23

Инфо

преди 9 години

Някъде беше изтекла информация, че журналистка е загинала в автомобилна катастрофа. Жената е била разследващ журналист и катастрофата става малко преди да предостави данни, че нови бойци ИД получава с транспорт на ООН през турската граница. За съжаление не се сещам за името и и в момента не мога да го открия, но беше много странна случка, нещо като това, че САЩ объркват доставките на оръжие за кюрдите и вместо това доставят техника и муниции на ИД. Дали въздушните удари са срещу ИД?

22

снимки на двамцата

преди 9 години

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, другарю Шаламанов, кой е по-големият враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

21

за какво ни е армия?

преди 9 години

За какво ни е армия? Ако ни нападне Турция, самата Турция ще ни защитава от Турция! Като член на Нато!

20

Рали1

преди 9 години

"Обещавани са високи заплати на желаещите да поемат по пътя на терора.На тях се осигуряват дрехи,храна и подслон.Кампанията е продължила около месец,като терористите са се представяли за мюсюлмански духовници.Над 50 млади мъже са се поблазнили и са приели условията.Турци от Руенско ще се борят в името на Аллах за страховитата групировка ИД.Емисари на терористичната ортганизация са обикаляли районите около Айтос, призовавали правоверните мюсюлмани на Джихад."28.09;Срещу 3000 долараРазграден двор

19

Ton40

преди 9 години

За това казвате, а за това че държавата продава оръжия за ISIS нито ред - трябваше да го прочетем в немската преса

18

neni4a

преди 9 години

Всички псуваха и реваха ДАНС да ликвидира българина дето се бие на стана на опълченците,ама като гледам няма такива крикове за тия бг-джихадисти а защо ли????? Радвате ли се НПО ***?? Сега като се върнат,ще почнат и вашите глави да режат под умилителния одобрителен поглед на ЕС и САЩ То затова не и викате де Едно е българин да се бие на станата на "лошите сепаратисти" ,друго е да се бие на страната на "милите джихадисти" Айде НПО *** ,къде сте вашта м**** *** ?????????

17

колко сребърника?

преди 9 години

Някой си Шаламанов отново прави реклама на американско оръжие. Колко сребърника комисионна ще вземеш, ти, Юда Шаламанов?

16

Анонимен

преди 9 години

соломонов(шаламанов) вдигай си чукалата и си заминавай у изрел

15

На Шуро, баджанак му

преди 9 години

ИД са всички хора, на които им е писнало от старите феодални порядки, шуро-баджанащината и наследственото Мързелуване, но получаване на Големи пари от разни потомствени Мошеници!Протестиращите са с идеите на ИД. От ИД нямат сметка Мошениците на държавни и частни /назначени капиталисти/ високи постове, които разполагат с милиони левове, благодарение на Честния човек, който се труди за малко пари и то по цял ден!!

14

Маркс

преди 9 години

С такива съюзници, нямаме нужда от противници и душмани. Пфу!

13

Анонимен

преди 9 години

vseki si ima ideali ,taka sa reshili taka sa napravili vseki si nosi ranicata sam ,vie kvi ste gospodari na jivota im li.i toq raboti protiv balgaria i balgarite ,vseki ima pravo na mnenie.

12

Анонимен

преди 9 години

Ние съюзници НЯМАМЕ . Всички са лицемери и измамници.

11

Национал

преди 9 години

И това новина ли е?След като ГЕРБ се срещна със Сирийска Опозиция в Правец!След като ГЕРБ+БСП+ДПС погазиха законите и конвенциите като допуснаха умишлено всички нелегални бежанци в България, а Сталинка втвърди, че трябвало те да ни подобрятват демографията!!След като осъдения престъпник теорирст Касим Дал е депутат!След като осъдения Цветанов е депутат!След като осъдения в Страсбург Борисов е депутат?!?Кое точно е новината ?!!?

10

Атанасов

преди 9 години

Следващата стъпка е, че ще трябва активно да помагаме на САЩ в борбата им с ИДИЛ. Но пък ние нямаме армия, така че какво ли ще се иска от нас. Каквото и да поискат, сигурно ще им го дадем .... дупедавци!

9

тя

преди 9 години

Нямаме армия , но си имаме министър, а той от *** , по-***.

8

Анонимен

преди 9 години

Шалом,анов е позор за българсата армия.

7

статус

преди 9 години

Натресохте ни "бежанци", незаконната етничекса партия обвинява съществуването на поне две български партии едва ли не за опасно, от ЕС идват да подкрепят цялата тази гавра с българите, самовлюбеният "проевропейски" и подвластен на америка слугинаж им се кланя доземи плюейки и гонейки българите.Служебната марионетка да не се прави че не знае Кой дърпа ушите на президента който ще състави 10 кабинета "Кой" през офшорният си мандат.

6

Анонимен

преди 9 години

Шламанов:"нашата армия"....Това пък какво е??????

5

Анонимен

преди 9 години

Българи, или мюслите помачори?

4

Иван

преди 9 години

Maлоумници, колкото искаш, а народа е толкова оглупял, че въобще не се очудвам.... А САЩ и Турция в крайна сметка срещу ИД ли воюват или ги насърчават?!?