7

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ПАК ЩЕ ОПРЕМ ДО РУСИЯ, ЯСНО Е ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ БЕЗ НЕЯ. КОЙ, КАКВОТО ЩЕ ДА ПРИКАЗВА НЯМА ДА НИ СПАСЯВА ЕС И САЩ А РУСИЯ! ДАНО НЯКОИ *** ДА СИ ГО НАБИЯТ В ГЛАВИТЕ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ТРЕЗВО!!!! ИНАЧЕ СЕ ЗАДАВА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

АЕЦ не работи на въглища, а има и достатъчно мощност! Аз предлагам всички политици и "умници" на висши държавни постове от сега да палят свещи и да се молят, зимата да е като пролет, че вдигнат ли цените на тока, а после се окаже че и режим ще имаме, просто виждам как бързо ще дойде края на света за горе упоменатите....

5

свободен

преди 9 години

Плашат ви ,за да си мълчите за повишението на тока бе роби :))

4

Анонимен

преди 9 години

Българина е изобретателен и талантлив човек,режим на тока ще тласне България във нови висоти,скоро сами ще си произвеждаме ток по домовете и никой няма да има нужда от скапаните им централи

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОх ,колко си бос... Да не използвам една друга дума с 5 букви ,която започва с *П*...

2

Елемаг

преди 9 години

Абе Тренчев,нали произвеждаме 3 пъти повече отколкото консумираме?Как така режим?И защо казваш само аспекта с Хамериканските Тецове и все още ползването на въглища?Милиони са добросъвестните абонати, а за това са наградени в режим.Къде го има това бе?

1

Анонимен

преди 9 години

Спиране на мините ще докара по-евтин внос на въглища от Русия срещу което са против американските марици и ВЕИ че ще подбие цената на тока.