194

Шоп

преди 9 години

До НаблюдателСуверена е едини той представлява дъжравата пред света, а републиките имат глас в общото решение------------ ООН не е "света", а е организация на НАЦИИТЕ.

193

Наблюдател

преди 9 години

До Шоп: Отговарям- Не са живели едни и същи хора..С времето населението а тези земи се променя. там навремето на Древна Рус е нямало никаква следи от полски *** наприимер, и така нататък.Киевска Рус е държава на руснаците.. доколкото сегашните хунтаджии и модерни укромакета не се имат дори за потомци на русите, значи не е тяхна :)) Все едно макетата да претендират за Самуиловата държава понеже е била по техните земи, да бе да.Та така Шопе, пак не позна, дори за шопландия не знаеш :)))

192

Памуков

преди 9 години

До @@@ 261А бе за каква приватизация в Украйна ни говорите,та те отдавна са раздържавили повечето парчета от икономиката си.Тия Олигарси да не са паднали от небето.Стига с тия мантри за Апокалипсис в Украйна,те не са като нас балъци и не са и малка държава за да не им обърнатповече внимание от ЕС и САЩ.Янките даже предвиждат от тяхна страна нещо като мини план Маршал за Киев.На запад особенно в САЩ и Канада има огромна диаспора от украинци избягали след ВОР и след ВСД има милиони лобиращи.

191

Шоп

преди 9 години

До Наблюдателсъмнява ме УССР да е имала отделен представител в ООН---------------Разбира се, че ще те съмнява, но не защото си много умен, а защото си безпределно ***. Русия, Белорусия и Украйна се водеха ОТДЕЛНИ НАЦИИ, още по времето на СССР.

190

Шоп

преди 9 години

До НаблюдателТо по това време когато е била Киевска Рус, тогава понятието украинец не е съществувало----------------- Може и да не е съществувало понятието украинец, но едни и същи хора са живели и тогава и сега. Както и около София от двайсет века живеят едни и същи хора, независимо как се наричат - траки, келти, серди, шопи и т.н. Гените са едни и същи. Спорът беше дали е имало държава по тия земи - имало е. И щом е Киевска Рус, значи е на киевчаните, а не на москалите.

189

Наблюдател

преди 9 години

А и да, Памуков, по времето на СССР съмнява ме УССР да е имала отделен представител в ООН :)) Не говори глупости и ти ...Ако те са имали, по същата логика и всички останали същзни републики е трябвало да имат, което е пълна глупост. Суверена е едини той представлява дъжравата пред света, а републиките имат глас в общото решение. Иначе става хаос, и никаква дтржавност :))

188

Наблюдател

преди 9 години

До Памуков: Памуков, ние отговаряме на тъпия шоп ако не си забелязал с неговите смехотворни твърдения.Лично на мен целта ми не е да се ровя в историята, макар че точно историята донякъде обяснява защо се случват доста неща. Като например защо западните покрайнини изпозлват различен език, и се имат за други, защо полските *** се месят например, и така нататък.Хубаво е да знаеш някои неща преди да говориш небивалици, като шопа и доста сорсоиди тук.Украинците в момента са като макетата,древни:)

187

@@@

преди 9 години

Сега ще цъфнат и вържат.. Предстои приватизация на ключови сектори и масово обезлюдяване.. нещо като при нас, ама в по-голям мащаб. Общо взето Украйна се самообеси.

186

Памуков

преди 9 години

До Наблюдател 258Наблюдателе криво седиш и не виждаш хубаво ,гледаш обекта само от Изток.Да ти кажа ,че и поляците викат на Киев Украина,но от тяхна гледна точка.И ние викаме на Босилеград покрайнини,но само до тук !Ако вземем да гледаме кой къде е бил през вековете,няма да му излезе на никъде края.Имаше си Украйна още по времето на СССР имаха даже отделен от руския представител във ООН,така че сега да правим вариации какво би станало ако Ботев беше без каска не е етично и практично >

185

Наблюдател

преди 9 години

До майорски: По скоро това е с цел пропаганда, да залъжат горките укри че видите ли хунтата която ги управлява ( и която беше докарана на власт от запада ) спазва обещанията си... Да да, ама ще има да почакат , събитията още са в развитие както се казва, има още да се променят...Новорусия някой май взеха да я забравят .. Ако бъде приета нещо в ЕС, то ще е част от Украйна най много , полячеещите се хохли в западните части , но и това е съмнително. на ЕС най много им трябва нова бедна държава :))

184

Наблюдател

преди 9 години

Самите историци повече използват названието Древноруска държава за тогавашните времена.Възниква в 9-и век, разпада се в 11 век под ударите на печенегите .. Разпада се на малки княжества, едно от които е Московското. Дори в Българската история се пише за похода на руския княз Светослав в нашите земи, а не за похода на украинския княз :))) През повечето времена тези земи са били арена на спорове и битки, поради което и Руснаците ги наричат Окрайна, тоест граничните земи :)) земи на битки и спорове

183

Памуков

преди 9 години

До щулрофон 252Знаем ,знаем че си във Франция и още по точно в Тулуза "миеш кенефите" на пилотите.Не знам какво правиш там ела тук да видиш как се калява стоманата !

182

майорски

преди 9 години

До ПамуковЗагибите на битки не ни интересуват ...целтта е ВОЙНАТА....а там печелим ...ЕС разбра че Украйна е голяма хапка за тях .....както и Турция ....никакво влизане ...Турция се асоцира и кандидатства вече 20 години ...така ще е и с Украйна ,,,

181

Памуков

преди 9 години

До щурофон 250За сега съм питал само ефрейтора.Бегаш ми по тъч линията.Не казваш как преживявате загубите ?Всичко ще стане точно за Великата О.Революция,до тогава ще е уредено асоциирането на Украйна в ЕС !

180

Наблюдател

преди 9 години

До Шоп: То по това време когато е била Киевска Рус, тогава понятието украинец не е съществувало драги ми ***.. Прочети по добре историята и се убеди сам.. Украйна като понятие ( по точно Окрайна ). реално дори не се е наричала Киевска Рус, това понятие е въведено от историците, земите тогава са се наричали по друг начин, и управлявани от русите .Но Киев пада под властта на татарите, и само Новгордска Рус остава, от която се развива и сегашна Русия (Московска)

179

yan

преди 9 години

До ШопУкрайна не е Киевска Рус. Само географията е обща. Ако кажеш на някой украинец,че са наследници на Киевска Рус ще ядеш боя. Преди десетина години работих с един полско-украински ***. И от него за първи път разбрах за степента на омраза руснаци-украинци.

178

щулрофон

преди 9 години

До Памуков -е я съм у Франция и ке ви гледам сеиро след изборите! Като па ви дигна токо и цените като цяло - тогава ке ви видим УМНИЦИ БУГАРСКИ!!! АКЪЛ ръсите, а лай-а ядете!!!!!

177

майорски

преди 9 години

Абе тя и турция искаше да влиза от 20 години ...ама ...те я на .....още е в азия

176

щурофон

преди 9 години

До Памуков - четеш, ама не мислиш бре кемене! Я не съм за никой бре!а за договоро за асоцииране на Украйна към ЕС - ПЪРВО ТРЕБЕ ДА ГО РАТИФИЦИРАТ СИТЕ СТРОНИ ЧЛЕНКИ НА ЕС и тогава влиза в сила бре!и второ - оти като си толко отворен не пита нещо генерало бре!

175

Шоп

преди 9 години

До чекистУкрайна (Киевска Русь) е създадена доста преди Московията, така че...издишаш. Модерната Украинска държава е създадена през 1918 г.А преди това е имало няколко други казачески държави.