105

Костов

преди 9 години

Абе Радане, защо се излагаш бе човек-то вие още изобщо не е сигурно дали ще влезете в парламата, пък си седнал и условия и то точно на бате Бойко да туряш-ми ти туряш тигана преди рибата да е уловена бе брато...такъв ахмак да турят на ДСБ...това пък съвсем не го очаквах...Па беше се и напънал лидер да става на Реаниматорския блок..па го спреха куневицата и лукчо...*** то смях смях смях...Ейййй какво остана от сините времена божееее..добре че и в други страни Полша, Чехия и там подобни явления се

104

вече видяно или чува

преди 9 години

папагала на Гаргамел .....разбива дясното по утъпканата пътека ............командира искаше дясно правителство но без Негово величество и с този и иск отвори пътя па първата тройна ламя....Гласувам за синята идея ,но с Този проводник и Коалицията зад него дали остана нещо от нея???

103

РУМЕН

преди 9 години

ТОЯ МАЙ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ? А , КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ БЕ ,СЕДЕСАРЧЕТА ? ЗАЩО ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ИСКАТЕ БСП ДА ВИ СЕ ИЗВИНЯВА НА НЕЩО ,КОЕТО ТЯ НЕ Е СТОРИЛА,А ВИЕ И ВАШИЯ ЖЕЛЮ С УКАЗИ ЛИКВИДИРАХТЕ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ! СЕГА ЗАБЛУЖДАВАТЕ ХОРАТА С ПОРЕДНОТО СИ ИЗМИСЛЕНО ИМЕ - РЕФОРМАТОРИ ! ГРЪНЦИ !

102

Анонимен

преди 9 години

Пенсиите да станат по 1000 лв а заплатите по 2000 е съвсем реална переспектива при управление на БСП.....Заедно с тях и еврото може да стане 19,50 лв за евро.....

101

Анонимен

преди 9 години

кой си ти, че да казваш бе г-н никой ?! от кога ти порасна работата и на тебе незнайко ? Мъничко човече долно ..партиината книжка ти виси от левия заден джоб Раданеее! Мъничак човечец!

100

bai_jordan

преди 9 години

Искам да питам троловете(платените драскачи) какви пари взимат и може ли и аз да се уредя. Мога по цял ден да вися в някой форум или новинарски сайт и да цъкам плюсове и минуси за който си трябва. Явно се изкарват добри пари и си задавам въпроса - що да бачкам по 12 часа като мога да кибича пред компа и да хваля "когото трябва" и да оплювам "когото трябва" ! Пишете ми на e-mail "kandidattrol***abv.bg"

99

bai memed

преди 9 години

О РАМАДАНЕ КОСТОФФФФФФ,ОИИИИИИ МИЛИЯЯЯЯ,А НЕСТО ПО ТАКА ЗА ДЕСЕРТЧЕ ДА ТИ СЕ Е ПРОСЪНИЛО Я БАКЛАВИЧКА,Я РАХАТ ЛОКУМ............

98

Анонимен

преди 9 години

И аз искам някой страхотен политик да ни управлява само с положителни качества и без недостатъци. Но за съжаление такъв няма в България. Боко всъщност е най-малкото зло. Така че си натискайте парцалите и гласувайте за него че да не дойдат пак комунистите на власт. Че току виж ви станали пенсиите по 1000 лева и заплатите по 2000. Майтап бе.

97

АК-47

преди 9 години

Какви реформатори са тези, че нещо не се сещам?Какво точно ще реформират?Всички от от този политически бардак "реформатори" вече бяха на власт.Допринесоха за унищожаването на страната много успешно.С антинародни реформи.Та какво искат още да реформират, питам????Време е да се лее кръъъъъъъъъъъъъв!

96

Анонимен

преди 9 години

Тея са болни от шизофрения. Харесват ГЕРБ но не харесват лидера който тя си е избрала Борисов. Не искат да е министър председател Борисов и да поема отговорност. А искат да сложат за министър председател нягой Пинокио като Орешарски и Борисов да му дърпа конците отзад. Ужким са сини а разсъждават точно като комунисти.

95

citizen

преди 9 години

"Мнение", случайно да си чул, че точно по времето на боко, много държави изпаднаха в криза? Случайност или е по същата причина?Много сте жалки платените боклучета.

94

Анонимен

преди 9 години

Има само една неяснота - БОСТАНЪТ какъв ще е? ОТКРИТ ИЛИ ПРИКРИТ?

93

Анонимен

преди 9 години

Аз, пък, искам агнешко печено, ама от бутчето !

92

Анонимен

преди 9 години

в тиквата и на тоя си личат идеите на И Костов.

91

Анонимен

преди 9 години

Радан ще вземе да познае, че ББ няма да е начело на герб след изборите. Може би е разбрал нещо или някой му е подсказал.

90

Анонимен

преди 9 години

Отново старата песен на нов глас :Всички срещу Бойко; Как успя толкова равномерно да ги вбеси всичките, не мога да се начудя.Или всичките са само различни лица на едно и също нещо; Станишев избяга в Брюксел; Доган се завря в *** г..з; Пеевски се моли да го гръмнат,ама все не се намира КОЙ; Цацаров се преквалифицира в банкер;*** се изживява, като дядо Господ ! Думи нямам!

89

ВАРНЕНЕЦ

преди 9 години

Бяха ми симпатични, но на мене във Варна Касим Дал ми дойде малко в повече. Да си го заврат, заедно със скапаната преференция, те си знаят де...

88

кк

преди 9 години

Радане, Радане... Виждаш ми се опитен политик, а не разбра елементарната истина: ГЕРБ създадено, за да даде властта на ББ, а не за да направи нещо в полза Родину. Ако не е властта на ББ не му трябва никакво ГЕРБ. Там всички се джаскат, че са завършили Кембридж, Масачузет, Харвард, а са паднали до нивото на ББ. Да си видял наченки с тяхното великолепно образование да са помогнали за издигане на мисленето в тази партия. Там се мисли, както мисли ББ, или изобщо не се мисли...

87

vitosha

преди 9 години

Гнусното им е, че са лъжци. Гнусни са, че са радетели за "правилно" разпределяне на благата, но жалкото ви лидерче не се отказва от лукса и парите. От скъпото уиски, чантите и бижутата за селянките които спят с него.Гнусното е, че залъгват разни като ТЕБ, АРХАНГЕЛ, ударени от живота хорица, че видиш ли - от утре земните блага ще се изсипят върху тях. И то без да се напъвате много много - само изберете волен.

86

Вие луди ли сте?!

преди 9 години

Без Слънцето какъв кабинет ще правите? Кой ще управлява, кой ще гали главиците на овчедушните журналистки и ще ги занимава с плоски забележки? Кой ще си сменя по три пъти на ден мнението и ще води народа към поредното незнайно отклонение във вътрешния мир на Титана? Кой? Кой? Избори до дупка и да живее диктатурата на Вожда!