161

Асен Генов-наркоман

преди 9 години

Стига толкова протести.Време е с получените парички да си купя малко хероин и да надраскам някой друг паметник в знак на Евроатлантическите ценности.

160

Анонимен

преди 9 години

До Анонимензащо бе,те АБВ имаха много допирни точки с ГЕРБ.

159

гладен пенционер

преди 9 години

Ние пенционерити сме за секи - само ляп да има и карвавица. И едно време бяхме *** и ся същото реишли мъ. Ко мои да лъснем бастуна за Манолоота един път добре ко не па добре

158

Анонимен

преди 9 години

Никога повече БСП, АТАКА и АБВ. Тези трите организации трябва са се забранят заради опитите им да ни сближат с Русия.

157

Назиф Бареков

преди 9 години

-Айде Бойко ефенди пазарлък да правим. За патрона Доган 10% а на мен и трохите ми стигат ,*** като мен за никакъв *** не става.

156

Лукарски

преди 9 години

До биг босСлушам,шефче.Колко ми плащаш?Дай ще организираме една коалицийка.

155

Анонимен

преди 9 години

тръгна ли са тримата *** да си търсят нови калпаци

154

преди 9 години

охо, имаме си златен пръст

153

Анонимен

преди 9 години

ДО ДА ЖИВЕЕ РУСИЯБългария да мре ли, а останалите които не са ,членове на атака да мрът ли?

152

Ъ

преди 9 години

Воленчо нешо е отпуснал парички за тролчета , не стига че му гледахме тъпата мутра по цяла българия сега е активирал и *** тролчета по форумите :((

151

УРА

преди 9 години

Бойко е велик , всички *** са му в краката, даже и БСП му *** дупето. Така наказват ГЕРБ. Умирам от кеф като гледам тук как всички мижитурки умират от яд :)))

150

последни новини

преди 9 години

Бойко получи партиино поръчение от шефа си да състави кабинет с бандата на Радан.Другата шайка на Симеонов и агента на ДС партиината шантонерка Каракачанов щели да подкрепят от страни.*** на Бареков и шмърколан Петров,заедно с некакви *** земеделци,фъфльото от Гергьовден и мафията на Ковачки останаха вън от играта,макар,че много им се щеше да се набутат в гювеча.БСП се покриха като виетнамци в тръстика,а агент Павел готви бунтове през зимата,щото никой не ще да се коалира с него.

149

Луд

преди 9 години

Ало ГЕРБ стига с този цирк. Местан ви го каза вашата и нашата програми се припокриват ,а ние не можем да гласуваме срещу себе си.И сега какво ще им забраните да ви подкрепят или ще си смените програмата.Ха-ха има български филм с много подходящо заглавие " Да обичаш на инат"

148

123

преди 9 години

Радан Кънев ще нарежда новия кабинет /преди 15 минути лично Бойко Борисов в личен разговор му е казал,че ще разчита само и единнствено на него при номинирането за министерски постове.А лично Радан ще бъде първи зам.председател на Министерски съвет./Но условието било едно никога да не говори с Иван Костов.

147

Трол

преди 9 години

Подозрително много плюсове цакат за атака в този форум.

146

биг бос

преди 9 години

Ало ЛУКАРСКИ- не си на ниво! Забързай се!До 12 имаш да пишеш още 8 коментара.иначе падаш до ниво СКРАП!

145

методи

преди 9 години

Никогa нямa дa глaсувaм зa Волен колкото и дa ни грaбят и вдигaт ток и всичко. Ние от нaй силнaтa и богaтa пaртия ГЕРБ сме милионери. Умирaйте глaдни кучетa и блъскaйте сaмо зa ток и отопление. Ще ви довършим.Дa живее Герб

144

Лукарски

преди 9 години

До SТова беше един ...ъъъ..как да кажа..ъъъъ....трик за вдигане на нашия електорат.

143

S

преди 9 години

Алоу-у-у-у , реформаторите - нали Бокича не трябваше да е премиер! К'во стана бе?

142

биг бос

преди 9 години

Е АТАКИСТА от *** минава в сатегория РАПИДНА СТОМАНА!Сортака сме единодушни -печелиш двоен надник от утре!Честито тиин!!!!