261

"Хейтър"?

преди 9 години

Поля, много си простичка, уфсъ!Къде по-лесно и безопасно е да се нахвърлиш върху обезверения и гладуващ народ, който не е гласувал, отколкото върху истинските виновници. Вие не разбрахте ли, че се извъртяха вече по 20 сезона от сериалите с "демократични избори" и "мирни протести"? Сега се задава и новия сезон - "Секс до дупка". Сценаристите установиха, че даже и без дупка може. Не е проблем, щото само гласуваме и обикаляме мрънкайки улиците.

260

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 290 Изборите са законни при всяка избирателна активност, щом никой не е пречил на хората да гласуват. При изборите е като в работническия стол - искаш кифетата, ама на шубера има само боб, леща, и ориз при това постни. Избираш едното, или седиш гладен. И още един нагледен пример- имам една колежка- е цял живот не се намери хубав мъж за нея - сега се пенсионира, няма кой да я погледне... От много чудене и "всички са маскари" - това става.

259

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ + РБ + ББЦ с премиер Кристалина Георгиева и вицепремиери *** и Кунева.

258

АНТИ

преди 9 години

Бойко *** се засилва пак да краде с неговите хора!Викайте:Пази Боже!

257

Kafee

преди 9 години

Ако ГЕРБ недойде на влас тази държава потъва.И всички умни и кадърни хора които все още са тука ги саветвам да си стягат багажа защото тука ще останат само ганиовци , селяни , турци и ***.

256

гербер

преди 9 години

ГРОБ и неговите поддръжници обещават стабилност в мизерията, санирани и поправка в закона за средното образование!Аз направих моя избор! Това е програма, платформа, ясно посочено и назовани проблеми и решения!!Реших да съм радикален некомпетентен ***!!

255

Анонимен

преди 9 години

Ти кат няма да гласуваш и кат си голем непровинциалист що не си биеш камшика някъде в по-бяла държава? Или си некадърен, а?.................отдавна съм го направил, миличка. Но признавам си - тъжно ми е за вас, които сте още там.

254

Анонимен

преди 9 години

275,Нямам време и душевни сили , за да поправя всичките грешки, които се написал, но като ярък герберист, липсата на знания по всичко, липса на елементарна граматика и възпитание, са пожложителни качества.Глупостта винаги върви с този тип положителни качества.Такъв като теб, го управлява само майка му.Останалото е, щастието да блееш в стадо с празноглави добитъци и да ядеш и пиеш под команда, ако светне лампата.Народ е философско понятие, като ти гледам правописа, трябва да ти обяснявам.

253

симо

преди 9 години

До Анонимен 282Много си нажен , а не си съобщаваш името. даваш просташки определения за този или онзи , а се криеш зад анонимност.Кой си ти , какво можеш , какво знаеш и за какво се бориш?Противни ми са всички , които се крият зад някаква анонимност и раздават "правосъдие" и "определят" хората като такива или онакива.Ако имаше интелект и въображение щеше да измислиш нещо друго , но каква мисъл в твоят мозък?

252

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ имаха шанс да направят нещо, но отново калпавия материал в България се оказва повече отколкото трябва да бъде... Всички *** гласуваха за останалите...

251

neni4a

преди 9 години

До Божеее НИкой ик не реве,че ГЕРБ са спечелили Знаем си ,че *** които да гласуват за ГЕРБ (или купени) има бол Айде,чакам ги да се коалират с ДПС,че да ви скъсам от бъзикане,гербаджии

250

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ могат да правят правителство на зеленчуците - имат си Тиква за водач :)

249

Анонимен

преди 9 години

С голямо мнозинство е лесно. При тази нова ситуация обаче ще лъсне липсата на държавническо МИСЛЕНЕ у вожда и кохортата с големите черпаци. Ще въртят сучат и ще абдикират от отговорността защото това управление което предстои ще е много трудно и крайно непопулярно. А Бойко иска да е спасител, да го харесват и да има своя търгвоска марка за производство на зърнени закуски с вкус на филия с мас. Прас!

248

поля

преди 9 години

До АнонименТи кат няма да гласуваш и кат си голем непровинциалист що не си биеш камшика някъде в по-бяла държава? Или си некадърен, а?

247

тома неверни

преди 9 години

май ще имаме зоо правителство-орел,рак и щука

246

nobi

преди 9 години

Колкото по-малко гласували, толкова повече проценти за герб. Те държат всички общински съвети и кметове. Колко фирми са свързани с тези кметове и общински съвети ? Представете си всички тези хора, техните семейства, приятели а и работници. Те знаят добре, че имат далавера, ако герб е на власт. Как да се изрине тая ***, не знам.

245

Анонимен

преди 9 години

Тази снимка ми прилича на колаж. Пред всички Боорисов, зад гърба му Фандъкова, омърлушена малко, зад нея Дончев - опитва да се измъкне в предни позиции. Цветанов уууеко настрана фиксира всички, Вежди се е скътал отзад, вероятно в очакване някой да му върне 2-та милиона. Останалите им щъкат погледите насам - натам, но над всички се извисява интелегентният лик на д-р Лъчо Иванов - колос в българската политика.

244

Анонимен

преди 9 години

аз не съм гласувал - няма и да гласувам. България се очертава като някаква турска провинция ... и може би така е по-добре.

243

АНТИ

преди 9 години

До поляБългарина заслужава Пиночет на всеки 10 години "демократично управление", защото крадците стават страшно много!

242

Shark

преди 9 години

До Might. Ааа няма такъв пиниз, народа може да е избрал ГЕРБ като първа политическа сила, но същия този народ реши че ГЕРБ няма да управлява самостоятелно, т.е. народа иска коалиция, и Бойко или ще се съобрази с това, или на следващите избори ще получи звучен шамар. Аз пък не желая Бойко да ме управлява самостоятелно и да си върти кончето както си ще безконтролно. Така че Бойко нищо няма да диктува, или се правят взаимни компромиси и коалиция, или като национален предател ще предизвика избори