7

Анонимен

преди 9 години

Ама праскиньо, вие за 3 години едвам построихте 100 км от Тракия, а за 4 години ще построиш 270 км липсващи от Хемус за да свържиш Ябланица с Шумен ли ***, овца???Баси наглата популистка ***!

6

Анонимен

преди 9 години

Бих казал, браво! Доказано е, че наличието на магистрала води до растеж в бвп в районите, които в построена! Така че и пенсионерите ще има какво да ядат и младите какво да раблтят!

5

Анонимен

преди 9 години

От България трябва да остане само една територия с магистрали - тоест транзитна територия към Европа и Азия. Затова се строят усилено магистрали. Едмонд дьо Ротшилд и казал през 1997 г. че в 2030 г. няма да има нито българи, нито България.

4

НФСБойко

преди 9 години

Карам си аз,вчера по магистралата на Бойко и изведнъж.... опаа, масата свърши.

3

Гарван

преди 9 години

Всичко оправиха пенсии, заплати,безработица и сега започнаха да правят и магистралите. А бе Павлова,това да ви е някаква мания да правите магистрали???Няма лошо,правете си ги,но преди всичко подобрете живота на българина.Да не говорим,че второкласните и третокласните пътища са в плачевно състояние,но пукали ви за тях...едва ли,както и за пенсионерите.Освен пенсионерите да се научат да ядат магистрали

2

Анонимен

преди 9 години

Нагло прасе.

1

оня

преди 9 години

Да бе чак пък и Хемус .....