12

Анонимен

преди 9 години

Абе постоянно ни обясняват за чудовището Хитлер и нацистите през втората световна война. Да водиш война трябват праи, без пари нямаш никакъв шанс особено война срещу целия свят. Интересно защо не е сложил ръка на Швейцария и банките, почти цяла Европа прегазил, а съседна Швейцария непокътната. А ако са сътрудничели на Хитлер, защо Щвейцария не е съдена на Нюрнбергксия процес - да финансираш Хитлер е престъпление, нито дума за това не се чува?

11

Площад на Съгласието

преди 9 години

Няма къде да избягате, роби. Да не би швейцарците да са гламави, като вас, да си дадат хубавата страна на чужденци и да се оставят да бъдат управлявани от Брюксел или от Москва? Щом сте поробени в собствения си дом - навсякъде ще сте роби.

10

Анонимен

преди 9 години

Тия произвеждат предимно шоколади и луксозни часовници - какаото и диамантите без пари от Африка черните работят като животни на плантациите и мините. И от болести - фармацевтичните концерни които държат патентите са в швейцариа. Родители нямат пари за скъпо лечение - болно детето умира, патентите са по важни. И управляват парите на мафиотите, наркодилърите и търговията с човешки органи. И спомагат за укриването на данъци като получават процент за това. И разбира се там добре се живее

9

Кунчо

преди 9 години

До Бадинищо общо с ЕС, Шв си има банкова тайна и голям исторически късмет, Норвегия без нефта и газта щеше отдавна да е подала молба за членство. В Швейцария всеки носи, от България всеки изнася, няма как да се излезе на глава.

8

до 11

преди 9 години

До АнонименНе, всъщност теб визирах!

7

друг

преди 9 години

"Нова родина" - това няма как да стане. Човек се ражда само в една родина.

6

европеец от габрово

преди 9 години

Супер, взимам си на края на месеца 360-те лева заплата от завода и тръгвам натам!

5

BALI

преди 9 години

BALGARIA E NAI-DOBROTO MIASTO ZA GIVEENE.NARODA OBICA MNOGO CUGDENZITE,BALGARSKITE GENI SASHTO SA GOTOVI DA SAZDADAT SEMEISTVA S IMIGRANTITE,ZATOVA SMIATAME CE CUGDENZITE SA DOBRE DOSHLI V BALGARIA.

4

Бади

преди 9 години

И какво стана нали ЕС беше много хубаво нещо защо тогава по стандарт номер едно Швейцария и Норвегия.

3

Анонимен

преди 9 години

Аааа, вече ни подготвяте :) Мерси, мерси, ще го имаме предвид!

2

Анонимен

преди 9 години

Най-добра, докато не се насели с българи, албанци и сърби. И с бъмзита разбира се!

1

Реалист

преди 9 години

къде е метача от сидни а ???