28

Анонимен

преди 9 години

като ни е........т турците от небето ще ни пазят ф 15 ф 16 на нато.

27

Анонимен

преди 9 години

ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА "КЛАСА"! ПАРТИИТЕ НИ ЗАНИМАВАТ СЪС СЕБЕ СИ! КОЕ БИЛО ПОЛЕЗНО И КОЕ НЕ, НО ЗА ТЯХ - ПАРТИИТЕ, А НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД! ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ, НО ТЕ НЕ СА ЗА ПЕНСИИ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЕНЕРГЕТИКА, СИГУРНОСТ..., А ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИЕР И КОЙ НЕ, КОЛКО ЩЕ УПРАВЛЯВА, ЩЕ ИМАТ ЛИ МИНИСТРИ...ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА, А ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАТРУПАТ ПАРИЧКИ, ПРЕДИ ДА СА Я ПРОДАЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!

26

краси

преди 9 години

Нека се разпаднат, без тях България ще е по-добре. Не може да имаш 8 процента и да искаш ти да командваш. Да се разпадат, повече парламент няма да помиришат. Просто като гледам всички ще поставят неизпълними условия на ББ и единствено ДПС ще го подкрепи. И тогава тези реформаторчета ще пропищят, ако ГЕРБ и ДПС реализират успешен мандат. Ако БСП и ГЕРБ предишното събрание бяха излъчили правителство, много от сегашните проблеми нямаше да ги има, но тогава личната вражда провали всичко, а сега?

25

Анонимен

преди 9 години

ББ пее лебедова песен. Ако за трети път избяга от отговорност, пък и да не избяга, а се провали с провеждането на полезни (не само за себе си) реформи, ще се радва, ако бъде поне опозиция.

24

Анонимен

преди 9 години

От една страна са хората с демократично мислене, от друга са тези с кинтите. Къде да идат сега? Седерасткото СДС и Куневица представляват също различни интереси, някои са външни. И сега накъде? При кинтите за кратко (но пък ден година храни) или някаква лоялност към хората, които се срамуват да живеят в такава авторитарна и корумпирана държава. И да се знае, само вторите имат ресурс за протести. Гербавите не могат един да изкарат без заплащане.

23

Го4о

преди 9 години

РАЗПАД и то още днес! Радан трябва да бъде НАРИТАН ЖЕСТОКО! ПАЛЯЧОТО НА КОСТОВ не може да предава на своя глава интересите на десните хора в ръцете на БСП! Знаем, че Костов дълги години работеше 1:1 със СтанишеФци! Радан е МАШАТА на Костов.

22

Общо приказки

преди 9 години

Хайде сега както така хубавичко сте се коалирали, ела сега тука на полето, че има много копане и оране. Все пак субсидия от грешни милиони левове ще вземете, от парите на честния и трудолюбив български гражданин!? Няма ли да поработите малко за тях, защото ние сме тука на минимална заплата, а трябва да ви вадим хляба да има какво да ядете, че после и за заплатите ви трябва да изкараме, че и за субсидията ви... Ех, ваш"та субсидия, бе за да работите... Мързелуване обичате, а?? И общи приказки...

21

Анонимен

преди 9 години

Принципът на Костов - След мен и потоп !

20

Radoslav

преди 9 години

избора на салито стана по кодекса на мая манолова-което ме кара да мисля ,че е избран по кюстендилски избирателен кодекс!да я питат тая мая-и тгава да се маят!!1

19

Анонимен

преди 9 години

Гербавия положи знаителни усилия да елиминира конкуренцията отдясно унас и в ЕНП и затова сега клакьорите му са се разбеснели и даже размахват калашници. Знае се обаче: който нож вади от нож умира (народна мъдрост).

18

Анонимен

преди 9 години

#БОСТАН

17

Анонимен

преди 9 години

както са се наредили тези национални предатели от РБ дали с един един Калашников с пълен пълнител няма да се разреши един път за винаги проблема със соросоидната седерастия.

16

Анонимен

преди 9 години

до кога ще го търпите тоя *** Радан?

15

ЕДИН ТУР4ИН

преди 9 години

Кой е най-големия комунист в България ? Живков. # Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? - българите ! # Защо ? защото са по-глупави от торния червей ! # Това ли е дясната европейска реформа ? HE, това е съветска перестройка . . .

14

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ,СЛЕД ТЕЗИ ЗАДКУЛИСНИ ДОГОВОРКИ С ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА С УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ ,С ЖЕЛАНИЕТО НА ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ ИМ ПАТЕРИЦИ ОТ РБ ББЦ ,ДПС И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ НА ОЛИГАРХА СИМЕОНОВ ОТ ПАРТИЯТА НА ТВ СКАТ,КАКТО И С РАЗВИТИЕТО НА СЪБИТИЯТА В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН МОГА ВЕЧЕ КАТЕГОРИЧНО ДА ТВЪРДЯ,ЧЕ ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА СИДЕРОВ И НЕГОВАТА АТАКА

13

Silas

преди 9 години

Интересно какви избори спечелихте общо 5 партии не можахте да прескочите 10% ,т.е по 2% на партия.Голяма победа няма що. Радане ,имаш големи претенции а,къде ти е покритието .

12

до 11

преди 9 години

То и от ГЕРБ ако изритат Мутрата и Осъдения, може би ще стане нормална партия, а не комунистическа диктатура тип Тодор Живков - Вожда казва, индианците ръкопляскат и се кланят ниско.

11

Анонимен

преди 9 години

От ГЕРБ да продължават да слушат медиите на Пеевски и ДПС и да вървят към коалиция с тях и ББЦ. Да знаете гербери, омразата ви към РБ ще е проклятието за вас.

10

смешници

преди 9 години

абе защо не си сложите костов за председател и да приключите да занимавате хората с вас ?И биз това всеки има отношение и мнение за РБ. Кажете ми какво излъчва москов и кънев - злоба, инат и слугинаж в полза на костов. Другите партии се напъват около тях за да ги забележат, но няма да мине и месец и няма да ги има. Другаря костов ще ги е премазъл.....

9

Анонимен

преди 9 години

Тия фалшивите измислени реформатори ги измъдриха от коридорите на американското посолство само за едно да са патерица на мутренската про турска и пор еврейска партия ГЕРБ ,като целта беше двете формации да съставят коалиционно правителство което да спре руските енергийни проекти и да започне да скуби бедния народ с високи цени на ток и данъци с които да се гарантират печалбите на американските тецове ,соросоидната ВЕИ мафия и останалите западни колонизатори ,ама номера нещо не мина