38

Анонимен

преди 9 години

направо вече ще спра да ви чета глупостите......

37

вимпел

преди 9 години

Ще играе дървото...Путин не си поплюва.Като не щеш мира...на ти ...

36

ха..ха до 57

преди 9 години

Президент России Владимир Путин поздравил мусульманскую общину страны с праздником Ураза-байрам. Об этом сообщает пресс-служба Кремля."Один из главных, значимых для мусульман праздников Ураза- байрам знаменует завершение священного месяца Рамадан, обращает верующих к духовным и нравственным истокам ислама. Испокон веков он отмечается свершением добрых дел и заботой о нуждающихся, олицетворяет стремление людей к самосовершенствованию", - говорится, в частности, в поздравлении главы государства.Также президент подчеркнул, что мусульманская община "

35

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Крим е вече част от Русия. Ислямистите не виреят при Путин. Факт !Ще ги смачка като мишки !

34

Nox

преди 9 години

Статията дори няма нужда да се коментира. Просто като видя автор: Зелка Дебилева, американската ***/shill и ми става ясно. Тя тия дни е в засилени обороти и спами глупост след глупост.Dnes bg биха си направили голяма услуга, ако я разкарат, *** самия факт, че толерират такава псевдо-журналистика ме кара да си мисля, че целият сайт е бита карта.Новините си ги взимам от Фоцус, RT, от нялколко американски алтернативни медии като Алекс Джоунс и така.Тука влизам само да натъжавам ***.

33

Анонимен

преди 9 години

Абе тия я гъкнаха , я ги няма вече в Крим !

32

Анонимен

преди 9 години

До do 25много *** как да няма турско малцинство в България 500 кой е бил тука

31

Анонимен

преди 9 години

Твърдението за възможни действия на ислямистки военни формирования в Крим са несериозни. С 1/10 от наличните си реактивни артилерийски установки Русия може с един единствен залп да покрие цялата територия на полуострова. И при това без да включва никаква авиация, пехота, флот или стратегически оръжия. Единствено могат да отровят някой водоем по нечия поръчка, ама после на поръчителя жална му майка.

30

Анонимен

преди 9 години

Този център за изследване на националните конфликти се намира в САЩ, но правилното му име е ЦЕНТЪР ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИ КОНФЛИКТИ ИЛИ ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ, а съкратеното му име е ЦРУ плюс Мосад.

29

МРИК

преди 9 години

Това е добър пример за фин опит за манипулация на читателите. Рядко срещана статия с измислици, преписани от руския печат за местна, руска, употреба. Нямам нищо против г-жа *** Всилева да бъде облчъвана от руската версия за това, какъв трябва да бъде светът, но поне да си признае открито, а защо и да не се пресели там, за да помага на "каузата"? Ако бяхте решили да подходите професионално беше редно да проверите информацията и на други места.

28

Анонимен

преди 9 години

Da gi izselvat totalno tiq vyshlivi tatari...

27

до 39

преди 9 години

Където има ислямисти, турция веднага ги пришива към нея- че уж били турци и почва да се намесва. И тук така стана- че и възродителен процес спретнаха с помощта на дпсарите

26

do 25

преди 9 години

Типичните гадни турски номера. Нали и тук направиха така. Започнаха да се месят във вътрешните ни работи още 80те с оправданието, че защитавали турското малцинство тук. А такова нямаше. Турците се появиха след 90те ,когато *** ни правителство клекна и призна несъществуващо турско малцинство и даде на турция карта да се меси в работите ни. Комунистите едно умно нещо правиха- никога не признаха турско малцинство, а винаги твърдяха, че са българи, приели насилствено исляма.Пробват номера с Крим

25

х

преди 9 години

КАКВИ ИСЛЯМИСТИ В КРИМ? ТАМ РУСИЯ ДЪРЖИ ЕДНА ОТ НАИ ГОЛЕМИТЕ СИ ВОЕНИ БАЗИ И ЗАТОВА ПЛАЩАШЕ НА УКРАИНА С БЕЗПЛАТНА ГАЗ И ДРУГИ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛУГИ!

24

Вежливия Лос

преди 9 години

Май пак ще има вежливи люде. Еми който сее ветрове... Кремълските комплексари или са невменяеми, или са мазохисти.

23

Анонимен

преди 9 години

Те така я играят фашистите - разделяй и владейИ в Афганистан така беше и в Ирак, и в Египет, Либия, Куба, Чавезия и в Косово - Югославия, а сега и в КримИзползват ислямистите за лични цели и интереси, за да отслабят социализма и социалните придобивки на гражданите в тези страни. Не само с ислямисти, но на всякакви опозиционни групи се наливат ограмни пари само и само да се отслкаи държавата, строя и развали хубавия живот на хората, да се разтури контрола в държавата, за да дойдат империалистит

22

Маркс

преди 9 години

Ислямистите се бяха заканили да взривят и Олимпиадата, това не се случи. Русия има милиони мюсюлмани, но има и СЛУЖБИ дето си вършат работата! Нека пробат, пфу!

21

Анонимен

преди 9 години

Колко глупости може да направи чояек за по-малко от година.Нищо добро не ги чака руснаците.

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5За какви djudjeta става дума? Онези от приказката за Снежанка? Ама там, за да не се травмират дечицита, не се казва, че имали много големи... Та, внимавай някое djudje да не те докопа и да ти калиброва отвора...

19

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Погледнете Кърджали,Якоруда, Белица, Пазарджик, Велинград,Разград...................Какво ми сте се заплюнчили да оправяте Крим.Под носа ви ,ще ви сложат ***.