83

razgradski pop

преди 9 години

изборите не са безплатни..знаете ли колко струват едни избори на българския данъкоплатец?...от 2009 сме в постоянна политическа криза и избори след избори, което напълно обезкърви хазната..

82

индианец

преди 9 години

За какво друго да говорят освен за каратето , кучетата и пурите . Със сигурност няма да е за книги :0

81

Dan до бибиян

преди 9 години

Аз какво да предлагам, не съм във властта, каквото и да направи Борисов, вие скачате, ако тръгне да прави коалиция, скачате -защо ще прави коалиция и защо ще дава министерски места като е казал,че ако няма мнозинство няма да управлява, ако направи сам правителство-защо го прави...Интересна ми е твоята позиция ,че той бил за затвора, че клател държавата...а другите какво да ги забравя ли-НЕ, НЕ ИСКАМ ТОЗИ ПЪТ ИСКАМ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИХА, ЗА ВСИЧКИТЕ 24 ГОДИНИ, НЕ МИ ПРОБУТВАЙ,ЧЕ САМО "БОКО" Е ВИНОВЕН!

80

gost

преди 9 години

булсатком се извинявали на абонатите си пак доиде лошо време пак се извиняват докога ще плащаме и ще се извиняват аман от управия

79

Анонимен

преди 9 години

Къде се бави Сретен Йосич? Нали щеше да е навънка септември?Знае ли някой?

78

Анонимен

преди 9 години

Македонските журналисти да си гледат измислената Македония и да не правят тенденционни коментари. Как ще се справи Бойко Борисов си е негова работа и при всички случаи ще е по добре от македонските политици , които мислят само какъв по-голям паметник да построят в центъра на Скопие та дано някой ги помисли за велики.

77

вичко

преди 9 години

До избирател-безпартиенбъркаш, Боко е избран от 15% от имащите право на глас. след като сте натикали бсп/дпс в дупката, защо не изчистихте България от мутри и комунисти? защото ГЕРБ са мутри и комунисти.

76

адъ

преди 9 години

Няма страшно!Всите са *и, ке се разберат, коя от къде ще го засмуче. Медеца.Лошото е, че ние ке го духаме!

75

Анонимен

преди 9 години

Една страна, един лидерТоталитарното управление е еднолично. То се характеризира със: Сливане на трите власти (законодателна, изпълнителна, съдебна) в една система, пряко подчинена на водача; Тоталитарната система се изгражда от една партия, която отстранява, забранява или унищожава всички други партии и налага своята идеология на цялото общество; партията е построена йерархично в посока от ръководителите (висшата номенклатура) начело с водач (генерален секретар, дуче, фюрер)към обикновените членове, правата на които да избират своите шефове са чисто формални Партията прониква

74

бибиян

преди 9 години

До DanБСП са в историята, кажи какво правим сега, не простей по несъществуващи теми. нямате мнозинство, далеч сте от него. ще направите ли правилното за държавата? или ако Боко не получи каквото иска, ще клати държавата. този е за затвора отвсякъде.

73

акуд

преди 9 години

г-н Борисов не се е хванал в никаква мрежа винаги има изненади ,винаги има проблеми и който ги разреши и извлече макс полза той е най добрия

72

Бакал Петко

преди 9 години

Лъжите, Това не е избор на българския народ, а на неговите сегашни гробокопачи- сегашните диктатори, *** и някакви, които *** идват от Турция.,а са българи дьонмета.

71

Dan

преди 9 години

А на предишните избори каква радост беше от страна на Станишев и как пламенно обясняваше колко е загубила "ГЕРБ"като партия, все едно, че той ги спечели тези избори а не ГЕРБ, а как се целуваха с Местан и как "импровизираха" всенародна любов с хора които не знаеха за какво точно са на улицата и какво им пише на плаката,а какво стана мина се малко повече от година, и все едно ,че не е било, ами я си представете ако изборният резултат беше 33% за БСП,ами те щяха да се на.кат от високомерие-хак им!

70

фифата

преди 9 години

До политологти си платен, теб те знаем, не се хаби. борисов е необразован, *** и зависим, ако има някой дето хич да не става за държавник, това е шефа ти. не мога да повярвам, че толква са гласуавли за човек, който имаше мнозинство при предишното си управление и се отказа само заради политикантски сметки, мераци да не поема отговорност, да надиграе другите, да прецака Станишев, когото мрази ей така. Боко не е държавник, той е просто ***, който обича да играе на стражари и апаши.

69

radost

преди 9 години

kakto i da si 4eshite ezitsite ---naroda si kaza dumata---taka 4e oshte 4g. glad i mizeriya

68

Branko

преди 9 години

Borisov zasto ne si podava ostavka???? Ne uspe da sibere 121 glasa I tva e!Dali ste ima novi izbori prez Dekemvri skoro ste razberem.Jalko obace ce naroda zagubi.Zasto nie glasopodavatelite pravim gluposti?Zasto izobsto imame tolkova partii???Vece ne vijdim smisil ot tezi predsrocni ili zakisneli izbori.....

67

морски

преди 9 години

Бойко ке падне лето 2014.

66

Мирослав

преди 9 години

Колко пъти давахме нов шанс на БСП или ДПС? Да броя ли? И какво стана? Оправиха ли ни? "Оправиха ни" да, ама по оня другия начин! Като искате промяна в държавата отидете и гласувайте! Щото всички цъкат пред телевизора в изборния ден и после "Оле оле, кво стана..." Докато мрънкате само тук, няма да се оправим! В деня в който имаш право да решиш нещо, ти седиш вкъщи или нз си къде... Ако всички гласуват, купения вот няма да има значение! А за тези млади хора в ст град които за 30лв се продадоха...

65

Анонимен

преди 9 години

Предлагам нови избори и да вкараме хиподилеца във властта !

64

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е идеален за треторазряден актьор от "Под Прикритие", примерно от ранга на близнаците, но за политик не става. Имаме нужда от Куката.