123

BG

преди 9 години

154, веднага отговаря - първо, защото имат право да носят оръжие, имат право и да си закупят оръжие на много по - ниска цена т.е фирмата не плаща за служебно оръжие - то си е тяхно лично което е значително спестяване ! И второ - гарван гарвану око не вади, ако стане нещо-"а бе, момчета - аз съм ваш колега, бивш полицай / военен, не дейте така, дайте да уредим нещата а, нали сме колеги, и вие един ден ще дойдете на моето положение "Хе, хе - и аз да съм на мястото на банките и аз ще ги назнача

122

az sam

преди 9 години

Да си ходят, щом не им харесва....

121

Анонимен

преди 9 години

И на нас не ни е смешно , че от нашия джоб взимат за вашите привилегии.Даже и осигуровките не си плащате....Вярно, че има и достойни хора между вас, които рискуват живота си, но мисля че не са чак толкова много. Не виждам защо на чиновниците и административния персонал на тези ведомста да им се дават такива компенсации.

120

Анонимен

преди 9 години

Най големите михлюзи и бандити станаха ПОЛИЦАЙ и ВОЕННИ ...Защото за нищо не стават !А РАВНИС ,МИРНО ОСТАВИ !!!Без заповед са като *** в мола ...ОВЦИЙ

119

Анонимен

преди 9 години

Когато ние протестирахме полицаите дойдоха на митинга и ни биха с палки и ритници! Предлагам сега да се организираме и да ходим и ние да ги бием с тояги и бухалки да видят как е да си търсиш правата и да получаваш дърво!

118

Анонимен

преди 9 години

Ай стига превилегии де работите 10 дни в месеца другите са почивни заплата държавна!Храната по 0.20 стотинки в столовете първо, второ, трето пак държавно намалена !Не плащат данъци никви и с пенсионират на по 40 години !!!Алоооо-оо къде го има това ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА да ВА ИЗДЪРЖА *** ДОЛНИ !В годината има 365 дни колко са ти работните бе *** ДОЛЕН ???

117

Анонимен

преди 9 години

До 8888Много ясно,че ще работят това,от което разбират!Задай си обаче въпроса защо банки или други институции нуждаещи се от сигурност,предпочитат военни или полицаи,а не такива като теб?!

116

ВАЛИ

преди 9 години

Прочетох всички коментари и ако съм полицай щях да да напусна веднага.Всички нещастници са в това министерство.Те си сравняват труда с един леяр,шофьор,ватман,комбайнер и други професии,за които се иска ум,отговорност и т.н.БЕЗСРАМНИЦИ - вие дори пенсия не заслужавате.Вие сте едни умирисници и ниско интелигентни ***.

115

АНАЛНОТО

преди 9 години

ЗНАЧИ НА НАС ИСКАТ ДА НИ ВДИГНАТ ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВКАРВАМЕ ПАРИ В БЮДЖЕТА ЗА МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ВОЕННИТЕ. ТЕ ДА МОГАТ ХЕМ РАНО ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ ХЕМ ПО ЕДНА ШАПКА ПАРИ. ВИЖДАМ ДВЕ ВЪЗМОЖНИ РЕШЕНИЯ : 1/ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ НО ДА СИ ВЗИМАТ ПЕНСИЯТА СЛЕД НАВЪРШВАНЕ НА 65Г. ИЛИ КОЛКОТО Е ТАМ ВЪЗРАСТТА 2/ ДА ИЗЛЕЗНЕМ И НИЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ТЕ ДА НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ ПО РАНО. В КРАЙНА СМЕТКА ТЕ СА 60 ХИЛЯДИ НИЕ СМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА.

114

Анонимен

преди 9 години

КАКВИ 20 ЗАПЛАТИ....КАКВИ ПЕНСИИ НА 50..Я СЪКРАЩАВАНЕ ОТ 70 000 НА 50 000 КЪРЛЕЖА..ЗА ДА СЕ СТАБЕЛИЗИРА МАЛКО БЮДЖЕТА В ДЪРЖАВАТА

113

BG

преди 9 години

А бе, преди няколко години нали имаше репортаж за това как полицаите по цяла нощ пазят .... проститутките !!! Обаждат се хора, по спешност - никаква реакция, ама журналистите като почнаха да снимат мадамите, и веднага патрулката довтаса :)))Та, плащай народе на полицията, че пари за дрехи, пари за квартирни, че ранно пенсиониране - тия пари са им за джобни, на тях заплатата им идва от ... сутеньорите

112

тома неверни

преди 9 години

Няма да коментирам,качеството на работа на МИЛИЦИОНЕРИТЕ,под всякаква критика.Въпросът мие-защо,при пенсиониране,ИМ ДАВАТ 20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ????Второ-като така яростно бранят,годините им за пенсия(говорят,че не могат така успешно,да гонят престъпници,нали),ДА НЯМАТ никакво право,да продължават работа в системата,без заобикалки.

111

Анонимен

преди 9 години

Полицаите без право на стачки и митинги! Пенсиониране на 60 години! На който не му харесва да става охранител!

110

pen4o72

преди 9 години

ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА *** В БАЛГАРИЯ НА ВРЕМЕТО ЕДИН ПОЗНАТ МИ КАЗА ДЕТЕТО ТИ АКО НЕМУ С ОТДАВА НИЩО И НЕ МОЖЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ПОЛИЦАЙ В РУСЕ НЯМА ПРОБЛЕМ КОРУПЦИЯТА В РУСЕ Е НАДМИНАЛА ИТАЛИЯ ПРЕЗ 40 ТЕ А ДРУГ ПОЖАРНИКАР В РУСЕ КРАСНАЛИЕВ ИСКАШЕ ДА МЕ ПРАВИ ПОЖАРНИКАР ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЯМАМ СРЕДНО КАЗА НЯМА ПРОБЛЕМ ПРИ ТЕБ Е 1000ЛВ ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОИТО МУ СЕ ОТЧИТАТ

109

Анонимен

преди 9 години

Лежащите нещастници протестират. Що бе мърди? Занимавате се само с престъпления, изнудване,рекет, рушветчийство,прикриване на престъпления. Биете студенти и майки с деца. Нещастници некадърни.

108

пенсионер-

преди 9 години

То и в момента пределната въздраст е 60 год за служителите на МВР но рядко от тях изчакват заштото навън искат пенсионери от МО И МВР до 50 -55 год.и те са на такива длъжности като охрана в банковия сектор,Кави служители са да отправят ултиматуми а де да беше по времето на МВРген полк.Д .Стоянов как штяха да се натиска да не ги изхвълят и нешто друго да не им се случи.

107

Анонимен

преди 9 години

И от де бе скъпи ченгенца и катджийчета да са вземат парички за 20 заплатки на куп и да са пенсинирате на 50 и пенсионерите да са повече от работещите, нема икономика, тия дето бачкаме едвам вързваме, та и да храним още тюфлеци

106

Анонимен

преди 9 години

На мен не ми пука.Аз не служа на никого и не съм осигурен.Това което трябва да направя е да си направя пенсионен фонд и да си гледам живота.Лесно, трудно, толкоз.Такава тъпотия като при нас няма.

105

Анонимен

преди 9 години

В нормалните държави полицаи, военни и прочие не могат да протестират.

104

Анонимен

преди 9 години

значи в България, всички хора искат ранно пенсиониране, не само полицаите. То всеки иска на 45 години да е пенсионер, да си взима пенсия и да си работи пак. Е, соре. Не става.