82

Анонимен

преди 9 години

Сидеров може да не е идеален ,но той единствен казва неща, които ние париите няма откъде да научим. Например ,че ония от Челопеч изнасят злато за милиони, от които нашата държава получава едва 2 %. Защото някой *** така е сключил договора. Българи осъзнайте се най-после бе, България бавно умира заради националните ни предатели, които скачат срещу всеки ,който им разкрива мръсотиите.

81

Анонимен

преди 9 години

Емиграция му е майката. Вече активно кандидатствам за позиции в нормални държави, в които такива като този са зад решетките.

80

Цццццц

преди 9 години

Рублата пак паднала-54 рубли-1 евро.Централната и банка обяви-От утре свободно падане.Честито....роснефт и газпром нещо се карат,май,за пари?Защо ли?....някой си го търси,някъде.Шута да оди да помага.

79

Анонимен

преди 9 години

До АтаклъЗащото германците са нормални хора и не избират наркомани като тоя дето лае колко бил беден народа а седи в хотел за 3000 долара на вечер.

78

Анонимен

преди 9 години

Точно по времето на Герб се разбра,че залежите в Черно море отиват от едни джобове в други сигурно чрез проучване и сега ще се фалира банката откичник като корпоративна,а не кооперативна,значи около за 10 пъти повече активи,но не за българите,а за други за подържане на системата.

77

сидер-ага си лаел

преди 9 години

Че пригответе му ,,къщичката'',да си лае в нея.

76

Анонимен

преди 9 години

КАТО НИКОГА ДА СЪМ ЕДНО МНЕНИЕ СЪС СИДЕРОВ,много грозно и пошло поведение на ГЕРБ-ерите,верно че слугуват на различни господари" леви" и "десни" ама имайте малко достойнство,не като придворен шут да се валяте в краката на господаря и да ви текат лигите,Сидеров поне си е на една вълна той все си лае обаче в случая е прав

75

Атаклъ

преди 9 години

Дивака Сидеров може да е пълно хахо, но в случая е прав. Не съм видял в шефа на ЕНП да дава съвети на Меркел как да реди кабинета. Защо ли ?

74

ONLY USA

преди 9 години

Добре,че спира лудите.

73

Анонимен

преди 9 години

Сидеров, за много неща си прав и в много отношения удобрявам политиката на АТАКА. Но не гласувах за АТАКА заради теб, заради пиянските ти изцепки и излагации. И Сидеров като не можеш да пиеш спри и не се излагай.

72

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Икономиката я клатят и сасипват руснаците.Единствено те имат файда от разбита България в този момент

71

poliglota

преди 9 години

До АнонименTi si tolkova zle, 4e dori ne go osuznavash!!! Tova predivzikva rak i drugi bolesti, da ne govorim za priroda...

70

Вярно ли е?

преди 9 години

роснефт спира работа по Южната ***.БРАВО.Санкциите хич и не действат или ДОЛАРИТЕ НА ,,ФАЛИРАЛА АМЕРИКА'' свършиха в масква.Густо.

69

ФАКТ

преди 9 години

Всички преди Бойко си мълчаха като *** за нашите залежи от газ в черно море. Чак по времето на ГЕРБ се сключиха договорите за проучване.

68

койчо

преди 9 години

Това да си гражданин на една страна и да не знаеш официалния език е направо безумно! Изпитите на първолаците и последващ езиков курс за тези, които не са издържали изпита, е повече от РАЗУМНО!!! ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО!!!

67

ьььььььььььь

преди 9 години

И на тоя ***. на снимката горе, мястото не е в парламента а в психото ама имал парици от субсидийка, напазарувал избиратели и сега трябва да му слушаме фашистките изцепки

66

Анонимен

преди 9 години

Който е против шистовият газ пази единствено монопола на руснаците.Нито природата нито България. С две думи *** на газпром

65

секретарката на Путл

преди 9 години

На снимката: товарищ Волны очаквает любимы Император *** да го гушне, но Импоератор *** е твърд като стомана и не гушка платените си моми при зле свършена работа.

64

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко завземата находищата в Украйна ще видиш как и за Путин шистовият газ ще се окаже най-доброто нещо на света

63

as

преди 9 години

Tova e poslednoto u4astie na siderov v BGparlament Sledva6tite izbori kogato i da sa te 6te sa sas 100% zadaljitelno glasuvane poznaite kolko prozenta 6te ima volen