107

до 121

преди 9 години

Абе руска ***, май само ти не си разбрал че делото по ЮКОС завърши окончателно преди 6 месеца.

106

до 119

преди 9 години

Нямат достатъчно земя, щом нападат суверенни държави като пладнешки разбойници, значи земята им е крайно недостатъчна, а също така и богатствата са им недостатъчни, затова Путин си въобразява че е новия Чингиз Хан на 21 век и се държи по този разбойнически начин.

105

до 112

преди 9 години

Делото тепърва започва.За да блокират имущество трябва да се произнесе съдът. Корабите са военна сделка между две държави а другото е частен съдебен иск.

104

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН,ЧОВЕКА КОЙТО НАВРЯ В *** *** ПАЧАТАРЯ НА ЗЕЛЕНИ ГУЩЕРИ-ГУЩЕРА РОДШИЛД И РАЗВАЛИ ХИЛЯДОЛЕТНАТА МЕЧТА НА ИЗБРАНОТО ПЛЕМЕ НА ДЯВОЛА-ЮДЕЙТЕ ДА ВЛДАЕЯТ НАД ЦЯЛ СВЯТ ЧРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НОВ СВЕТОВЕН (РЕД) В КОЙТО ЩЯХА С НАПЕЧАТАНИ ОТ ТЯХ ХАРТИШКИ ДОЛАРИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КУПУВАТ ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПО СВЕТА И СЛЕД ТОВА ЕВРЕЙТЕ ДА ЗАГРАБВАТ РЕСУРСИТЕ И БОГАТСТВАТА НА ДАДЕНАТА СРАНА ,ТОВА СЛАВА БОГУ НИ СЕ РАЗМИНА ,ЗАТОВА ТАКА БОЛНО СКИМТЯТ ИЛЮМИНАТИТЕ

103

Анонимен

преди 9 години

96.Ама твоя анализ е направо супер !Защо не си гледаш Лева ,А си се загрижил за рублата !Русия може да си съществува и без ЕС !Има си и други пазари и сключени вече договори ! Има достатъчно земя , ресурси и население ! Те не искат твоето мнение !

102

Анти ЕС

преди 9 години

"Богоизбраните" ционистки *** искат пак конфликти, войни, разврат и упадък на народите, за да може да паразитират на гърба им. Всички глобалистични организации - НАТО, ЕС, ОССЕ са техни *** и изпълнители на мръсните планове на Илюминати за налагането на Новия Световен ред.

101

до 107

преди 9 години

Мисля , че не е нужно да се разяснява на човек роден около 1964 година защото и аз съм тук. Ако човек роден в този период не е видял унищожаването на България, не е разбрал нищо за игрите в световната политика и не е опознал себе си и свойте идей за по добър живот и по добро бъдеще за децата то няма смисъл да продължава да живее.

100

Анонимен

преди 9 години

"Русия има избор. Тя може да бъде част от едно договорено по мирен път разрешение (на конфликта), или НАТО да й се разсърди, да тропне с краче и да не й говори повече, защото Русия не е беззащитна страна в пустинята и не смеем да отговорим с военни средства, а ние не сме истинска военна организация, а трибуна за политически изказвания, отбеляза Столтенберг, цитиран от ДПА.

99

рашка с чашка

преди 9 години

110 няма нарушение, има регламент за забрана за износ за раша

98

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Лъжат юдео-масонските ***. Разлайват кучетата, за да разпалят трета световна война. Такива са им нарежданията от Ротшийлдовите господари.

97

Анонимен

преди 9 години

С наближаването на 2015г еврейчетата управляващи сащ и ес започват все по яко да вият на умряло,щото се задава нещо много неприятнио за тях ,за което и онзи ден премиера на ингилизия Давидчо Камерън във вестник Гардиън заявява:- Идва 2-ра глобална катастрофа ,ако Русия изпълни заканата си да спре да продава нефта и газа си в различна от долара валута,още по тревожно е,че и други страни искат да последват примера на Москва(Иран,Венецуела ,Казахстан)ако това се случи финсновите пазари ще полудеят

96

Анонимен

преди 9 години

96, абе много тъпо парче си бе ! Абе Русия, откакто се е появила като държава, все й "кроят" тоалета който опсваш, ама все не могат бе ! Абе още не се е появил такъв Версаче ли, Унгаро ли ",Кавали ли, или какъвто е там, дето да направи тази работа ! Няма и да се появи соросод жалък ! Много зъби е строшила Русия и още много ще строши ако трябва !

95

до 102

преди 9 години

Да ли са го изклатили ще се види другия месец. Русия ще подаде иск за милиарди и съответно ще го спечели за неспазване на договора. А французите ще бъдат много мощно изклатени, доверието към тях като търговски партньор ще угасне.

94

Анонимен

преди 9 години

А я лично жду от Столтенберга вопль "Русские идут!!!". А потом длительный полт и шмяк на асфальте...

93

до 98

преди 9 години

До АнонименТова са бълнувания, повтаряте като мантра Китай, Индия. Един съвет, влезни някъде в нета, където има нощни, сателитни снимки и хубаво огледай къде и колко свети в изброените от теб държави. Докато стигнат нивото на развитие на САЩ и ЕС ще минат поне 50г., ако те стоят на едно място, разбира се. Да, разбирам ентусиазма на хора като теб, това е радостта на бедните и гладните, че други бедни и гладни са смачкали богатите и ситите, но няма как да стане.

92

Анонимен

преди 9 години

104 защи не се опиташ да еазясниш на човек роден 25 години преди 89Одисей 1

91

рашка с чашка

преди 9 години

*** го виждам още около година, после в клозета на историята

90

Анонимен

преди 9 години

*** рашковци!

89

до 96

преди 9 години

Коментарът ти не само е соросоиден но и лишен от здрава мисъл. Путин неможе да бъде смачкан, в момента той е най добрия политически играч в световен мащаб. Невиждам повече смисъл да разяснявам на човек роден след 89 година.

88

Анонимен

преди 9 години

Бранник, Украйна в НАТО ли е ?не но на там са тръгнали, тяхно е желанието за помощ от нато, рашките никой не ги иска