43

Анонимен

преди 9 години

Комунистите се борят едновременно срещу масоните, евреите. Интересно как като всчики лидери на леви партии са евреи.Нашия Гей е ясен, но същото е и в Англия например. Там лейбъристите се управляват от евреин.Същрвременно се борят и против нацизма, който обаче също е против евреите, но не мнимо като левите.Т.е. левите са маймуните на десните като само ги имитират.

42

муняс

преди 9 години

До Доктор Сър Пичукза такива като теб - дахау и аушвиц

41

Анонимен

преди 9 години

Няма значение какво пише в статията, важното е снимката на Путин да е избрана добре, а непосредствано до него да стои образа на Хитлер от друга статия.

40

Анонимен

преди 9 години

Ние не сме пратили един войник срещу Русия, но някак си е неудобно да се говори за това, както и за поробените българи във Волжка България. Докато Русия ни е обявила няколко войни и е пратила войски след освобождението от османско робство.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 39Елки вот где ты в России видел коммунизм? Почему вы еще живете в прошлом? Мы давно ушли от этого но видимо вас там забыли. Настолько запугали или это реально глупость? Какой коммунизм проснись ау уже СССР нету а вы все живете пршлым

38

читател

преди 9 години

Крадецът вика - дръжте крадеца.Русия е страната на победилия и утвърден национал-социализъм.Друго те не знаят за последните 95г.

37

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее фашизма, долу комунизма и болшевизма!!!

36

Анонимен

преди 9 години

При фашистите олигархията и богатите държат властта чрез частни банки, корпорации, силна армия и военна държава, докато при комунистите властта се държи от работниците и банките и корпорациите се национализират. Приликата е само силната армия и военната държава заради патриотизма и при двете идеологии, но при комунизма има и силен интернационализъм за съюз между всички комунистически държави.

35

УКРАИНСКИЯТ ФАШИЗЪМ

преди 9 години

взе властта в УКРАЙНА. Бившият празник на Съветската Армия, впоследстие Ден на Защитника на Отечеството 23 ФЕВРУАРИ сега е заменен с УКАЗ НА ПРАСЕТО - 14 ОКТОМВРИ - Деня на който е създадена УПА - УКРАИНСКАЯ ПОВСТАНЧЕСКАЯ АРМИЯ - националисти главорези пряко отгворни за смъртта на 100 000 поляка, жени деца и старци. В бойни дествия воювала на страната на германците с партизани и терористияна дейност на окупираните територии. Цели села руснаци избити, еврейските погроми в Лвов и Киев. СРАМ, СРАМ

34

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 9 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ РОССИЯ И СЕРБИЯ.НИЕ ЗНАЕМ НАЙ-ДОБРЕ КАК ДА СЕ БОРИМ И УБИВАМЕ НАЦИСТКИ АГРЕССОРИ - 4 ОКУПАТОРАГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, АЛВАНИЯ И ***.САМО МЕ Е ЯД НА СТАЛИН, ЧЕ ЗАЩИТИ *** НА ПАРИЖКИЯ ДОГОВОР 1947 Г.

33

Анонимен

преди 9 години

Хитлер започвайки войната казва, че ще се бори против либерално-демократичните масонски правителства в Европа, за да освободи европа от масонските правителства.Нима тук комунистите не искат същото?Нима не говорят за масони, за Сорос, за евреи?

32

Tina

преди 9 години

Когато ваксината не работи, идва ред на лекарството.А, както знаем, лекарството стига до Берлин...

31

anonimen

преди 9 години

kak da zabravim fashizma,kato ne spriaha da davat dok. filmi za ***.postoianno ni go navirat v ochite na DISKAVARI.postoianno izlachvat kadri ot voinata,kato osnovno za nemcite se govori i nikoga kakvo sa napravili pusnacite,za da gi pobediat.

30

Анонимен

преди 9 години

Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава.За фашиста всичко е в Държавата и... нито хората, нито групите са извън Държавата... За фашизма Държавата е абсолютна величина, пред която хората и групите са относителни.Нима това не ви напомня за комунизма?Нима комунистите не мислят по същият начин?

29

против вранья

преди 9 години

Вы бы хотя бы заходили и смотрели что творится там на Украине буквально вчера тысячи фашистов шли маршем там. Убивают людей каждый день там мирных женщин детей стариков. Ветеранов унижают бьют и оскорбляют запугали стариков заходите на ютуб и смотрите раз у вас это не показывают.

28

987987

преди 9 години

НАПРЕД ПУТИН,НАПРЕД РУСИЯ--БЪЛГАРИЯ Е С ВАС БРАТУШКИ!!

27

Анонимен

преди 9 години

Историята показва, че след неонацизма идва неокомунизма.

26

НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ

преди 9 години

си е НЕМСКАТА ФОРМА НА ФАШИЗМА. Иначе никой не оспорва "авторството" на италианците. В самото име НЦИОНАЛЕН СОЦИАЛИЗЪМ се крие както истина , така и лъжа. ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ВСИЧКО-това е било на мода тогава след 1 Световна. Силна държава - силно общество. СОЦИАЛИЗЪМ, ама само за германците, другите нации са низши същества и роби за германския работник и селянин - справка ПРОЧУТИЯ ПЛАН ОСТ на ХИМЛЕР. КЛАСОВА ХАРМОНИЯ межу фабриканти и работници под водещата роля на ПАРТИЯТА. И ХИТЛЕР разбира се

25

ZABOBOL

преди 9 години

Tova go kazva "velikiqt diktator".Ako se pogledne v ogledaloto zad sebe si shte vidi Josif,Adolf,Sadam,Pol...malko afrikanci i nakraq Fidelcho.

24

Анонимен

преди 9 години

Фашистите са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти.Интерсно дали тук пишещите комунисти не мислят като фашисти?Нима не са идейни братя с фашистите?