158

Анонимен

преди 9 години

Надяваме се константните 16% избиратели на Г"Е"РБ да получат абсолютно мнозинство при 24% избирателна активност, защото останалите 76% български избиратели са отвратени от Борисов, Цветанов И Г"Е"РБ и няма да гласуват? Борисов с тези 16% избиратели не е Бащица на Нацията, а на Тоталния Провал.

157

Анонимен

преди 9 години

Не може ли деди Сорос да е?

156

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че Бойко никога няма да се съгласи на такъв вариант. А всъщност наистина Радан би бил в пъти по-добър, ерудиран, информиран и антипросташки премиер от Баце.

155

Иво

преди 9 години

Бойко си прави майтап с това недоразумение Радан..........хахахаха

154

Маркс

преди 9 години

И тикви ще хвърчат и калинки и фесове, а свинята ще цвърчи на барбекюто. Революция!

153

Анонимен

преди 9 години

По-глупави коментари не съм и мислил,че съществуват.После обвиняваме партиите,вие сте глупавите.

152

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев - премиер на ГЕРБ?Мухата оседлава слона...Обаче тази муха Боко повече от година я финансира и ползва за маша, с която да организира протести и да се мъчи да свали Орешарски.Като го погледнем от тази гледна точка, всичко си е закономерно и изглежда естествено.Вместо Борисов да вади горещите кестени, пак ще ползва същата маша.Така пак ще може друг да му е виновен и той да си стои отстрани ни лук ял ни лук мирисал...

151

Анонимен

преди 9 години

Първо: самолюбието на краля Слънце няма да позволи друг да бъде начело на Държавата. Второ: ГЕРБ за пореден път показаха, че протакат във времето до следващите избори. Трето: абсолютна несериозност и безхаберие в действията на първата политическа сила.

150

Анонимен

преди 9 години

Това стана по-зле от латино сериал. Ако целта е да се намери оправдание за Бостан, няма смисъл, за първите 2-3 гласувания по важни въпроси ще стане ясно. Ако не - да вземат да се разбират вече.

149

Анонимен

преди 9 години

Върви се с пълна сила към нови избори, а тези "преговори" са за парлама! Бойко е НЕдиалогичен и тираничен човек, всички тези консултации са били само ТЕАТЪР, зад може да каже, виждате ли, аз им дадох възможност, но те не можаха да се разберат. ТОй нокога не си е представял да дели властта, или някой да му дава акъл. Или да му казава на коя комисия-като тая на КФН -да НЕ-назначва хора , като Мавродиев-довчерашен адвокат по регистрация на офшорки. Подобно е положението и с управителя на БНБ, направил услуга за 300 мильона на Цветелина!

148

много нагли

преди 9 години

На реформатирите въобще не им пука за народа, те си гонят постове и да може после да лапкат. Въобще кой гласува за тях.

147

Да така е

преди 9 години

Кога да тръгваме?

146

Маркс

преди 9 години

Ще хвърчат олигарси и новочорбаджии във небесата! Можете да ми вервате, пфу!

145

колибри

преди 9 години

Радан Кънев - премиер ? Аз съм готова да понеса този експеримент с този екскремент - може и това да ни трябва - важното е да не е онова.

144

Анонимен

преди 9 години

GASI LAMPITE I ZARVARQI TAQ JALKA DYRJAVICA NQMA GRAM BYDESHTE SASIPAXA Q BEZRODNITE PREDATELI ZA DA UGODQT NA USA BOG DA GI SYDI

143

Стойко

преди 9 години

До ФактитеРазбира се че Атака са победители-ГЕРБ е коалиция от 4 партии, БСП от 13 партии, Реформаторският блок от 7 партии, Патриотичният фронт 14 партии. Ако им разделите процентите, излиза по половин процент на партия. Никой от тях не ме бие!, подчерта Сидеров

142

Маркс

преди 9 години

Василев, готови сме за революция! Англосаксонската гейска *** ще бъде опухана с камъни и дърве( съветски образец) и включването ни в Евразийския съюз нерушимой!

141

Фактите

преди 9 години

До Истината...................................................В момента доверието в патриотите от Атака е 60% а зимата ще е вече над 80! Треперете крадци,олигарси и колониалисти. Идва вашия КОШМАР- Волен Сидеров!

140

АРХАНГЕЛ до 172

преди 9 години

До САМО НОВИ ИЗБОРИ - какъв "соц ***" бе, момче? Че той соца беше къде къде по-свестен от сегашния неолиберален клозет! И какви нови избори? Кой ще ги спечели? Не се ли сещаш? В менюто има същите предложения! България може да се промени само ако се появи лидер, за който понятия като ПАТРИОТИЗЪМ, РОДИНА И НАРОД не са мръсни думи! Такъв няма, засега! По тази причина аз съм за Атака, макар и да обвиняват Волен, че бил луд, или точно заради това! Нали се сещаш - "У НАС НОРМАЛНИТЕ СЧИТАТ ЗА ЛУДИ"

139

---

преди 9 години

Щом Радан Кънев подкрепя гейовете не заслужава да е български премиер. Дори в парламента не заслужава да е.