108

42

преди 9 години

ИМАМЕ ТАКИВА ПРЕКРАСНИ БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИИ,У ЗА КОИТО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА, НО ВСИЧКО ЩОМ ЗАМИРИШЕ НА ЧУЖДО БЪЛГАРИНЪТ ВЕДНАГА Е ГОТОВ ДА КОПИРА И ДА СИ ПОДАВА ДУПЕТО.

107

Анонимен

преди 9 години

Е сега срещнах едни деца 7-8 клас с маски брадви и щях да ги бия , казах им *** и поклонници на дявола..

106

от Великобритания

преди 9 години

За да бъдем ние, българите, част от днешния свят трябва да сме толерантни към чуждите празници и обичаи. Обратното също е валидно. Предполагам ви става драго когато видите чужди туристи, които идват специално за да са с нас за някой наш празник. Бъдете модерни и бъдете европейци преди всичко -- подкрепяйте родното, но и не отхвърляйте непременно чуждото. И най-вече следвайте примерите си, ако искате като германците, разсъждавайте като тях, а не слушайте митрополита.

105

Анонимен

преди 9 години

До БАЙ РИСТУ.da ti serra na praznizite,vig se be ***,az iskam da praznuvam haloin-praznika na svobodna amerka.

104

доброжелател

преди 9 години

Пълно куку!!!

103

До 127

преди 9 години

Ами ако празнуват всичките изброени? Ако зачиташ културите, които са дали на света повече, отколкото всички други, взети заедно? Замисли се какви продукти позлваш вкъщи, какъв ти е телефонът, телевизорът, хладилникът. Ако хората не споделят културите си, какво ще постигнат? Рев и безсмислено ръмжене, каквото се наблюдава в скотската ни държава и никой политик не е виновен затова, че хората са злобни,затворени и всички нормални бягат, не заради политици, или система, а точно заради злобата.

102

Анонимен

преди 9 години

Аз съм убеден че повече Българи знаят кога е, и празнуват, Хелл-алл-ин, а не Ден на народните будители, Съединението или пък независимостта на България...Няма лошо, нека да празнуват каквото си искат, въпрос на ценностна система и умствен капацитет:)

101

атакист

преди 9 години

От как Бойко е на власт да ще стане национален празник.

100

до нацистчетата

преди 9 години

Колкото и да се пенявите, след няколко поколения не само всички празници и обичаи ще са чуджди, но и правнуците ви ще са двуезични - първи език Америкън Инглиш, втори български, за пред бабите си на село.Това е положението, по-добре се приготвяйте отрано.

99

Анонимен

преди 9 години

Празнувайте ,продажници и чуждопоклонници - сами се унищожаваме

98

Анонимен

преди 9 години

личи му на попа , че спазва божии пости

97

Хектор

преди 9 години

Лековерни убитаци поклонници на дявола,когато дойде времето баща ви да ви повика-бъдете сигурни че ще се насерете.БОГ СЪЩЕСТВУВА смешници заблудени.Поправете се доде е време.

96

Анонимен

преди 9 години

Че аз като гледам снимката, митрополитът вече се е маскирал.

95

Анонимен

преди 9 години

Не искам да се задълбавам в религиозните дела,но за мен това е един *** американски комерсиаленпразник, който няма място в България.

94

не забравяйте

преди 9 години

20% от българите празнуват Байрям, вие сте се хванали за братския Хелоуин...

93

Анонимен

преди 9 години

като знам пък българите колко празнуват деня на народните будители ....

92

успокойте топките

преди 9 години

хелоуин = кукеритепроблем няма.

91

Исмаил

преди 9 години

Аз празнувам Байрям.

90

БАЙ РИСТУ.

преди 9 години

ЕЙ ХОРА ,СЪВЗЕМЕТЕ СЕ. СТАНЕТЕ БЪЛГАРИ НАНОВО.СТИГА СТЕ СЕ ХАМЕРИКАНЧЕЛИ. ХЕЛОУИН- ОТ ДЕ НА КЪДЕ БЕ. НИЕ СИ ИМАМЕ ЗАГОВЕЗНИ И КУКЕРИ-БЪРГАРСКИ. ПРОМИВАТ НИ. ТО БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК- НИТО ПЕЯТ,НИТО ГОВОРЯТ ВЕЧЕ МЛАДИТЕ.НА КЪДЕ ОТИВАТЕ БЪЛГАРИ? НЕ САМО ЕДИН ВЛАДИКА А,ВСИЧКИ ОТ КЛИРА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ. АМА НЕ ИМАТ ВАЖНИ СМЕТКИ И СДЕЛКИ-СРЕБРЕНИЦИ СА. ТО КАКВИТО НИ СА ВЛАДИКИТЕ, ТАКИВА НИ СА И ПАТРИКИТЕ. ЕХ РОБЕ ,РОБЕ......... !

89

Анонимен

преди 9 години

в знак на протест попа да се откаже от заплатата си