25

Ешексикито

преди 9 години

Колко администрация има здравната каса?Имам пари ходя на лекар-нямам пари имам Аспарухов мост.Ето до тука сме а не да ми обяснява тоя бръшляк Райчинов.Гьотверен....

24

Анонимен

преди 9 години

Кой източва Здравната каса?На,за ,ти -ЛЕКАРИТЕ.,фармацевтите.По- високи здравни вноски-по богати лекари-няма да бягат в чужбина.Реката отделно-той е екстра.

23

диди

преди 9 години

С Р А М. Простако ела аз да те лекувам та да видиш как се пърди в турска джамия. О Щ Е Л И С Т Е Г Л А Д Н И. Изпихте ни кръвта - ела ще ти я дам безплатно. Заслужавате това,което каза днес Мира Радева -ТОЯГАТА .

22

Маркс

преди 9 години

Повечето лекари се превърнаха в търговци, като онези в Храма, дето ги изгони Иисус. Питам, какво получаваме срещу здравните си вноски? Едно голямо нищо! Зъболечението е дране на живо, оперативните намеси, ха не си си платил на ръка и излизаш инвалид, ако изобщо излезеш, пфу! Искат заплати като в Германия, ми да заминават, а ние до когато ни е писано.Извинявам се на всички истински лекари, добре знам, че все още има такива Хора!

21

адъ

преди 9 години

На чужд гръб и 12%!!!Аз пък смятам, че първо трябва да се запушат дупките в Здравната каса. След това едва ли ще ни се налага да водим дискусия за вдигане на здравната вноска.Има лекари, които съвсем легално си взимат по 50 000 лева месечно(!!!) от здравната каса. Сигурно много работят!

20

Я

преди 9 години

Хареса ви да точите от здравната каЦа , нали ! А като стане дума да се излекува някой - и него го точите ! Е, ще му се види края скоро !

19

Азъ

преди 9 години

Кради-и-и! Баси и тия ли бе!!!

18

реформа мръсна дума

преди 9 години

Защо не? Но първо да се премахне осигурителният праг. След това да се изчистят всякакви доплащания, избор на екип и други изнудвачески практики. Всеки доктор да направи избор - или частник, или в държавната болница.През последните години съвсем тенденциозно се руши доверието в солидарното здравеопазване. Зинали са за пари. Крадат без срам и без страх от правосъдие.

17

Анонимен

преди 9 години

Тия са ненаситни.

16

anonimen

преди 9 години

1PACIENTITE DA IZBIRAT KADE PRI KOI LEKAR DA CI DAVAT OCIGOROTELNITE VNOCKI 2PARITE OT TEZI VNOCKI CA NA RACPOLOGENIE NA VEHE IZBRANIA OTPACIENTA LEKAR KOITO E NEZAVICIM OT ZDRAVNATA KACA I MOGE DA CI KUPI NUGNOTO OBURUDVANE 3PRI NEDOVOLCTVO OT CTRANA NA PACIENTA CAMIAT PACIENT CI VZIMA PARITE I OTIVA PRI DRUG DOKTOR---CEGA E OGRABVANE---LEKARITE VZIMAT OT ZDRAVNATA KACA I OT PACIENTITE

15

Анонимен

преди 9 години

Чл. 52. (1) Гражданите имат право...безплатно ползване на медицинско обслужванеАлчността не е направила никого щастлив, Райчинов!

14

Чети лекарю алчен!

преди 9 години

Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон.(2) Здравеопазването на гражданите се финансира от държавния бюджет, от работодателите, от лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон.(3) Държавата закриля здравето на гражданите и насърчава развитието на спорта и туризма.(4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона слу

13

Анонимен

преди 9 години

Повишение на здравната вноска може, но само след реформи в сектора.

12

Анонимен

преди 9 години

Куба е държавата с най-много лекари от глава на населението, техни кадри има на всякъде по света, където лекари не стигат. Може да им се направи запитване за условията и начина на привличане!?

11

Ники

преди 9 години

Проблемът е, че много се точи. И 5 милиарда да им дадат, пак няма да има остатък.

10

някой

преди 9 години

За да има повечко за източване и пак ще искат от пациентите

9

Избирател

преди 9 години

И каква ми е ползата.25 г внасям за пенсия и разбирам че няма да се пенсионирам.Внасям в здравната каса без пропуск и когато ида разбирам че трябва пак да плащам........Цялата държава е една пирамида като КТБ!

8

Анонимен

преди 9 години

Tozi koito stoi zad tova se naricha MIHAIL TIKOV-CARIA NA MAFIATA I SOBSTVENIK NA MNOGO CASTNI BOLNICI-zapomnete tova ime-PROVERETE KOI E

7

Анонимен

преди 9 години

Крайно време бе! Да се въведе и кръвен данък за раята! Да има не само за Цветан Василев някой друг милиард, а за здравната нация тоже.

6

Анонимен

преди 9 години

За последните 5 години парите в здравната система се увеличиха повече от 2 пъти (с близо 2млрд. лв). За сметка на това качеството на услугите драстично спадна! Крайно време е да с епокаже на лекарите, че срещу заплатите си трябва да бачкат здраво и добросъвестно. Няма логична причина за увеличаване на здравните вноски. Просто трябва да се работи за повече работни места. Оттам ще се увеличат и постъпленията във всички социални направления.