8

Анонимен

преди 9 години

СТАНИ СТАНИ ЮНАК БЪЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ .ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА *** ДОКОГА.....

7

ekonarcis

преди 9 години

Това не е ПОЛИТИКА,а ПОЛИТИЧЕСКИ ФАРС който отново ще доведе до ПОЛИТИЧЕСКОТО РОБСТВО и народа ще СТРАДА така както винаги го е правил,отново ще бъдем гладни,бедни и ще си броим стотинките за да си купим дом,кола и най вече ХРАНА за оцеляване !!!!!!

6

родолюбец

преди 9 години

До АТАКАПлатени протестъри бяха тези на хАтака. Нали ги даваха по телевизията как за една пица и бира ходеха да подкрепят малоумния си лидер, който се криеше под маса. Това да гласуваш за хАтака е най-голямата малоумщина, която може да съществува. Уж националисти, а за пари подкрепяха правителството на ДПС. Хайде пред сараите хАтакисчета, че спонсора ви е приготвил по един фес и ще има сюнет за вас без пари. Изберете си и по-звучни арабски имена, за да се влеете в еничарските редици!

5

Анонимен

преди 9 години

Maчкай, Мутра, мачкай кумунизите

4

Анонимен

преди 9 години

На това боковителство му давам половин година!

3

Анонимен

преди 9 години

Разговорите при Реформаторския блок продължиха около седем часа...................леле ... за какво са говорили 7 часа бе ... тая работа с реформаторите май само с говорене и ще приключи.

2

АТАКА

преди 9 години

Ще сформират кабинет ,колкото да изтеглят 5те милиарда от МВФ!!!!!После ще си ги поделят соросоидната *** и ще напуснат страната!!!!Дано поне платените "протестъри" са си взели парите че от заема и стотинка няма да видят!!!!

1

УРААА

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ !