15

Анонимен

преди 9 години

Изглежда г-ца Йорданова няма да стои без работа дълго време, вероятно ще му бъде зам. министър на Лукарския.

14

Анонимен

преди 9 години

Истинските десни политици не изневеряват на семейните цености или ако се случи така се отеглят от политиката а не да се стремят към ръководни постове на каквото и да е!

13

????

преди 9 години

А после се присмиват на Анна Ларакова - независимита и на Гошо - Острото и пуловерчето му. Та този дето се прави на адвокат къде е работил като такъв?????????

12

-10

преди 9 години

Всички *** са с голямо самочувствие!!-------------Както и определят човека преди да е показал може ли нещо!

11

Кичка Бодурова

преди 9 години

тоя *** ше затрие държавата!

10

Маркс

преди 9 години

В правителство оглавявано от пожарникарски капитан е съвсем в реда на нещата един адвокат да е икономически министър, а друг с отнети адвокатси права министър на правосъдието, земеделец- военен министър, алото - шеф на митниците, а КОЙ да им подръпва конците, пфу!

9

няма субстанция

преди 9 години

До Тиквата ще се появи и една лукова глава. Луковината се състои от много слоеве, всеки по-блестящ от предишния, но луковината няма сърцевина, няма субстанция.

8

рада

преди 9 години

еееееееей направо ме застреля този обект няма такава наглост безпардонщина и ексцентричностБоже пази го далеч от България

7

Анонимен

преди 9 години

Как го беше каза народът?`Фалете ме уста, оти ке ви с...м!

6

Анонимен

преди 9 години

Къв е тоз клоун?!?!?

5

Атеист

преди 9 години

Таз гофрета е абсолютна калинка!!!Таз гофрета не обясняваше ли покрай изборите, как не вярва на математически модели и пр.?!?!?!Какво разбира таз безмозъчна адвокатска калинка от икономика?!?!?! Такива качени високо на черешата разсипаха България!!!!Марш на пилона гофрето, от теб друго не става!!!!Боже прибери си вересията!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Още един спасител на нацията и цивилизацията... Напомпал се е с его повече от Борисов даже.

3

резил

преди 9 години

Пълен ***. До какво падение стигнахме такива карикатури като тоя на снимката да стават министри. Такава деградация България няма в историята си. Да направит и Бат Сали министър - не мисля, че тоя *** на снимката Божо Манчестъра с триковете, е по-достоен от него.

2

Иван Иванов

преди 9 години

Всички *** са с голямо самочувствие!!

1

вопъл

преди 9 години

Майко мила,егати самочувствието!