на мястото на Любо?Няма кой.Венци Стефанов ясно, че разбира от майия и убийства, от футбол, не.Костадинов никога не е бил треньор.Боби си лансира синчето.Балъков показа, че не го бива за треньор.Нашите нямат един свестен футболист на световно ниво.Треньорът бил виновен. Да бе.Иначе съм левскар, ама и Левски е болна тема. То вече отбор имаме ли?След 2004 г. практически сме без отбор.Чорбата и те само се хвалят, ама навън са "гола вода".Домуса пък кога е бил футболер?

23

до 24

преди 9 години

"Чичовото" Л.Пенев е най-великия български централен нападател,с повече трофеи и признания от Бербатов. Има статистика...

22

бай Иван

преди 9 години

Явно супата трябва да се духа вече,тоя при заплата 30 000,се чудя как ще си изплати кредита от 3 милиона,жив да го оплачеш...

21

sallaadin

преди 9 години

СПОКО момци, през 2018г. триколъорите, от Плаза и СинСити, ще играят квалификации за влизане в Зона Африка, на новия стадион на батВенци Стефанов, пред 3ма от милиоооните му привърженици, с треньор Дерменджиев, под зоркия поглед на Перуката, Плешивеца и Домуса.

20

АТАКИСТ

преди 9 години

до 29Големият губещ от мача България-Малта е Малта понеже загуби 2 точки от това равенство.

19

Анонимен

преди 9 години

Ние сме най-добрите. Просто наклона на терена не е достатъчен за повече голове.

18

Анонимен

преди 9 години

Да, махнете Пенев. Сега слагаме друг и след известно време пак го махаме. Кръговрата на простотията в Българския футбол продължава с пълна сила. Добре че има други първенства, че да можем да гледаме футбол.

17

АТАКИСТ

преди 9 години

Бе то ръководството на БФС избирало значи играчите за националния, а не Пенев. То ги тренирало, а не Пенев. То им разчертавало позициите и им обяснявало за тактическата постройка, а не Пенев. А тоя Пенев за к'во е тогава? Да си измива ръцете с БФС и Перуката или да духа таратора?

16

тъу

преди 9 години

Истината е че който и да замени неговото място не мисля, че ще се промени нещо.

15

Анонимен

преди 9 години

Напълно съм съгласен със Супата, че всички в управата на БФС са или ***,или некадърници или мафиоти.Обаче, не разбрах защо чичовото като ги знае много добре е сключил договор точно с тях и на цена 50 000 на месец. Излиза, че Супата е по-голям *** от тях.Нека също да каже как прецака чичо си за треньорския пост в ЦСКА - ако не беше Пената, чичовото нямаше да стигне и до В Група.Всички вън от БФС!

14

ГОШО НИНДЖАТА

преди 9 години

ЛЮБО, ЕВАЛА.. В ТАЗИ ВОЙНА ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ.. ГУБИ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

13

Анонимен

преди 9 години

За повечето неща прав си е човека, ама как да стане, като в отбора играят връзкарчета? Докато тези изедници са в БФС, ако ще и екип от Моуриньо, Хайнкенс и Гуардиола да дойде, все тая.

12

87

преди 9 години

ВУЙЧОВОТО НАИСТИНА БИЛ МНОГО ***.......И ТОЗИ ВОДЕШЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

11

АТАКИСТ

преди 9 години

Чичовото....кой е мафията в БФС? Кажи че продължаваш напред след като не напускаш поста, но кажи кои са мафията! Домусчиев ти е мафията, че Ивелин Попов се напи като куче след мача и ви за*а всичките?Бравоооо.... Мафия, Мафия!Продължаваме напред!

10

Циганин

преди 9 години

Интервюто с Пенев по БТВ НЕ БЕШЕ ИНТЕРВЮ ,А по точно КАЗАНО беше могнолог . Както казват философите ,Това не можеш да го опишеш -това трябваше да го видиш !)

9

АТАКИСТ

преди 9 години

Чичовото, продължаваме ли напред?добре че не беше наред нещо с мъдите след мача с Франция 93-та, че 94-та да не беше на мястото на Костадинов в Америка.

8

Пената

преди 9 години

Перуката и обкръжението му, отдавна трябваше да си заминат ... !

7

АТАКИСТ

преди 9 години

Чичовото, все едно ни говори Пулев за Кличко след мача им. Толкова голям нагъл *** селянин да си.

6

gost

преди 9 години

атака и аз това питам кому са нужни тия смени второ питам идете да работите в место да лаете лесно е да се лаят кадарни хора *** да се плиуят е още по идете седнете вие и сами се вижте

5

Анонимен

преди 9 години

БФС да си подава ОСТАВКАта !!!