15

Изгарящ

преди 9 години

Това е Символ на изгарящата фалшива"Демокрация".Този загниващ строй вече изгаря като факла!

14

Райна

преди 9 години

До meТочно така е!Ако още не си си драснал кибрита, това не означава автоматично, че си по-нормален от другите. Може просто да имаш някаква по-спешна работа. Засега. Не означава, че преходът или цената на боба имат роля в лудостта ти. Означава обаче, че хората винаги ще имат нужда от своите 5 минути слава и това ги кара да действат в степен, зависима единствено от персоналната им лудост. Освен Лидия много хора още живеят и се гърчат в същите условия, без да се палят. Дано почива в мир!

13

Анонимен

преди 9 години

Лидия е жертва не на един човек или една партия. Тя е жертва на целия бутафорен преход, организиран от "бивши" комунисти. Това е нашата сбъркана демокрация - едни си бутнаха строя, за да разграбят това, което "построиха". И създадоха потоп от мутри, обири, бандитизъм, мизерия, глад, отчаяние и простотия. Изродиха народа, внушиха му фалшиви ценности, възпитаха го да бъде чудовище, а не човек. Докараха хората до пълно отчаяние, затова сме най-големите нещастници в Европа.

12

Бънди

преди 9 години

Да почива в мир. За съжаление въпреки подобни актове, българина се занимава с плюене по ближния във форумите. А трябва да излезе и да запали други неща... И хора.

11

666

преди 9 години

Думите са излишни!Бог да прости жената и нейното прегрешение и дано закриля детето, което остави на този свят в такова отвратително време!

10

me

преди 9 години

Мир на душата й! Смъртта й съвпада интересно със заглавието 25 години от българския преход. А това което бившият й мъж говори е отвратително. Не знам защо на българите им е толкова трудно да осъзнаят, че няма нужда да мразят бившите си. Била с психично заболяване - че то ако се прегледаме всички при психиатър, едно 70% ще бъдат окачествени като болни. Самият факт, че търпим този геноцид и го анализираме, вместо да го прекратим, е доказателство, че всичките сме луди - само луди биха търпяли това

9

Анонимен

преди 9 години

До 10, тъпо е и да коментираш нещо, което просто не ти изнася. Днес и без това е една тъжна дата за България!

8

Келеш

преди 9 години

Тъкмо червите да хапнат печено )

7

Анонимен

преди 9 години

10.11.2014 - Резултатът от 25 годишния преход, почина 38 годишната Лидия, която се самозапали пред президентството!

6

Бадемов

преди 9 години

Герберите сигурно се наслаждават на тази трагедия. Сигурно ги възбужда и това, че новото герберско правителство ще ореже мизерните пенсии за инвалидност и ще въведе нови данъци като антикризистни мерки.

5

Анонимен

преди 9 години

Тъжно! На никого не пожелавам да стигне до такова отчаяние. Хора, борете се! Не се предавайте! Надежда винаги има!

4

Анонимен

преди 9 години

Къде са националистите от ПФ да коментират как щастливо целунаха д*пенцето на президента докато пред сградата една българка гореше като факла. Истински патриоти.

3

Ки

преди 9 години

Тъпанарската демокрация произвежда подобни неща. Оглупелият народ се вълнува от това, как се е самоубила някаква *** жена.

2

Анонимен

преди 9 години

Bog da prosti jenata Mir na praha i. Dali sama se zapali ili niakoi i pomogna....? Kakvo pokazaha kamerite pred prezidenstvoto ?

1

Анонимен

преди 9 години

Тъжно е, когато един млад човек си отива толкова ненавременно, но пък... Решението си е изцяло нейно. И все пак жалко. Мир на праха й....