89

Анонимен

преди 9 години

Точно така, какво ни интересува Берлинската стена, когато стената на собствената ни некадърност няма да падне никога. В сравнение с европейските държави ние сме си зад стената на мизерията

88

от Сургут

преди 9 години

До софиянецЕми същите тези права аз имам и в Русия--имам фирма,бизнес,пътувам свободно по-света,изкарвам пари...и нямам ПРЕПОРЪКИ и ГЛОБИ от *** в Брюксел--което е много важно.А за живота в Е.С. зная доста--живял съм в Европа,когато Бай Тошо беше още на влас в България...така че имам база за сравнение-повярвайте ми.И едно мога да ви кажа--Е.С. се оказа най-голямата измама в европейската история--запомнете го това...

87

Анонимен

преди 9 години

do Surgut!Glupak, ne gledash li novinite po tv? Rusiq se gotvi za voina, izmachva gorkiq Ukrainsi narod! A ski li shte karash ili v Dubai li shte hodish nikoi ne go interesuva! Glupak....

86

софиянец

преди 9 години

До от Сургут И аз не парадирам- само Ви пиша, в кои териториални граници се развива бизнесът ни...Да пишете, че в ес българите сме само 2то качество хора, е жалко и смешно. Какво знаете за правата на българските граждани като ес граждани? Какво знаете за приемането на висококвалифицираните специалисти- български граждани на ес трудов пазар? Какво знаете за възможността на българските граждани да си създадат собствена фирма в друга държава- член на ес? Изобщо- какво знаете за живота в ес?

85

Анонимен

преди 9 години

Чеченския референдум е бил като кримския , под дулото на автомата. Е за това тая скапана държава ще си седи затънала в калта и никога няма да стане нещо повече от свинска *** пълна с дебелогъзи комунистически прасета и напикани шапкари с 10 кила тенекии по тех. *** !

84

Shark

преди 9 години

До софиянец. Така е, прав сте че тези въпроси трябва да бъдат отправени към политиците. Но се ядосвам, че медиите пренебрегват тези проблеми, занимават ни с глупости. Най-напред те са тези които трябва да отправят въпроси към политиците, след това ние. А не да ни занимават с неща от преди 20 години, които дори не се отнасят да нашата история. В България медиите са слуги на политиците, удобно ни информират за това, което те желаят да знаем, какво ни интересува нас берлинската стена.

83

юбералес

преди 9 години

Един голям ден за Берлин, Германия, Европа, света. През 1945 Германия и Европа бяха окупирани от неевропейци- руснаци, американци, англичани. Бяхме разделени на източни и западни. Разделена Европа, разделена Германия, разделен Берлин. Окрадоха технологиите, настройваха ни един друг,изкарваха ни врагове. Стомната ''Европа'' беше счупена два пъти от Наполеон и Хитлер. Третия път трябва да я опазим. И стига с толкова американо, или русофилство. Или може би имаме ''Стокхолмския синдром''?

82

от Сургут

преди 9 години

До софиянецАз НЕ парадирам с това къде ходя...Просто е смешно...Но щом за вас това е важно,на Нова Година съм на ски в Аспен--как е???А лятото месец съм в България,а месец разделям между Дубай и Доменикана....О.К. ли е??? Просто с злобата която пишете срещу Русия,ми напомняте много за комсомола навремето--също толкова всеодайни сте....Май се оказва че разликата от тогава и сега почти няма--само сте по-злобни....

81

Анонимен

преди 9 години

Aman ot filosofi i praveshti se na politici! Dnes prez uikenda shte ima obideni s psusuvni v toq sait ot falshivite plateni Atakisti! To es ot partiq atakoturskata podloga!

80

С и С до 128

преди 9 години

Да Япония е окупирана--и до ден днешен плаща репарации,за войната...чети като незнаеш.А Чечня е република,влизаща в състава на РФ.Направиха референдум през 2007 год и избраха да са с Русия.В момента Чечня,е един от най-развитите райони във Русия--погледни в нета...папагалчо...

79

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 129 - Точно русия си е *** - мръсотия, безработица, бедност.Много, мнооого е далече от БЪЛГАРИЯ.

78

софиянец

преди 9 години

До от Сургут 113- Аз пък ходя постоянно- по 2 пъти в годината- във Виена, Германия и Лондон и живея постоянно в България, София. Нали се сещате, че да ми говорите как "там" - в Западна Европа , било зле, е смешно, защото имам лични наблюдения над нещата "там":) Избрали сме Лондон за бизнес, а Виена - за културен живот. Хайде без руски/ съветски идеологеми, става ли? Освен това- не сме номади и не живеем в каравани по време на пребиваването си в тези градове:)

77

АЛОооооооо Демократи

преди 9 години

Алооооо ДЕМОКРАТИТЕ...Я се спрете малко-ето ви малко офицялни данни от Американския сенат--От 1914 год до 2009 год САЩ провоцират 92 войни във над 60 държави по света.Данните за жертвите са секретни но според историци те са между 350--380 мил. човека....ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ми говорите тук....какво ми хвалите САЩ...та те са единствената страна исползвала ядрено оръжие срещу МИРНО население....я СТИГА ЛИЦЕМЕРНИЧЕСТВО...за вас все другите са лоши,а вие убивате демократично....двуличници...

76

С и С--до 108

преди 9 години

По повод въпроса на 108...ЧЕТИ---Всяка военна база е собственост на Американският народ,независимо от държавата в която се намира.Военната американска база има статут на консулство и е неприкосновенна за местните власти.Намиращият се личен състав,техника,оборудване и т.н. се подчиняват само на американските закони--независимо от законите на страната в която се намират...И това ако не е окупация...и колко бази има САЩ по света ..знаеш ли??? Практически те са окупирали цял свят..ПФФУУ демократи!

75

Илко

преди 9 години

До 123А бе що всяка година РТ печели за най0добра медия в света , що не спечелят СНН , Фокс ,Дойче веле и там другите подобни?

74

софиянец

преди 9 години

До 122 - *** е рф, а не България и то не защото сте бедни от към климатични дадености, а защото не можете да се измъкнете от мисленето си на крепостни мужици:) Не случайно те попитах- защо мисленето ти позволява на вашият бащица *** и кумир да живее в дворец, построен с кражба на пари от руски държавен здравен фонд , а на себе си не си позволяваш даже и мисъл за това да живееш по-добре , но чрез собствени законни проходи?:)

73

софиянец

преди 9 години

До rusnak do 103 E- пак си правите сметките без кръчмаря:) ссср , сталинизма - колко човека избиха? защо ви мразят украинците,м? ;) Гладомора нещо да ти говори? ;) А сталинските репресии над руснаци, евреи и лица от други етноси? А избитите в Крим над 25 000 етнически българи около 30тте години на 20ти век, предимно интелигенция- писатели, студенти, учители, инженери- тях пак сащ ли ги изби? А гулаг?

72

rusnak do 119

преди 9 години

*** в Грозни, и виж как живеят "поробените", там където не беше останал камък върху камък! Вие като "свободни" живеете в *** на фона им;)

71

коко

преди 9 години

До АнонименЕй пенсионер вземи си хапчетата и бегом да си изринеш обора на кравите

70

rusnak do 103

преди 9 години

За избиването на хора можем да поспорим. Все пак от края на Втората световн, Западната "цивилизация" е разпалила 150 конфликта и войни с десетки милиони убити, този рекорд не можеме да подедим:)