46

Анонимен

преди 9 години

БОСТАН

45

ГЕРБ

преди 9 години

Който ми е сложил минус сигурно иска държавата да загине.

44

Анонимен

преди 9 години

Ами че те и Патриотичния фронт, и Реформаторският блок бяха създадени с едничката цел като му дойде времето да станат патерица на ГЕРБ. Да де, ама... в ПФ - 16! партии, в РБ - 5 ли са, 6 ли са... и всеки иска да е в далаверата, и колкото повече може да налапа. Трагикомедия...

43

ДО 47

преди 9 години

Подигравате се на Мавъра, ама навремето само той показа, че може да смачка комунистите и да ги натика в миши Г*З. Не като плямпалато от Банкя, което се през деня се дуе по медиите, а вечер ходи да рапортува в Сараите.

42

solar-power

преди 9 години

До АнонименПо скоро да идва мавъра

41

cennost i smisal

преди 9 години

da prespyat oste edna vecher.utroto e po-madro ot vecherta.moje da im doide nasan nesto.

40

ГЕРБ

преди 9 години

Най-стабилната коалиция ще е ГЕРБ и ДПС.Вярно структурите на ГЕРБ не са съгласни,но в името на държавността трябва да се правят компромиси.Най-лошия вариант е предсрочни избори тогава държавата загива,затова правителство трябва да има.

39

Анонимен

преди 9 години

Писна ми ...................от некадърници

38

Анонимен

преди 9 години

Орел, рак и щука, плюс още 5 контри, та до под кривата круша...

37

88

преди 9 години

卐 *** НА ВЪЖЕТО !!!! ДО ОКОНЧАТЕЛНОТО ИМ ЛИКВИДИРАНЕ, ЗАВИНАГИ ! 卐

36

Анонимен

преди 9 години

ББ пак ще вдига кръвно ! Дано не е много високо!Абе очертава се интересен политически сезон.Пак ще има тръшкане,приплакване и оправдания от типа: Аз съм убав,другите не са !

35

Анонимен

преди 9 години

Има и 4 вариант - служебен ГЕРБ с премиер Близнашки без да е нужна коалиция.

34

Анонимен

преди 9 години

А бе не знам, ама Мутрьо колкото повече ни спасява, толкова по-зле ставаме.

33

Анонимен

преди 9 години

Може да се състои коалиция с РБ и ПФ.Може и да просъществува до край ако Костов несе бърка в Blockа.Но аз нему вярвам на Кънев защото Костов гое избрал за наследник защото е послушно дете.А Иван Костов сие завършил школата на КГБ.В тях е всичката завис и мръсотии,и за това е много сложна ситуацията.Защото немското списание много ясно разкри че Москва иска да банкротира БГ.Но ако искат да неса пак на власт тройната коалиция която пак чакат като топъл хляб власта да им падне,нека се гаврат с БГ.На другите неим пука.Сега се тресе цяла България от мошенници и предатели.Бойко да си жив и здрав АМИН

32

Анонимен

преди 9 години

Не съм чувал за коалиции без Доган. Как ще го заобиколят без негово съгласие, акълът ми не го побира.

31

Анонимен

преди 9 години

Каквито и комбинации да се правят,с който и да се коалират и споразумават,центробежните сили ще започнат да действат веднага след съставянето на рахитичния кабинет! Боковите селски номера,през мандата на миналия Парламент сега ще се прилагат от всеки,който не е на кеф от ГРОБ-арската политика.А такива ще има и то не малко,като пръв ми се чини да е джуджето Белокоско.Ще последва едно центробежно народо недоволство и това ще е лебедоватга песен на разтривача на уши и селски хитрец от Банкя!

30

Анонимен

преди 9 години

Добре де, ама Боко ръбовете не го покриват, трябва да избира между фронта и цензурата. Или направо да мине на коалиция Бостан. Мълчалива подкрепа от Местан може да очаква само ако не им пипа кадрите в администрацията.

29

Анонимен

преди 9 години

Че то милиционерчетата ако пренебрегнат ДПС, Ердоган няма ли да им дърпа ушите. Съмнявам се доста.

28

Тодор Живков

преди 9 години

В България Другари се образува Руско-американска олигархична структура! Опитват да разделят България на две! Една част руска една американска!!! Не се подавайте на шантажа.. Турция първа ще поиска да къса плът от България... Има една ненадежна прослойка от елементи дербувани от чужди посолства... Внимавайте България е бушон във тази верига.. Търсете помощ от Германия... Русия не е вече Същата!!!

27

Трудовакъ

преди 9 години

Във всички случаи милиционерските ДС - партии следва да са извън властта - визирам основно ГЕРБ и т.н. Патриотичен фронт. В ЕС няма такава мутро - милиционерска партия, каквато е ГЕРБ. Това "чудо" е явление без аналог, уродство, неизвестно за развитите демокрации - Великобритания и Франция примерно. Там няма такова струпване на мутромилиционери в политиката, а оттам и във властта. Тези метастази трябва да се изрежат, да се изскубнат от корен. След това са наред "бизнес" - структурите като ДПС...