38

стефчо

преди 9 години

Вервате ли си пичове дето гласувахте,вервате ли си? Ахахахахах ,хахахаха ,хахахахахх........абе вие имате по-голямо чувство за хумор от Румен Луканов

37

...

преди 9 години

24000 гласували в Бурса (Турция) до сега после се чудете кой ви управлява !

36

Оракул

преди 9 години

Бъдещето правителство ще е съставено от 3 фракции и в края на вторият месец от идната година ще падне!Ще бъде вой и скърцане със зъби!

35

Анонимен

преди 9 години

току що взеха интервю от една туркиня, която едва говореше български. каза: 'ами додохме само за днеска, турция ни плати билета и пари. само за избурите сми тука'.

34

дедо Клецо

преди 9 години

Чудно ми е - ако беше гласуване за референдум дали да се внасят депутати от Япония, каква ли щеше да е активността?

33

Анонимен

преди 9 години

гласували под 50% = нелегитимно правителство и парламент................така е наистина, управляващата клика е НЕЛЕГИТИМНА !Очаквам революционна обстановка и мизерия до шия, но *** народ - това заслужава !

32

Анонимен

преди 9 години

честити делян пеевски, доган, данчо ментата и местан ага.

31

Анонимен

преди 9 години

До hihoЗащото като не гласуваха на предните избори и хората чакаха 4 години? Хора спрете се, не им давайте право да се гаврят с вас, нека знаят, че не представляват никой друг освен купения си вот и малкото твърди симпатизанти.

30

Анонимен

преди 9 години

До края на деня има реален шанс активността да достигне 50%, но това означава, че народа не си е научил урока от предите избори с активност 51.3%.

29

Анонимен

преди 9 години

гласували под 50% = нелегитимно правителство и парламент. ясно е, че българите сами са решили да е така, но политиците нямат морално право да стават депутати. системата има нужда от рестарт - в един блок не може 2 апартамента да решават какво да става с останалите 10. точка.

28

hiho

преди 9 години

Още 4 години с Болен, а.ка. Бялата Златка в политиката? Хора, гласувайте за да си го спестим!

27

shishi

преди 9 години

Стотици автобуси пристигнаха вчера в Хасково и Кърджали, хиляди турци, които не знаят и една дума на български ще определят нашата съдба. Къде беше лъжецът Бареков, който в типичния си лъжлив стил отново говореше врели некипели, че щял да блокира границата. Дойде преди 5 дни на К. Андреево с 30 *** и *** платени от него, позавъртя се 1 час да го снимат камерите и се изнесе като п....ня от ***. Българи, приятели, интелигентни хора, ако не искате пак да псувате и да се ядосвате, че ДПС преяждат с власт, просто излезте и гласувайте. Само така ще отрежете пътя на ДПС към властта, а не с Пи

26

mew

преди 9 години

Бареков знаехме с неговото блокиране на границата, че това са само медийни фойерверки, ясно е че Делян Пеевски и ДПС му дърпат конците. Сега по време на Байряма изборния туризъм ще е голям и ДПС ще вземе голям процент, единствено ние българите можем да попречим на ДПС да бъде отново фактор в българската политика като излезем да гласуваме. Лесно е после като всичко приключи да псуваме политиците по телевизора, това е характерно за българина.Излезте да гласувате за да променим това.

25

Анонимен

преди 9 години

Към 16 часа 35,3% от българите са отишли до урните....................ми да ... партийните (платени) агитки са се отчели ... До тук с гласуването !

24

Социолог

преди 9 години

Втората БСП и третата ДПС сумарно не стогат гласувете на Герб, иначе ДПС е много близо до БСП и на следващите избори може да е съсвсем спокойно втора сила, на Греб им трябват минимъм две партии за да направи кабинет, мармалад от всякъде и до 2 години макс нови избори !

23

...

преди 9 години

до 26 и какво значение има дали ще има правителство с 20% гласуващи или с 80? с ниска активност купените гласове имат по голяма тежест дреме им на ... дали гласувате или не

22

Анонимен

преди 9 години

i da glasuvate i da ne glasuvate pak shte psuvate.mafiyata e neiztrebima.tezi gadove ni prodavat na kilogram,na metar ,na litar i na kakvato merna edenica se setite.ako v politikata vleze edin normalen chovek to toy ili se pobarkva ili shte go pobarkat-tam sa samo gadove bez znachenie na nacionalnost,rasa i veroizpovedanie.samo naivnici moje da ochakvat milost ot tezi ***.izhoda e edin-TERMINAL 2.da gi ostavim da se samoizyadat.

21

стефчо

преди 9 години

и какво ще се случи като гласувате? Ако изборите можеха да променят нещата,щяха да са забранени!

20

vivian

преди 9 години

Хайде, има още време, ОТИВАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!!!!

19

Анонимен

преди 9 години

До ЕЗИЧНИКТова е протеста още сега! Трябва уважение в политическите партии, което липсва, когато се научат на култура, тогава ще се гласува пак, защо смятате,че изборната активност спада на всеки избори!