42

Честно!

преди 9 години

Пиянските народи се сбраха.... Мале , мале.... Причай сръпски да те цео свет бомбандира.... Жалка картина жалка.... росия и србия кога е имало такива държави... Кога? А ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА....

41

Кой е запада ?

преди 9 години

49.Ха ха , ти си запада ? Огледай се и ходи да видиш как изглежда Белград ! На един от парадите им видяхме главните им улици как изглеждат и какви стилни двуетажни жичища имат . Даже американската говорителка спонтанно възкликна , че всичко това са били развалини от бомбандировките ?- кога толкова бързо са изградили тези красиви жилищни сгради !

40

Анонимен

преди 9 години

Виновни са руските слуги в България от времето на Луканов който каза " Искахте капитализъм , ще го имате но ние ще сме капиталистите"Това отговаря ли ти на въпроса защо заплатите са по 600-800 лева ?

39

Честно!

преди 9 години

Ох, чуя ли за сърбия и русия и ми се при..ра....

38

--

преди 9 години

Айде ето я новата 16та социалистическа република Сърбия! Бързо забравиха,че бяха Запад в нашите очи,а сега ние ще сме "гнилия" Запад за събите. Продадоха се на руснаците. Ние го ядохме тоз социализъм 45 години,сега е техен ред!!!

37

До 42

преди 9 години

Кажи ми колко процента отбългарите са се реализирали и са доволни от доходите си? И какво са виновни хората в България, че ги мамят с по 600-800лв запллати? Или пък "високите" заплати в IT сектора от по 2000-4000лв средно. Високи са за този с 400лв заплата, а за стандартите на държава член на ЕС са мизерни. Т.е. илзила, че супер квалифицирани специалисти ще трябва да работят за 1000-2000 евро заплата ако искат да живеят в България. Подигравка! И се бачка по 16 часа пред PC-то да завършиш проекта

36

бррр

преди 9 години

ужасно зловеща снимка

35

пешко

преди 9 години

Руснаците като са в лоши отношения с България, стават големи "приятели" на Сърбия!А пък сърбите приятели нямат.Гледат си интереса,ето сега,според мен,няма да влязат в ЕС.Нямат развитие там.От Русия възход ще имат,щото русите не ги слуша главата,и са съгласни с болните имперски амбиции на западната ни съседка.Освен това Русия е пазар,и на суровини...Откакто свят светува,Византия използва Сърбия срещу България.Естествен неприятел...

34

Анонимен

преди 9 години

Сърбия си дава *** на Русия. Те никога няма да имат приятели и партньори а само господари. Славяни какво да ги правиш. Не могат да избягат от робското си съзнание.

33

Мнение

преди 9 години

Сега няма да се учудя, ако Сърбия каже, че не на всяка цена иска да влиза в ЕС и да си постави изискванията, от които да спечели, а не като нас дето си дадохме г*за и унищожихме повината си държава с тези предприсъединителни изисквания.Нашите полтици не разбраха, че не България има нужда от ЕС и НАТО, а НАТО и ЕС има нужда от България и можехме да им кажем изискванията си и да спечелим от това. Или може би са знаели, но някой е спечелил от това сам, вместо да спечели цялата нация.

32

Анонимен

преди 9 години

И руските и сърбите имат още много за да ни догонят стандарта. България може да е зле но е в пъти по добре от тях и това е заради погледа на запад. Всичко друго са празни приказки и болшевишка истерия на нереализирали се загубеняци.

31

до 31

преди 9 години

Този постинг "***" съм го чел вече хиляда пъти....хей хайде, ***, променете нещо от тролската стая, не може само едно и също да копирате и пействате.

30

do 37

преди 9 години

A Бугария се разпада, още преди 1000 години, и досега се влачи като ***...

29

androsbg

преди 9 години

Ужас. Де факто сръбския президент се е заклел в послушничество :) ахаха, нищо не е останало от някога гордите сърби.

28

Анонимен

преди 9 години

до 32Откъде такива задълбочени познания за кръвожадните руснаци? Ти не знаеш ли че трябва да плащаш на украинците за Черно море - били те го изкопали.

27

Анонимен

преди 9 години

на снимката - двама лузъри на които държавите се разпаднаха

26

Анонимен

преди 9 години

в междусъюзническата война българската армия е изцяло на фронта срещу сърби черногорци и гърци. русия дава карт бланш на Румъния да ни нападне. за целта осигурява и понтонните мистове с които румънците да преминат дунава

25

Анонимен

преди 9 години

До 22 ... СЪРБИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПРИЯТЕЛ НА РУСИЯ. ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТИТО СЕ ОТДЕЛИХА И НЕ ЗАЧИТАХА РУСНАЦИТЕ. СЕГА КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ ОГОЛОГЪ.ВАТ И ЛИЖАТ ПОДМЕТКИ НАПРАВО МЕ НАДУВА СМЕХ. МНОООГО ГОЛЕМ СМЕХ. НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА СЪРБИТЕ НАШИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА НЕ ЛИЖАТ ПОДМЕТКИ А НАПРАВО ЛЪСКАТ БАСТУНИТЕ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ И ХАМЕРИКАНЕТАТА..ОЩЕ ПО ГОООООЛЕМ СМЕХ.Добре ги познаваш, сърбите. Май, всички сте на Балканите предатели и фурнаджийски лопати.

24

Анонимен

преди 9 години

лузърите се събраха, и на едните и на другите държавите се разпаднаха.

23

русия враг

преди 9 години

Русия и Сърбия против съединението 1885гРусия оттеглила своите офицери, понеже Съединението било извършено без нея, надявайки се по този начин, че ще упражни натиск върху българското правителство за по-пълно послушание. Против Съединението се обявила и Сърбия. Крал Милан Обренович издал заповед за мобилизиране на сръбската армия.При така създалата се сложна обстановка българското правителство се принудило да организира мобилизация, която била извършена за кратко време. В източниците се съобщава, че благоразумието на българското правителство способствало за запазване на мира и за укрепване