45

Анонимен

преди 9 години

62. Китайците са ученолюбиви , трудолюбиви и говорят английски . Но ти и това неможеш !!

44

Анонимен

преди 9 години

62. Ми ние в САЩ бачкане по 12 часа !Дано тогава стане отново 8

43

Анонимен

преди 9 години

Цитират се библии и всякакви гадатели как "империята на злото" , щяла да бъде унищожена.Само едно мога да ви кажа, без тая империя ще трябва да учите китайски и да бачкате по 12 часа на ден за стотинки. Както сте мързеливи , не ви виждам.

42

САЩ с/у Китай

преди 9 години

Днес Новините на САЩ !Ама много се оплакват от Китай . Че Китайски сайбър атак , би могла да изключи Електрическата Мрежа на САЩ. Че Северна Корея е заплаха ( показват стари снимки на парад ).Срещу руската политика.Никак не им харесва военен съюз в Тихия Океан . ( обаче те първи имат такъв , защо толкова се оплакват ?)

41

Анонимен

преди 9 години

Хора, стига сте говорили глупости, бе, излагате се жестоко!Отворете си читанка.бг, намерете Библията. Има я там - и Новият и Старият Завет.Почетете малко. Стига сте говорили наизуст! Като някакви футболни фенове сте станали - знаете, не знаете, коментирате и раздавате плюсове и минуси. Ако ви е еня за живота ви - как ще протече и как ще свърши той, то четете! Не се превръщайте в кифли - всичко знаете, ама го знаете от Петел.бг или от Кокошка.бг.Четете!

40

проруска

преди 9 години

Бог да я прости САЩ!

39

Анонимен

преди 9 години

До читнателчитателю, то във библията пише че земята е плоска, трябва ли и на това да вярваме ?не може в библията да пише нещо за с а щ тъй като такава държава и народ не е имало по времето когато е писана. също няма и долина армагедон там

38

Анонимен

преди 9 години

Китайчетата си правят търговийката с хамериканчетата която възлиза на 600$ млрд годишно ама иначе търсят отпор :)Тея манипулации че щели с рубли да работят, някак нямат почва. С тея рубли какво ще купят след като им платят с тях ? "Оттърването" от долара съвсем няма да е толкова лесно колкото другарите си мислят. Търговията в света се извършва в долари, като под търговия се разбита всичко , не само петрол

37

читнател

преди 9 години

Настина в откровенията на Йоан в главата за Армагедон пише че война от изтока притежаващ 200 000 000 армия ще се съюзи с народа на Рош и ще победят антихриста в долината на Армагедон ! Точно така пише и тълкователи и самият ти можеш да предположиш че става дума за Русия и Китай. Дълго се чудеха кои е антихриста, но от година на година става ясно че това са САЩ . Не редовите жители а Израелтяните които управляват САЩ и разпнаха Христос !

36

до 51 Курти

преди 9 години

Ми твоя работа. Щом си хомосексуалист, мисли.

35

до 50 анонимен

преди 9 години

Ти пък кога си чел Библията, бе?Ти изобщо чел ли си каквото и да било, освен елементарни статийки?Библията ми цитира! Ти си *** човек! Не само не си чел, но не си и виждал Библията!Факт.

34

Анонимен

преди 9 години

В БИБЛИЯТА ПИШЕ ЖЪЛТАТА РАСА ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА. ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ СТАНЕ ЯСНО НА ХАМЕРИКАНЕТАТА. САМО ЕДНА КРАЧКА Е НЕОБХОДИМА ОТ СТРАНА НА РУСИЯ И КИТАЙ И ХАМЕРИКАНЕТАТА ОТИВАТ ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА. А КРАЧКАТА Е ПРЕМАХВАНЕ НА ДОЛАРА КАТО РАЗПЛАЩАТЕЛНА ЕДИНИЦА. И ХАМЕРИКАНЕТАТА УМИРАТ ПРАВИ.

33

Габриела

преди 9 години

Отвърщава ме това, че повечето страни и хора поддържат на САЩ, и на техният начин на живот, и на мислене, а това не е хубаво.

32

Анонимен

преди 9 години

Da toi putin 6te vi spasi ot lo6ia zapad ...

31

сила

преди 9 години

съюз между мечката и дракона-никой не може да ги спре

30

Габриела

преди 9 години

Не знам дали вярвате ама това, което Ванга е казала преди време всъщност започва да става реалност.:)

29

Анонимен

преди 9 години

куповач!!!!! На такива неграмотници ли им плащат от Русия да пишат в техен интерес.

28

ЦАР ПУТИН СПАСИТЕЛ

преди 9 години

Шанхайската Организация За Сигурност съществува от 1996г, което в известна степен е съюз и военно сътрудничество между China, Кazakhstan, Kyrgyzstan, Russia, TajikistanUzbekistan. Наблюдатели: Afghanistan, India, Iran, Mongolia и Pakistan. Гости и Диалог: Belarus, Sri Lanka и Turkey.От тук насетне е само развитие и усилване на съюза.А това, че Русия е била принудена да продава евтин газ на Китай е фарс. Цената със сигурност е ниска, но е заради обема и 30-те години гарантиран куповач.

27

Анонимен

преди 9 години

Путин се държи като П* с Обама. Обама е мъжкар и дори не го поглежда,а тоя путъо се прави на приятел. САЩ отново се подигра с русначетата. Цената на петрола падна, рублата се обезценява, икономиката на Русия без приходи от петрол е слаба, 1 $= 40 рубли. А путъо да се ежи колкото иска, комплексарщина съветска.

26

Лумпенщилцхен

преди 9 години

Расия и Китай като ги гледам защо ли се сещам за БСП и ДПС...