60

войнствен атеист

преди 9 години

Мюсюлманското население в Норвегия наброява 2.4% (от 5 милиона души), почти всички от които са имигранти от други страни (норвежците, приели исляма, наброяват към 500, или 0.01% от населението).Интересното е, че според някои източници, почти 100% от изнасилванията в тази страна са извършени точно от ислямисти.Така че анонимник 73 да не коментира много-много какво се смята за приемливо в исляма, ако може.

59

Анонимен

преди 9 години

В съвременния свят да се ожениш за 12 годишна е единствения начин за да се ожениш за девствено момиче.Последната жена на пророка Мохамед е била 12 годишна. Пък мюсулманите си го почитат, не виждам да го укоряват за това.

58

до 71

преди 9 години

Аха след 21-на би трябвало да не е дете вече! Но за някои и на 47-м са още деца! -:(пп. след 22-ве е идеална възраст за възпроизводство - физическа и емоционална зрялост би трябвало да е! Айде не обеснявай, че след 36-т е добре да се ражда!

57

Анонимен

преди 9 години

А, ако тя беше на 22, а той на 47 дали нямаше да е мнооооого по-различно? ;)

56

Иванов

преди 9 години

Забележка към автора на статията: Би трябвало да сложите в заглавието кавички "Тя" за да се подразбира, че не е истина, иначе статията ви се явява насочена и умишлена провокация срещу норвежските деца. Имате неточности в превода и предаване на информацията.

55

от 64

преди 9 години

0коментар 64 /до 61/ е до 60 пряко от Норвегия

54

до 61

преди 9 години

Лъжеш се! При ромите в БГ на 12-13т години си сключат брак всяка седмица , но по техните си правила! Брак наричат съвместното съжителство което не е граждански брак по БГ законодателство с обвързващ договор!

53

Анонимен

преди 9 години

На 14 години вече могат, според БГ законите, хващаш две 14 годишни девойки и ги водиш в мола да им накушиш парцалки и *** и после какви умения само ще ти покажат, ама 12 години когато вече е зряла жена да се жени не може.

52

Анонимен

преди 9 години

Абе жената трябва да узрее, са стане на 35-40 години да се развие прихически и тогава да се жени. На 12 години и е рано.

51

момче

преди 9 години

значи не е проблем че момичета не ходят на училище на 13 години, а почват да се плющят като разгонени котки, а е проблем да свият семейно огнище?Аз лично не виждам голям проблем.Аз съм на 36г и съм имал няколко връзки, но са много малко, а и не съм живял с жена и дефакто много от момичетата на 18-20г са доста по напред с материала от мен...

50

пряко от Норвегия

преди 9 години

Правите ли разлика между цел на кампания с този блог и действителност? Блогът е създаден и воден от детска организация , името на детето е измислено, а целта на блога е да се спрат 32000 сватби на ден по света с малолетни. Както и да се види реакцията на хората, нещо, като анкета.Споко! Няма да има сватба в събота, тъй като булката е измислен герой в тази кампания>

49

Анонимен

преди 9 години

Това е педофилия...

48

Анонимен

преди 9 години

В Испания законът казва, че на 13 години могат да се женят. И какъв им е проблема на Норвежците с женитбата - страна където масово неофициално се практикува педофилия в семействата под формата на инцест женитбата им е проблем. Един баща може да има сексулани отношения с 9 годишната си дъщеря и това се толерира като кавалерско прегрешение, а ако се ожени на 12 е проблем. 99% от 12годишните са вече зрели жени и прихически и физически.

47

Анонимен

преди 9 години

До 18 г. вече е имала няколко брака или партнора

46

мнение

преди 9 години

До галактикаМного родители са безотговорни! Дори когато децата са в периода на пубертета и най- им е необходима помощта на зрелите родители, родителското тяло отсъства - ходи да припечелва и няма време да обърне необходимото внимание на наследниците си! А пък пубертета е криза на възрастта - хормоните бушуват, тялото се променя! Материала в статията според мен може да се погледне, че зрелият мъж / 37-м за 12-т год. си е педофил - по малка разлика поне да бе/ поема отговорността за девойчето!

45

Анонимен

преди 9 години

lyubomircholakov.blog.bg/poli...05/16/.1110817

44

Анонимен

преди 9 години

Ученичките почват полов живот вече и на 11-12 г.

43

Анонимен

преди 9 години

ТЯ НЯМА ДА СЕ ЖЕНИ НАИСТИНА! ТОВА Е РЕКЛАМЕН ТРИК, ЗА ДА ВИДЯТ ХОРАТА КАКВО СТАВА ПО СВЕТА!

42

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ти така ли си заченат , кой е баща ти .. комшията или водопроводчика или някой неизвестен че мислиш по този начин...

41

Анонимен

преди 9 години

Това което явно не схващате е, че това е начин да се образоват хората за проблема по света, а не да се легализира педофилията. Толкова ли сте слепи?