105

Дядо Петър

преди 9 години

Ура-а-а! Бе-Ка-***, Бе-Ка-***!Защото Рапонът най-сетне се появи.Не е с лентички, ама все пак.Иначе можеше изобщо да го забравим.

104

хаха

преди 9 години

до 134На тоя поне министрите са му за парлама , а предния премиер самия той бе такъв.Решаваха съвсем други , а той се гонеше с протестиращите по жълтите павета....

103

Анонимен

преди 9 години

ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЗАЩОТО ШКЕМБЕТАТА ИМ ИЗПРЕВАРВАТ МИСЪЛТА!!!!!! 40 ЛВ ВЪРХУ 286 ЛВ СА МНОГО, ЗАЩОТО ИМА ХОРА КОИТО СА И СЪС 180 ЛВ. ПЕНСИЯ!!!! ПРАКТИЧЕСКИ 286 ЛВ. Е ПРАГЪТ НА БЕДНОСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКА ЧЕ ТРОЛОВЕТЕ ДА СПРАТ И ДА СИ ЗАВРАТ ТРОЛСКИТЕ НОМЕРА НА ЗАДНИЯ ПАРКИНГ!!!!!!!!!!! КОЛКО БЯХА НАДБАВКИТЕ ЗА КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕН НА ЧЕРВЕНИТЕ ВИ БАРОНИ????!!!!!!!!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 9 години

На тоя пак министрите му са за парлама, ходи навсякъде се вре и заповядва :)

101

Анонимен

преди 9 години

До mrazq bg politiciteкак пък ги определи тези 140 лева ...защо не 1140 тогава...Отговора е *** , пари в бюджета няма , преценили са , че могат да се отпуснат до 50 милиона , при положение , че в България има над 2 мнл пенсионери и около 1.5 мнл работещи , са изчислили , че на пенсионерите вземащи до 286 лева , тези 40 лв , могат да им помогнат малко да закърпят коледната трапеза

100

Го4о

преди 9 години

ТВ "АЛФА", СидероФ и АТАКА трябва да бъдат ЗАТРИТИ веднъж за винаги. Те са ***! Занимават се само със СКАНДАЛИ и РАЗВРАТ, ..... цоцат субсидии за милиони.

99

mrazq bg politicite

преди 9 години

kak 40 leva be kakvo shte si kupqt s tezi 40 lv. svehti za pogrebenieto si li be ei daite na naroda pone 140lv za da razberat i te che sa praznici be da kupqt po edno podarache za vnucheto i tnt. ama ne 40 lv. za men e chista podigravka EI VLIZAITE V CHAS CHE NAISTINA CHTE IGRAE GEGATA

98

1234

преди 9 години

Всички получават малко в България кога ще го осъзнаете ... дори и депутатите получават малко.Ще скочите не е вярно ... ами обективно погледнато един бг депутат ,който се смята за елита на нацията получава 1300 евро заплата , а един боклуджия в Германия получава 1500 евро.Просто стандарта на живот ни е такъв , ако беше друго яче нямаше да емигрират толкова хора.От друга страна доста хора си докарват много над официално изработеното учители с уроци , лекари с пари на ръка ,митничари катаджии

97

Маркс

преди 9 години

Ами толкова вземат чисто и хората с минимална РАБОТНА заплата. Прагът е справедлив при това състояние на държавата!

96

Маркс

преди 9 години

Дам, ти да не падаш от небесата? Тук сме пред революция от глад и мизерия, ти ми бълваш неолиберални бъркочи. Да ти напомня ли как ирланците гърмяха шампанско и се веселяха при *** на Тачър?

95

дам

преди 9 години

Като ви чета коментарите , как го обиждате , че бил тиква и какво ли не и това ви е много.Не е редно да се теглят заеми за да се дават надбавки.Нормално е да няма нито надбавки за администрацията нито за пенсионерите , докато не го позволи бюджета , не е честно с пари на заем да се правиш на ларш.Това може да изкара година , две но после идва сметката за плащане.

94

АнаЛиз

преди 9 години

Преди няколко дни като лошото ченге каза , че няма да има коледни за пенсионерите , имаше стотици негативни коментари , защо така , поне по 20 лв да дадат както били направили ореха , сергейко и местана.Днес излиза доброто ченге и казва милион и триста хиляди пенсионери ще получат по 40лв и пак стотици недоволни .Сигурен съм че ако беше дал по 100 лв коледни , щеше пак да е пълно с недоволни и да казват , а защо не даде 13-та пенсия и така до без край.Ако има 13-та , ще искат 14 пенсия .....

93

Маркс

преди 9 години

Ако идеята ми се възрриеме и част от откраднатите пари бъдат върнати на българската държава, тя може да ги вложи в печеливши производства или да подпомогне обикновените хора да започнат някакъв дребен и среден бизнес, защото се видя, че евросубсидийте не достигнаха до обикновения народ и цялата ни средна и висша класа е от ***, пфу!

92

Анонимен

преди 9 години

dobre che g-n Kalfin se prebori s vas za 40 lv pone za hapchetata

91

циклама

преди 9 години

До Хризантемапоздравления за чувството за хумор

90

Анонимен

преди 9 години

"Подлъгват пенсионерите през година, да не се случва пак, отсече той"Работата стана "и аз ще ги подлъжа, ама само тоя път". Боце, изкарай коледните празници само с една българска пенсия и ще разбереш, какво означават тази милостиня за един пенсионер. Не ми се прави на умен и хитър *** такова, ти за 25 години не си виждал глад.

89

teo

преди 9 години

Бойко, защо поне до 330 лева, колкото е минималната работна заплата??? Бойко, Бойко, пак се вмъкна в бълвоча на комунистите, ЗАСРАМИ СЕ!!! ПАК СИ СЪЩИЯ БОЙКО СИМЕОНОВ ДЯНКОВ!!!???

88

Маркс

преди 9 години

Няма друг път, само този е пътя! Тези хора трябва да имат ресурс да обиколят света, но да върнат откраднатите пари и Цецо Василев! Гееерб!

87

Маркс

преди 9 години

Вижте, бедните хора са благодарни и на малкото, за разлика на богатите. За тях е по- важното да знаят, че държавата мисли за тях и им има грижата. Не зная дясната политика да е срещу бедните. Ако няма бедни, няма да има и богати, защото, ако шушумигите изчезнат, тарикатите ще се избият помежду си! Браво на Борисов!Сега остава да хване за гушите всички крадци от "прехода" и ще се намерят бая едри пари. Аз предлагам да бъде създаден полицейски батальон като италианските карабинери, добре оборудвани, мобилни и тежко въоръжени и да започват олигархията. Няма друг път, само този е пътя! Тези хора

86

мв

преди 9 години

*** и *** народ сме. Банкянската тиква се прави на велик с някакви си 40 лв. Цялото журналяско войнство го възхвалява, като бог. Страдай народе и пак гласувай за мутрите на изборите.