222

Анонимен

преди 9 години

Бойко пак се прави на девица и на светата вода ненапита. Тоя номер минаваше през 2009, но не и сега. При чие управление хората се палеше, при чие управление най-важният проблем в държвата беше колко гола е вкарал Селския бек на игрището в Бистрица ?При чие управление бяха наслагани свои некъдриници на всички важни постове, включително и директор на АЕЦ-Козлодуй ?Айде, нема нужда ...

221

Българин

преди 9 години

"Борисов тревожен за създаване на стабилно правителство4А когато имаше такова- на Орешарски ти ,г-н Б.Б. спомняш ли си какви ги "бъркаше" ? Нали ти предизвика извънредните избори ,за да начешеш егото си? Много загрижен го раздаваш ,но когато хората с ум в главите ти казваха ,че новия парламент ще бъде по- голямо мазало ти ги приказваше едни велики "ум да му зайде на човек". Жалко ,че и ние ще "сърбаме това ,което ти надроби"

220

Анонимен

преди 9 години

До Борисов тревожен....toi e nekadaren da upravliava,a mnogo sposoben za da govori gluposti

219

Анонимен

преди 9 години

Определено не се тревожи -това го правят интелигентните хора,които си задават малко по-различни въпроси,отколкото тази Тиква. Но че се страхува - това е повече от сигурно!Цяла година ни проглушаваше ушите,че има готови два кабинета,но едва сега разбра,че този път да си Премиер няма да е достатъчно да ползваш правителствените и бойни самолет за мачлета,че няма да има лентички и че няма да е безконтролен гамен в държавна лимузина/джип/. Амтова не му харесва и не го устройва!

218

Тарикатлъци

преди 9 години

Всички се правят на тарикати от неопозицонните партиии. Боят се да поемат отговорност, това е истината. Да плямпат могат, но да се нагърбят с нещо полезно - о, не.

217

Анонимен

преди 9 години

Май Борисов е прав,от такъв матрииал такава работа.

216

до 266

преди 9 години

Ако можеш да решиш проблемите и да огрееш на всякъде пръв ще гласувам за теб!

215

Mitko

преди 9 години

Bat Sali premier, Maia Manolova - minister na pravosadieto, Mestan - minister na obrasovanieto, Husein Hafisov - kulturen ili vatreshen minister...

214

муняс

преди 9 години

До до 266ти си типичен представител на електората на боко, нямаш идея какво прави кумира ти, но се разбирате.

213

Анонимен

преди 9 години

До Анонименмагистрала люлин от много качествен строеж и няма и един тунел дето на не тече и преправян после. но то е така, с процентите, отбити от пари за магистрали шефа ви плаща заплатките ви, както и всички партийни разходи. затова не пипа субсидията, кеширал е от друго място. такива мутри сте само

212

до 266

преди 9 години

Да аз работя понякога и събота и неделя но като ел.монт. а на теб сигурно ти плащат за това което пишеш.

211

Фантата

преди 9 години

Да, но и правителство тип "Орешарски" донесе негативи на БСП и Станишев. Повече за шансовете за правителство на Пукната стотинка - ww w.puknatastotinka.c om/politics/76

210

коко

преди 9 години

До Анонименза спирането на парите са виновни всички, не се прави на луд. виждам звеното за електронна борба на герб бачка и в неделя. толкова сте прозрачни..

209

Анонимен

преди 9 години

Май при ГЕРБ за пръв пит при не качествен строеж на магистрала Тракия ги накараха да я асвалтират част от нея на ново.За други до сега не съм чул.

208

Борисов тревожен....

преди 9 години

Цяла година слушахме, че ГЕРБ е готов да управлява.Хайде да ви видим как ще стане това.

207

Анонимен

преди 9 години

Ми тоя не ни ли управляваше до преди година и нещо!? С Калинки, Снежанки, Цецо, Мецо и т.н. и т.н...полуграмотни или направо неграмотни...Крадаха, влачиха, строиха шосета, които пропадаха на 1-вия месец..И не млъкиняше да плямпа глупости! Смота се като нас*ан 3-4 месеца преди да му изтече мандата и сега отново се подава през прозореца! Не ***, а турбомакси наглец! Ако пак го изберат-жална ни майка! Господ да ни е на помощ!

206

Анонимен

преди 9 години

Някои поне парите на ЕС усвояват и строят но други ги направо крадат, без нищо да строят.Затова Европа на 2 пъти ни спира парите.И народа каза на тези избори на кои вярва най много.Това са факти.

205

Анонимен

преди 9 години

А аз се тревожа,че пак той ще създава правителство.

204

Анонимен

преди 9 години

Budalino vze da miaza na Fekalino: plasti4en kafevi4ak cviat, maje se na filia i ot skoro ze da nasmrdiava na stara goliama nujda izdrusana po vreme na zadna nojicaNadejdata e v Cecko. Cecko dai zapisite na Budinite strii i naroda ste te izbere naimalko za dva po dva prezidentski mandata. Cecko, ti si 4oveka, ti si milicionera, ti si MVRista koito moje da spasi Bulgari i narodat ni ot tva bezumie, rodeno nekada krai potoka sas serna voda pod ogradata na CK na BKP

203

Анонимен

преди 9 години

Между другото аз се учудвам как някой от охраната на Меркел още не е потрошил кратуната на Баце докато се опитва да я възседне без предупреждение за поредното селфи, особено с външния му вид и маниери, които съвсем не предполагат, че е нещо повече от шофьорче или престарял охранител.