206

Пешко

преди 9 години

До @Пешкоизвинявам се, ако съм те засегнал, пошегувах се. А иначе точно това казвам и аз - като че ли най-накрая идва правителство, което ще работи по програми, а няма да го кара на празни приказки. Но стабилността вреди на Бсп и Дпс, които искат криза, за да се обогатяват. Само прочети последните петнайсетине поста (които подозирам са максимум на двама души) - камъни, зимата идвала, тояги, да не говорим, че пророкуват самозапалвания и едва ли не са се радвали на трагедията с жената

205

БАЙРАКОВ

преди 9 години

Добре де, нали управлението ще е център- дясно, а ние с Дилянката защо не сме в правителството?

204

Анонимен

преди 9 години

Не им Завиждайте като дойде Руско_китайска_иранската армия тези ще ги давят в гьола в Белене.. САЩ и Запада ще загубят войната..

203

Анонимен

преди 9 години

РБ как се превежда като Разбойническа банда или как ?

202

Анонимен

преди 9 години

Браво! Борисов трябва да бъде лидер на страната. А и РБ ще получат доста министри, с които да се докажат като стабилна партия. Перфектно се получават нещата.

201

НАИВНИК

преди 9 години

Вие,добре и хубаво се разбрахте,но НИЕ РАЯТА,пак ни няма в сметките!!!

200

Анонимен

преди 9 години

Щом Дпс и Бсп са против и взеха да реват значи е добре работата. Дано сега започнат реформите в съдебната система.

199

Анонимен

преди 9 години

Циркаджии

198

Валето

преди 9 години

Ами това е логичния кабинет. В опозиция остават тройната коалиция ДПС, БСП и подразделениятана ДПС - Атака и ББЦ. Триглавата ламя с още един израстък, но този път с намордници.

197

Анонимен

преди 9 години

Очаквам по-голяма безработица!

196

КОШМАРА

преди 9 години

Ще има печена тиква, скоро!

195

@Пешко

преди 9 години

Не ме е срам да кажа за кого съм гласувала, защото това е мое конституционно право. А иначе, малко е наивно да се смята, че врътването на кранчето на газта има нещо общо с управляващото правителство в БЪЛГАРИЯ. Става въпрос за световна политика. Ние в нея не участваме така или иначе. Въпросът е, че когато студът и гладът дойдат, правителството ще получи шамар, така както стана съвсем неотдавна. И има защо. Държавата е оставена на самотек от бая време, все някой трябва да отговаря за това!

194

Анонимен

преди 9 години

Пак ли с държавни пари ще разхожда самолета от едно място на друго за да рита топка? Пак ли ще се пали народа? Пак ли ще ручаме само постна пица и ще целуваме ръка на америка?

193

Анонимен

преди 9 години

ВОЙНАТА СРЕЩУ ТЕЗИ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА

192

събудете се !

преди 9 години

Г-н Борисов, не позволявайте лакоми и нагли прости хорица с" твърди джуки"да ви унижават. Вие сте лидер на най-голямата партия, а не слуга на костовите мекерета. Още имате време да ги пратите в Драгалевци там да се пързалят по гол ***. Не позволявайте да бъдем обиждани и ние, Вашите избиратели. Да идем на нови ИЗБОРИ., по-добре ще бъде, отколкото да Ви изнудват всики ден и час.

191

САУРОН ИВАНОВ КОСТОВ

преди 9 години

задава се най-смешното правителство на БГ за последните 1330 години...лошото е ,че когато управляващите са смешни...народът реве та се къса...парадокс;)

190

Анонимен

преди 9 години

Какво ли си викат в Европа?''Тоя го изгониха с камъни,а сега пак си го избраха?!''''Тия Българите много ''умни''беее...От един комунис та на друг!''

189

Маркс

преди 9 години

Ааууууу, аууууууу, ауууууууу!Фоставкаааааа! Уу-aa-aa!( тук падам на земята, гърча се и пускам сапуневица), брр!)))

188

ПВБС

преди 9 години

Предстоят още самозапалвания!

187

Анонимен

преди 9 години

честито на материала ........посната пица започва от утре .....затягайте коланите