64

Бай Иван

преди 9 години

До АнонименПовече пари ще дойдат като се засили икономиката, а това става с производство и износ. Тоест, ако искате правителство, което да засили икономиката и производството, гласувайте за нови партии, а не за такива дето обещават 1000 лева минимална заплата от нищото. От нищо няма как да стане, нужни са заводи, а не златни мини, които ще се изчерпат.

63

Системен Оператор

преди 9 години

гласувайте - ЛЕГИТИМИРАЙТЕ СИСТЕМАТА МОЩНО!!няма значение за кой - може и за ПО-МАЛКОТО ЗЛО!!важното е да е жива системата - НЕ ВИЕ!!

62

Писна ни

преди 9 години

Тази зима ще има МАЙДАН пред НС независимо кой е на власт . С тези повишения на цената на тока ще хвъечат камъни, ножове и куршуми! Който от старите политици оцелее едва ли ще иска да остане да живее в БГ.

61

Монархист

преди 9 години

до 123Когато не гласувам, гласът ми отива в графа "Негласувал", а не при *** и пульо.

60

Анонимен

преди 9 години

Хората искат повече пари, а не избори и президент.

59

123

преди 9 години

Когато не гласуваш, гласът ти отива точно за тези, които не искаш да те управляват. По-добре пусни невалидна бюлетина. Негласуването не решава проблемите ни. А и после нямаш право да се сърдиш. А Плевнелиев, който казва, че Русия живее в19 век, знае ли, че у нас все още има села, в които никога не е имало ток. Ние в кой век сме?

58

Гласувайте !!!

преди 9 години

Гласувайте масово против ДПС и Атака, за да обезсмислите купените гласове и подплашеното гето, което е хукнало под строй да гласува за ДПС и Атака като на пожар. Не е казано, че за ГЕРБ трябва да се гласува, има и нови партии като ОНБ.

57

Анонимен

преди 9 години

Един приятел,тук,в Созопол,беше ми го казал преди месец по-просто.На търговската улица,"Ропотамо". "Виждаш ли ги,казва,тези туристи,които минават сега тук?Ако се върнат отново ГЕРБ НА власт, това няма да са туристи, а данъчни."

56

Монархист

преди 9 години

Айде моля ти се, латентния, не ми казвай кво да правя. Няма да гласувам и толкова. Взел съм решение да не участвам, макар и косвено, чрез моя вот в разграбването и опростачването на държавата и това е.

55

Анонимен

преди 9 години

ДС креатура - ВКР , вербуван по време на отбиване на военна си служба!!! И сега го извадиха - поредният проект на ДС...но не много успешен...

54

Анонимен

преди 9 години

Ти ли ще ми определяш наклона бе *** като ТИКВАТА?зА НИЩО не ставаш мръсни овчарино!

53

Анонимен

преди 9 години

До незаинтересованти вуйче хвани че прочети конституцията (ако можеш да четеш (това че можеш да пишеш въобще не предполага че можеш да четеш) ) в разделите НС и ВНС - и после нали може да светне някоя павлова крушка ..........

52

Мечката

преди 9 години

Не бе ще гласувам, ама първо да изпилим топчето, после ще гласувам с него за Свободна и Велика България без плевни и бостани. Напред национали!

51

Хитър Петър

преди 9 години

Истината е че днес никой не желае да гласува аз минах покрай моята изборна секция от любопитство а не за да гласувам имаше 10 12 заблудени това е. Аз направих моя избор НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!

50

Добри Колев

преди 9 години

Да, гласувайте МОЩНО с недействителна бюлетина. Само така ще покажете на цялата политическа класа, че не искате повече да се *** с вас. Никоя от партиите не заслужава гласа ни. Оттук нататък ИЗБОРИ ДО ДУПКА. Електронно гласуване, образователен ценз за гласуващите, управленски опит в реалния бизнес поне 10 години за всички кандидати и пряк вот за всеки един висш администратор от централната и общинските власти, съдии, прокурори, следователи, шерифи. Пряка демокрация - всичко останало е лъжа.

49

Анонимен

преди 9 години

айде си включете некъф кирилизатор бе коментаторите - тегли се, или ако ви е по-нов виндоуса бръкнете в настройките - аман вече......

48

Леле че народ

преди 9 години

ОО да,значи няма да се гласува

47

Strict

преди 9 години

До Анонимен 43Помаците са резнати отдолу.Навярно сте имали страстни нощи с негои затова го определяте като такъв.

46

Анонимен

преди 9 години

И на президентските избори ще гласуваме мощно, че да си ходиш веднъж и завинаги!

45

Анонимен

преди 9 години

Така е, но ако бостаните останете още в политиката може да е пагубно!