6

Анонимен

преди 9 години

АКО ГЛАСУВАТ ДА СЕ СПАСЯВА КТБ С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЩЕ СТАНЕ КЪРВАВ БУНТ.

5

Анонимен

преди 9 години

НАСА потвърди, че Земята ще преживее шест дни на почти пълен мрак и това ще се случи между датите от 16 до 22 декември. Светът ще оцелее, въпреки тези дни на тъмнина, когато в следствие на слънчева буря, слънчевите лъчи ще бъдат на 90% блокирани от прах и отломки."

4

фг

преди 9 години

Ще настоявам докато не получа отговор.- Моля някой от гласувалите за РБ да обясни на всички нас как точно гледа детето си в очите, след като вкара в парламента Касим Дал,един от основателите на Турското Национално-Освободително Движение в България, отговорно за атентата на гара Буново, при който загиват 3 деца и 4 жени, най-големия железопътен атентат в историята на България!!Всички настояваме за отговор от някой гласувал за РБ!!

3

Анонимен

преди 9 години

С парите на българските данъкоплатци ще се покриват влоговете на Вежди рашидовци,Иван костовци,Ахмет догановци ,Ха сега да ги видим дали *умните и красивите* дали ще излязат да протестират срещу това безобразие ,кражба и задкулисие .

2

Анонимен

преди 9 години

ПО ИНТЕРНЕТ ИЗТЕКОХА ИМЕНАТА НА ГОЛЕМИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ, ТАМ СА ВСЕ МАСТИТИ ПОЛИТИЦИ И МАГИСТРАТИ ЗАТОВА СЕГА ТЕЗИ МУШМОРОЦИ НАЧЕЛО С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗАКОН ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА С КОЙТО ОТ НАШИТЕ ПАРИ ЩЕ СЕ ПОКРИВАТ ВЛОГОВЕТЕ НА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ И МАГИСТРАТИ

1

патриотче

преди 9 години

Искров яко за затвора. Всички видяхме какъв си *** долен ДПС-рски! Затова се кри мазен плешо толкова време зад съобщенията на сайта на БНБ да не ти личи мастийо долна