106

ХА ХА

преди 9 години

До до 124Само си мислиш че е независима! Всички знаят от кого зависи и кой я е назначил! Червените ти вождове, от които 25 години не можем да се отървем!

105

Граовец

преди 9 години

Аз видях снимката на тази вещица и щях да си кажа мнението, ама хората вече са го казали. Интересно коя банка източват сега, че доста Атакистки постове виждам. Ама това може и да е от безсилна злоба защото са им спрели хонорара.

104

Анонимен

преди 9 години

Това е твоя провокация госпожо.Чудиш се как пак да се появиш на екрана.Само вие,, другарите,, сте способни на подобни деяния. Ама след ,,Костинбордската афера,, вече не ви минават номерата!

103

до 120

преди 9 години

А къде са 5-те милиарда изтеглени кредити от Орешарски. Къде са 4-те милиарда откраднати от КТБ? Ето това е N-тата национална катастрофа докарала ни я правителството Орешарски. Сам можеш да сметнеш господин социалистическа *** колко години ще трябва да изплаща тези 9 милиарда българския народ.

102

до 124

преди 9 години

До Алоо!Съдебната власт е независима! Това май само ти и Цвъцко шлшфера не го знаете!

101

Един Българин

преди 9 години

А кога са виждали тефтерчето за последен път? Вярно ли е че е откраднато преди една седмица? Спукана ли е все още гумата на въпросния експерт? Сме Има ли промяна в имотното му състояние? Проверени ли са банковите му сметки? Възможно ли е белята да е станала докато се дописва съдържанието в тефтерчето и това да е наложило неговото унищожение? Много въпроси - малко отговори. Какво е мнението на Прокурора Цацаров по въпроса. Миналата година обичаше да се изказва по медиите. Напоследък е странно тих

100

Маркс

преди 9 години

Така, че другари довчерашни комунисти и партийни секретари и днешни гейберисти, не се радвайте прекалено на новите постове и секретарки, няма да е за дълго, пфу!

99

до 121

преди 9 години

До Анонимен 121А кой даде власт на Пеевски? Кого хвалеха 4г вестниците на Пеевски? При кой се появи и забогатя Пеевски? Кой охранява Пеевски? Отговор за тикви като теб дето мелят клишета без да мислят - Тиквата!

98

Анонимен

преди 9 години

Така е бабо Манолова, не е случайно, защото вие пак сте замесени! Имате интерес тези тефтерчета да не видят бял свят. Но не сме толкова прости и разбираме това.

97

Алоо!

преди 9 години

Абе плямпала! Като сте искали да излезе истината, какво правихте цяла година? Защо не приключихте с разследването?НЕКАДЪРНИЦИ!Само на празни приказки сте силни!

96

АНТИ

преди 9 години

Я кажи ми гълъбче летялотуй тефтерче где си го видяло?Цацаров на страницата да отвории да вкара Цецо във затвора!

95

до 116

преди 9 години

Не може една антихристиянска държава като Русия (пример за държава управлявана от Сатаната и неговите слуги) взривявала хиляди църкви в Русия и източна европа, избивала безогледно свещено служителите днес да се кълне че е православна християнска държава. Това е връх на лицимирието, та погледнете кой е на най-видното място в държавата наречена Русия. Антихриста Ленин на чието *** продължават да се кланят "православните християни" живеещи в руски Сатанистан.

94

Анонимен

преди 9 години

Абе, кой предложи Пеевски, че позабравихме ?

93

ичо

преди 9 години

Тефтерчето го виждам , метлата не виждам.

92

Анонимен

преди 9 години

ТЯ И ФАНДЪКОВА БЕШЕ ДЕВСТВЕНА *** ДОЙДЕ ЖОЗЕФ ДОЛ И ВИДЯХТЕ КО СТАНА,ЧЕ И ПЛЕВНЕЛИЕВ ИГОРЯ

91

Маркс

преди 9 години

Харесва ли ви или не, това е положението- българите християни подкрепяме Русия. Това, че не можем да намерим партия, която да ни представлява и да си спасим Родината е въпрос на време и на пари или просто на Революция. Ако не стане с добро, ще стане с малко кютек!Герб си купиха изборите и съюзниците и си мислят, че ще векуват. Е няма да векуват, при следващата завишена фактура за ток сме на улицата и ще им стъжним животеца жалък гейберастки!

90

Ани

преди 9 години

Мая Костинбродска в комедията Костинброд 2.А къде по света комунистите не са действали подмолно и не са правили конспирации? Предлагам по ТВ1 да пуснат като телевизионна поредица всички партизански филми като започнат с На Всеки Километър. Така младото поколение ще добие ясна представа кой прави конспирациите.

89

ТВ

преди 9 години

Мая, като се изринат от властта всички ваши бсп-арски и дпс-арски кадри, ще спрат да изчезват тефтерчета и доказателства.

88

Анонимен

преди 9 години

Абе къде ви е новината , че Веждичката си е взел милионите вече , чрез така наречената законна цесия.Хора винаги ще бъде , така ...Равни , ама едни са по равни от другите

87

Анонимен

преди 9 години

Аз ще го кажа по друг начин. От както БСП не са ПАК на власт, започват компроматите и започва врякането по медиите. Започва и да се разбира колко време делото не е било на ход и то точно по време на тяхното управление!!! Ако българският народ и този път се подлъже, тогава ще призная българина за най-простото племе на тази планета.