27

А

преди 9 години

Големи тикви ама празни -некадърници та ще управляват държава

26

Анонимен

преди 9 години

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист/демокрад/реформатор и пр. по произход и разбирания и по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник на началник/бос/мутра, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно. Нулева фантазия, клиширани изрази.

25

Край

преди 9 години

НОВИ ИЗБОРИ при нови правила. Щото искате да продължите да клатушкате народа ама тои за сега само не ви гласува ама ви набира и утре ще ядете павета. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА два тура и 90% от дупутатите ще са различни от познатите ни муцуни.

24

rambo

преди 9 години

на бойко местото му е в централния затвор като далавераджия с гориво цигари и алкохол.бойко е бил в наркобизнеса и затова се лежи 20 години в затвора.да не говорим за това че бойко е педофил който е изпращтал есемеси за секс на 14 годишната сесил каратанчева.на съвеста на бойко тежи и това рче той е забъркан в над 100 убииства на български граждани или по точно той ги е поръчал.за затвор е и цветанов със 6 апартамента и другите престъпления който е извършил.очаквам да ги видя в завора и двамата.

23

Куку

преди 9 години

ЦЦ, *** невиждан. Има едни стар лаф: Хорато в селото не го искат, той пита за поповата къща

22

Купен вот!

преди 9 години

Аз гласувах за ГЕРБ. Всички мои приятели също! Лекарят бе обещал да ни пусне в отпуска, ако си пием редовно хапчетата

21

Анонимен

преди 9 години

така си е, комунистите мразят най-много социалистите.

20

Анонимен

преди 9 години

Последна е тази победа за ГЕРБ.От тук натам ще им падат резултатите докато изчезнат като НДСВ!

19

Край

преди 9 години

Цветанов, ти и лъчо мозъка и още няколко тупана като ми се явите на екрана веднага превключвам на квот да е.

18

младен

преди 9 години

"Цветанов заяви, че по-голямото зло ще е, ако има нови избори, защото и тогава щяло да има подобни резултати и отново ще се наложи да има коалиционно правителство."Море ако бяха гласували поне 75% едвали щяхте да пипнете и 20% пумияри недни

17

Иде ли?

преди 9 години

Възрастните хора в провинцията, казват: живяло се е без ток в царско време, може да се живее и сега при демокрацията, без хляб не може. Може, може , каза Боко

16

Анонимен

преди 9 години

Пак ли този ***....

15

avg

преди 9 години

Всички видяхте стила на управление на Бойко последните години. Той е свикнал да стане сутрин, и каквото му е настроението - това да стане, абсолютно еднолична власт. Тия в парламента са му само послушковци, без мнение и морал. Като беше в опозиция си пролича истинската му същност. Сега точно този Бойко трябва да се съобразява с други партии и да не се прави каквото си иска. Според мен тая работа няма как да стане, предстои поредното цирково представление с главен клоун - Бойко Борисов.

14

Анонимен

преди 9 години

Бриго Аспарухов: Аз направих Бойко главен секретарТой оценил качествата му и го предложил Симеон за главен секретар на МВР.Бриго Аспарухов е шеф на разузнаването от 1991 до 1997 г. Един от хората, които организират идването на Сакскобургготски-старшина о.з. от американската армия в България. Разбира се, всичко е съгласувано с Ленгли. След като НДСВ печели изборите, Симеон се опитва да го назначи за свой съветник по националната сигурност, но не успява.

13

Анонимен

преди 9 години

Ама този на снимката не го ли осъдиха ?

12

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Абе този Цветанов що не е на обща храна в централния?

11

хгх

преди 9 години

До АнонименА ти като си най-опрАвен, защо не се кандидатира, та по теб да мерим колко са умните от племето? п.п. И не_можеш да пишеш... Първо това научи, умнико.

10

герб

преди 9 години

цветанов министър на затворите

9

Анонимен

преди 9 години

Бял ден да търсите, ама да не намерите, крадци гадни!

8

Анонимен

преди 9 години

Болен ми лежи Боко ***, кръвното му рипа, кат младо петле пред кокошки!До глава му седи старата му сестратъжни песни пее, Буда споменува.Стани ни стани, мило мое братче,Твоите другари-стари геребарсти по чужбина одатсметките си чистят, тебе споменават.Твоите калинки, църно облеченидо Кипър шетат, косите си скубят, сметките си чистят, тебе споменават.Бог да го прокълне Боко ***,За пусти долари се бори, за злато загиназарад таз пуста своя лакомия-сите му сметки, бяха закриени!.