63

Щерев

преди 9 години

КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конкакво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли

62

Щерев

преди 9 години

Русия вън от Европа и Украйна.! Не искам българските военни да се бият в чуждите войни на страната на невчистоплътните руско-советские 53868 господари. Чиба от моята страна!

61

Патриот - русофил

преди 9 години

След матушка Русия, таварисшч *** и Партията... - най-много обичам своята мила Родина - Република България...

60

Анонимен

преди 9 години

До ЩеревЗаминавай си за демократичен харлем демокраде.

59

окупационен корпус

преди 9 години

Стана ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект! Какво ще предприемат Цру и ЕС? Ще заповядат на фашистката хунта в Киев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?

58

Анонимен

преди 9 години

ЧЕСТИТО--ставаме една от най-големите цели за терористични атаки на джихадистите----каква "радост" ни донесе НАТО......

57

Анонимен

преди 9 години

Глупости ще се разполагат сили и техника за бърза окупация на тези страни, в случай на война ако решат да се присъединят към противника, или ако по някакъв начин не са съгласни с действията на НАТО и САЩ. Как разполагат без Народното събрание да го е гласувало и да се пита народа искали чуждестранни бойци и военна техника на земята си ?

56

Анонимен

преди 9 години

До 879/987Ще получим разбира се. За боко потупване по рамото, а за *** един зад врата.

55

Щерев

преди 9 години

Вън от земята на Ботев и Левски, руски и терористи и убийци!!!Куфар ,гара,Сибир.

54

секретар

преди 9 години

Столтенберг се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

53

БРАННИК

преди 9 години

НАТО вън! Не искам българските военни да се бият в чуждите войни на страната на невчистоплътните жидо-масонски господари. Чиба от моята страна!

52

лъжливото овчарче

преди 9 години

Йенс Столтенберг сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Йенсчо е жертва на собствената си глупост!

51

Анонимен

преди 9 години

Топ *** на форума-Странджата,Щерев и още един-- двама....пишат яки простотии.То бива да си платен ***,ама за жълти стотинки като тях,,,,,даже и ромките на магистралата не работят вече....

50

Анонимен

преди 9 години

САЩ и ЕВРОПА създават нови технология,*** се въоръжава,САЩ и ЕВРАПА приемат БЪЛГАРИ в своите страни,*** се въоръжава,САЩ и ЕВРОПА СПАЗВАТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ,*** не ги спазва и се въоръжава....Кой иска война-изостаналата средновековна страна на север със своите бомби и своето първобитно мислене.Бензиностанция в залез.....Най-големия производител на газ в света се нарича-СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ,а през следващата година и на ПЕТРОЛ.Залязвящата бензиностанция да му мисли.НИКОГА южна ***

49

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Колкото по-далче от руската *** толкова по-добре. Тя и без това от 30 години не е мръднал на никъде"...Мръдна, мръдна... - от социализъм се върна към крепостния феодализъм... - което всъщност е едно и също...

48

Щерев

преди 9 години

Сега бойците на НАТО да помогнат за терминирането на руските шпиони и България ще тръгне напред.Тия освен да играят казачок и да пият водка с одеколон друго не знаят.

47

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Да си жив и здрав, за да видиш кое е великото на Русия. То още сега се вижда ,но си слепец и ще трябва по хард да бъдеш разтърсен и да видиш"..Аз не съм слепец и много добре виждам великото в Русия... - гладни, измъчени русначета чакат на опашка с канчета пред цистерна с "Квас"...

46

Анонимен

преди 9 години

***-------ТОВА Е ОКУПАЦИЯ----какво толкова се радвате??? Я прочетете устава на натовците.В момента сме окупирани от Алианса.***.

45

Маркс

преди 9 години

Както се развиват нещата скоро страната ни ще е една голяма натовска база, а ние ще седим и гледаме като утрепани. Янки гоу хоум, Марси гоу хаоум, пфу!

44

пропаганда

преди 9 години

Примитивна западна фашистка пропаганда. Светът за тях винаги се дели на наши и ваши. Нашите винаги са добрите, а вашите са винаги лоши мръсни убийци и трябва да бъдат избити от добрите наши. Нашите натовци, са, разбира се, най-добрите хора на света! А вашите руснаци, са зверове, людоеди и кръволоци!