10

pet

преди 9 години

Какво се очаква от едно робско племе - робски управници!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Сержино пак *** на ситуацията.

8

бай иван

преди 9 години

Като чуя думите "Български политик" и ме обхваща неистов смях. А "български политик мислещ за България" това вече е виц.

7

Агубтин

преди 9 години

Тоя отдавна трябваше да виси на някое дърво и от дирника да му излизат вече черви. Ако знаете поне някой ,който със сигурност е гласувал преди за този *** му ударете един шамар за облекчение.Първо на турците ни продаде ,а сега и на другите *** ни топи.

6

178

преди 9 години

Да сте чули гръцки партии или политици да се оплакват в Брюксел и да плюят против други гръцки партии? Няма и да чуете. А нашите се скъсаха да плачат като деца в детска градина пред госпожата, че някой ги ощипал. Това са хора без чест и достойнство.

5

az

преди 9 години

skapan gei serGei gei

4

партиен член

преди 9 години

Е от тоя СерГей няма отърване.Мине не мине съсела се покаже.

3

Анонимен

преди 9 години

Чакайте, какво правеха ГЕРБ когато народа се вдигна и ги изрита, забравихте ли? Ходеха на сюрии да плюят и храчат. То не бяха делегации, совалки, частни посещения, тайни срищи за да се върне агента но ДС Борисов на власт. Тези които са гласували за този питекантропус ще се късат от яд много скоро защото ще разберат, че освен див грабеж и изсмукване на последните жизнени сили на хорато друго няма, а той доказа, че няма мозък за друго! Идиотиите вече започнаха. Колко ще го търпим се пита?

2

Анонимен

преди 9 години

Не се занимавайте с той умрял плъх Станишев. Ама какви са тия герберастски идеи - до 4 клас без оценки, основно образование след седми, можело и в къщи да се учи и да се явява само на годишни изпити... Ами закривайте направо училищата, бе!!!

1

тома неверни

преди 9 години

Юдейска му работа.....