160

Х

преди 9 години

Ако политиците не бяха изгонили половината население на България сега тази малка принцеса нямаше да вземе второ място,нищо след една две години ще сме първи.

159

Анонимен

преди 9 години

Тъй като не гледам btv, сега за първи път видях изпълнение на това дете.Браво, талант е, има и сценично поведение. Успех!

158

Браво, деца!

преди 9 години

Това е супер постижение! Не обръщайте внимание на коментарите на лузърите - бъдещето е на образованите интелигентните, талантливите !А вие сте от тях!

157

Маркс

преди 9 години

Йоцо, особено когато си мислиш, че си турчин, нали?)

156

Анонимен

преди 9 години

Театър?!

155

ДядоЙоцогледа

преди 9 години

Срам ме е че съм булгарин!

154

БетиотБулгариа

преди 9 години

Следващата ЕвроВизия ще гласувам от телавиф за Хасан,Агджа и Айшето от Факултето дето са представители на булгариа на еврото!

153

Маркс

преди 9 години

На Кубрат му беше жизнено важна тази среща и тази загуба. Това което Кличко му преподаде, не може да го купи с пари или да го научи с гледане. Хубавото е, че намери сили да се изправи отново, а и контузийте му са малко и ще се оправи бързо.

152

Анонимен

преди 9 години

Ей ***, къде сте тръгнали да коментирате за някакъв селски боксьор в статия, която е за деца ? И как може да обиждате Хасан и Ибрахим ?! Това са деца за бога, какво ви пречат имената им ? Заради такива ***, ме е срам че съм българин. Не ви е срам ... Заради такава злоба България няма да се оправи никога, не го заслужаваме!

151

Анонимен

преди 9 години

Браво, българи - способни се да мразите дори и деца, само защото имената им не са "чисто" български.Велик народ сте, няма що!

150

до 235

преди 9 години

засрами се! Подла завистлива твар си!Крисия , Хасан и Ибрахим бяха ненадминати,каквото и да е класацията.Има винаги и субективен моментИ Кубрат се държа перфектно срещу противник със самочувствие и рутина.Мача си беше на световно ниво!Кобрата е следващия световен ,който ще отнеме всичките купени колани от Кличок!

149

БГто

преди 9 години

Невероятно! От тази черна земя да излезе нещо толкова прекрасно!

148

Маркс

преди 9 години

Всъшност аз за първи път виждам Кличко толкова сърдит, мислех си, че е някой киборг произведен от Интел и може само да удря, пфу!

147

Маркс

преди 9 години

Тактиката да изкара Кличко от равновесие бе погрешна. Оня се разсърди и би мръснишката. Просто братята Кличко са непобедими, Кубрат е голям боксьор, но е човек, тия обаче са нещо много различно, нещо свръх естествено бих казал. Като дете се молех бялата раса да роди хора дето да се изпречат на професионалния ринг срещу американските *** и да ги победят. Е, Бог даде Кличко...

146

до 241 Кучкар

преди 9 години

Ми дано се удавиш в компотите си тогава!

145

Кучкар

преди 9 години

Имам 2-два добермана -единия се казва Агджа а другия го кръстих Сюлейман.Това са най верните ми пазачи на имота.Научих ги да хапят и раздират сички крадци най вече булгари дето влизат и ми крадат компотите!А сега ми оправете правопиасите грешки! булгариа и Аз над сичко!

144

Маркс

преди 9 години

Сори, но няма новина. Часове хвърлят кал по децата, а сега ръкат по Пулев. Това са ***, пфу!

143

Анонимен

преди 9 години

Българите трабва да разберем, едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш. Разликата в класите би очевидна! Патриотичния дух на Пулев не помогна изобщо. Пулев си игра играта която можеше, смело но еднообразно без разрабетена тактика срещу Кличко. Пулев не е лош боксьор но по отношение на интелигентноста е далече от тази на Кличко. Жалко, че се подведоха хиляди българи да повярват, че е възможно Пулев да победи. Пореден шамар за нашата глупост!

142

Анонимен

преди 9 години

Ей, хора,Има си новина за мача, коментирайте там!Това е за песните на децата все пак!

141

Маркс

преди 9 години

Кубрате, писах ти тук преди месеци, но гербаджийте не са ти предали. Ще потърсиш в Хамбург Даоски лечебен център на Учителя Мантак Чия. Хем ще ти оправят главоболието, хем и да те научат на ЖЕЛЯЗНАТА РИЗНИЦА, това е техника за самозащита и се използва в бойните изкуства. Бъди здрав и непоправим!)България завинаги, българин завинаги!