46

АТАКА- ПОБЕДА

преди 9 години

На 5 октомври целта е да спрем мутрите да се върнат отново на власт. Спряхме ги 2013 година, знаете много добре, че нашата партия изяде много бой, но ги спряхме да се върнат на власт. И това беше историческа заслуга на Атака и на никой друг. Ние спряхме връщането на герберите на власт 2013 година и това е заслуга към България, заяви Сидеров.

45

АТАКА - ПОБЕДА

преди 9 години

Волен Сидеров: Атака има над 5% подкрепаНа 5 октомври целта е да спрем мутрите да се върнат отново на власт, обяви лидерът на националистите Над 1000 човека посрещнаха в Благоевград Волен Сидеров. Пред тях той очерта две важни задачи пред Атака националният митингпротест днес пред Министерския съвет и ДКЕВР срещу увеличението на тока и недопускането мутрите да се върнат на власт на 5 октомври.

44

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 9 години

до 54Те винаги са работили работещите работници!И на две три места работят, даже.Как иначе ще стават милионерите милиардери?!

43

Анонимен

преди 9 години

Амшел се жени за Шунсе Лехних и има с нея официално 8 деца. Шунсе умира през 1756 г. Амшел Бауер поставя червен знак над входната врата на своята счетоводна къща, този знак представлявал хексаграма (което геометрично и числено се превежда като номера 666, или шестоъгълна звезда), която в едно далечно бъдеще ще стане символ на Израел и на световния ционизъм. Амшел умира в епидемия от едра шарка през 1755 г.

42

Бай Иван

преди 9 години

До избирателАтака отива при НДСВ и при царя, а именно под 4 % за влизане в парламента и най-мразени. Като стана въпрос за най-мразени политици, това са Волен Сидеров, Симеон Сакскобургготски и Иван Костов.

41

абе верно ли?

преди 9 години

Я не ръси акъл бе испански бендел агент на КГБ.Баща ти сигурно се върти като вентилатор у гроба мизерен руски агент.

40

Анонимен

преди 9 години

Хахах, гласувайте за да преборите статуквото, или "war is peace"

39

A

преди 9 години

Аман от акълища и обещания на кой да вярваме вече само ,,атака'' е вярна !

38

Анонимен

преди 9 години

Верваме ти царю честити, да нямаш още нещо за връщане, я горица, я скалица, та изпълзе отнекъде ?

37

Анонимен

преди 9 години

Tozi nqma nikakav avtoritet ve4e v Bulgaria neznam zashto my iskat mnenieto.

36

АНТИ

преди 9 години

До Площад на СъгласиетоБългария е в положение подобно на Чили през 1973г.Но тогава идва генерал Пиночет и ликвидира много от крадците!При нас ще дойде пак генерал Борисов и кражбата ще продължи.Това е разликата!

35

НДСВ

преди 9 години

Само Царя може да ни спаси. Аз ще гласувам за Царя, а вие?

34

Бай Иван

преди 9 години

Ами ти Сакскобургготски не си ли статукво? Крадецът казва дръжте крадеца, хахахаха.

33

Анонимен

преди 9 години

Плешивеца, Рапона, Тиквата все мутри с хубави прякори.

32

56792

преди 9 години

хахахахахахахаха ...

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен23От Карлуково ли пишеш бе индианецо :)))

30

Анонимен

преди 9 години

Тоя дали изобщо знае какво е статус куо? Едва ли, защото ако знаеше, щеше да знае че да гласуваш е точно овчата психология на статус куо. С 2 думи, "добрия стар цар" ви казва "бъдете овце за да не бъдете овце" - хайде сега бягайте да гласувате, че има още много "попара за сърбане"...

29

Анонимен

преди 9 години

"Гласувайте, за да преборите статуквото, зове Сакскобургготски"25 години хората гласуваха и статуквото не беше променено или преборено или нарушено.Единственния начин да се пребори и разруши това статукво е народа да вземе сопите и да изрине всички политици включително и тоя. Пък и чак ни съветвал как да преборим "статуквото". Симеоне, ти си част от това статукво, така че не казвай на българите какво да правят, че да го преборят. По родословие дори не си българин, а повече европеец.

28

Площад на Съгласието

преди 9 години

Цар - демократ, мутра - законотворец и червени милиардери - борци за евтин ток. Вервайте им и ги избирайте отново, вместо да се обединим срещу тях и да ги изтрепем всичките.

27

Евро Пси

преди 9 години

Бившият монарх обяви ниската активност за вредна за демокрацията...Ало, кой патриарх го е помазал този за цар?!Демокрация е нямало и при истинският цар-баща му.Но е имало истински капитализъм!