9

перфидно лицемерие

преди 9 години

С присъщото си перфидно лицемерие Запада не признава изборите в ДНР и в ЛНР. Същият този загрижен за човешките права и европейски ценности Запад, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

8

пропаганда

преди 9 години

Стига с тази примитивна пропаганда! Самата Джен Псаки каза, че в Украйна няма руски войски.

7

"Тютчев"

преди 9 години

И в САЩ, и в Канада, и в Швеция има "правозащитници". Но те не вият да се разследва вкарването на техни военни в Украйна. Нали,"уважаеми""руски" депутати Гудков,Коблев, &! И да е имало такова нещо, вие трябва да го оправдаете, а не да насъсквате срещу Родината си! Вие, които знаете истината, и кое защо се прави! А Шлосберг защо не публикува репортаж, как се погребват ученици, разкъсани от укрофашснаряди? Силна държава е САЩ, защото хората и са единни в отбрана и нападение, не като вас, руснаци!!

6

Анонимен

преди 9 години

1 долар -> 46 рублиЧестито!Крадете още земя от най-близките си съседи,крадете!

5

Възмутен

преди 9 години

Абе стига глупости бе! *** се скри, сега Мария се пробва с разни партенки, препечатани от най-върлите предателки руски "официози". И какво постигате с това? Ей, българите може да са вече с изоставащо мислене, защото сме се запуснали, но чак пък толкова да сме *** и да не се ориентираме в обстановката!!!!! Абе, даже Псаките не видя тези войски, колкото и да и се искаше, вие ли се напъвате?

4

Шибан Реалист

преди 9 години

.... ХАМЕРИКАНО - ЕВРЕЙСКИЯТ СЪД , ООН И НАТО ДА "РАЗСЛЕДВАТ" ПРАЩАНЕТО НА ХАмерикански войници и спец части в Ирак , Афганистан , Либия !!!!! ................. И какво дирят и правят там точно тия ХАмерикански части ?!?!....................

3

neni4a

преди 9 години

Скоро оная укр. Савченко,дето помогнала да се убият 2 руски журналиста е все още в затвора от юли месец Направили са й психиатрична експертиза,ама резултата не го казват Но спокойно,ще седи в руски затвори до Февруари минимум Ха малко да й дойде акъла в затвора

2

Анонимен

преди 9 години

Ruskia deputat da bude ekstradiran v Amerika. Zavinagi. Tam da jiwee.

1

Vutov

преди 9 години

Ops, nali Putin be6e absoluten dictator, sega pyk go razsledvat v samata Rusia? Stavate jalki s va6ite partenki.