212

1912

преди 9 години

Не обичам полицаите и полицейщината, но в този случай имам повече вяра на полицайката. Малката *** да не ходи само по телевизиите да реве, а да покаже снимките дето обеща и да се подложи на детектора. Ако не го направи значи всичко е *** номера.

211

Анонимен

преди 9 години

За Международния съд по правата на човека иде реч, разбра ли ченге ?ама то не е като да вземаш рушвети ... иска и акъл !

210

Анонимен

преди 9 години

само дето момичето не е нито осъждана, нито регистрирана за каквото и да е, скапано ченге !

209

Смех

преди 9 години

До АнонименВ кой "международен съд" да заведе иск (никаква правна култура нямате между другото) ? Да не я пък осъди Боримечка Латинова доготогава друг съд или агенция за борба с наркотиците, защото второто ми изглежда по-вероятно.

208

Анонимен

преди 9 години

Ало, въшливи ченгета, ... не си мислете, че гадостите ви ще се разминават без последици. Тепърва ще страдате !

207

За ползата

преди 9 години

До АнонименПолзата на едно 20 годишно момиче с криминална дейност е, разбира се, и без съмнение, с оглед-полза на криминалната му дейност.

206

Анонимен

преди 9 години

Студентката да заведе иск в Международния Съд - ще спечели сериозно обезщетение, а за полицаите - УВОЛНЕНИЕ !

205

Къде са снимките?

преди 9 години

До есиДа, къде са снимките? Нали Латинова и Латинов казаха, че всичко било заснето? За сега няма нищо, което да потвърждава и дума от казаното от Латинова и Латинов.

204

Анонимен

преди 9 години

Крадливата студентка и крадливия и баща лъжат.................а за крадливите ченгета като тебе какво да кажем ?

203

Момичето лъже

преди 9 години

До а ти лъжеш ли?Казах вече, не понасям нарко мафията, която представлявате. Смятам, че оклеветяването, набеждаването и тормоза над един редови полицай в случая е мафиотска (конвенционална) акция за сплашване на полицията от страна на мафията.Пак повтарям, има кой да защити тази полицайка и има кой да ви вкара вас, където ви е мястото.Вие сте наистина безмозъчно,за да не го разбирате.На полицайката пожелавам кураж, както на всеки честен човек,несправедливо оклеветен и преследван от престъпници.

202

Nox

преди 9 години

"Пълно е с мразещи полицията"Това как си го обясняваш? :P

201

Георгиева

преди 9 години

Не вярвам на полицайката.Физиономията и съвсем не излъчва невинност.Напротив.Тя има психически проблеми.Избрала да стане полицайка, защото търси спасение за себе си.Подкрепям изцяло студентката.Не би измислила подобна история за собственото си опозоряване.

200

ЪПСУРТ

преди 9 години

Ни мога да повярвам как е възможно това полицайка да бурка по дупките на наркоманка ...

199

Nox

преди 9 години

И друго нещо да спомена с риск, да ядосам доста хора.Преди някоя и друга година, когато таксиджиите бяха изнагляли много и хората бяха пропищели от тях, не се мина много време и се почна със смъртните случаи...Та си мися, ако полицаите продължават в същият дух няма да се учудя, ако на дадени хора им писне и направят същото, като както стана с таксиджиите.Тоя филм вече сме го гледали. Риташ кучетата ли, риташ, най-накрая ще се намери да те ухапе някое, и може май баш на бясното да попаднеш.

198

а ти лъжеш ли?

преди 9 години

До Момичето лъже - да не си полицайката?ИЗЛАГАТЕ СЕ! Освен,че сте подозрително и странно озлобен позицията Ви е някак неадекватна! Що ли?

197

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде по света могат да те претърсват при установен въоръжен обир наблизо илиподобни ае стига сте ревали долни...

196

бг

преди 9 години

До жкгксНапротив май опорните ти точки не са адекватни! Точно през изминалата една год-в управлението на тройната коалиция"Олигарски" нарастна престъпността,припомнихме си едни год. на прехода с мутрите с ланците,манипулациите,опорните точки,гафовете на Йовчев и Лазаров и полицейския произвол бяха ОЧИБИЙНИ!

195

Момичето лъже

преди 9 години

До Нарко-тиквиОт доказателствата, които са на лице и от липсата на доказателства, които не са на лице. Също така от това, че цялото семейство тиквови на малката уродка тиква с прическа и фалшиви сълзи, сте тикви - криминалки, работещи за благоевградските нарко и авто-джамбазки тикви.Тиква, тиква намира и до нея се търкулва.И стига вече, не сте интересни. Никого не можете да изплашите. Ще има честни хора като полицайката ,която тормозите и ще има честни хора, които да я защитят от вас.

194

Nox

преди 9 години

"До NoxТрябва да се движим свободно без претърсване. Включително и бойците на Ислямска държава."Абе и това не е точно така.Принципно има си поводи, по които могат (и трябва да могат) да те претърсват и вез заповед. Със сигурност ако тръгна по улицата облечен като Джихадиста Джон си е в реда на нещата да ме проверят.Но това, което се случва в момента с незаконните обиски и с полицейското насилие и побой си е организирана репресия, с цел като ни фалират протестите от 1997 да не се повторят.

193

Анонимен

преди 9 години

До Нарко-тиквии от къде е ясно?