8

Татко

преди 9 години

Щонов, що не си. ?...

7

Анонимен

преди 9 години

Браво на човека, разумно приказва! Дано успее да побутне малко нещата!

6

Stamat

преди 9 години

Energetikata trqbva da se nacionalizira!

5

Анонимен

преди 9 години

След гражданския натиск май взеха да поддават политиците. Тръгнаха да мислят в правилната посока. Американските ТЕЦ-ове са тези, които ни продават наша си енергия на безумно скъпи цени. И то благодарение на договорите подписани още от Иван Костов. Да продължим с гражданския натиск и замерянето с яйца. Само така ще успеем да бутнем корпоративните интереси на нашите политици. Гражданското общество срещу политическата мафия!

4

йух

преди 9 години

Къде ви намериха бе да ви ...... и изчислителите. Къде са талантливите и можещи българи та само некадърници ни управляват. Да докараш енергетиката до фалит трябва да си изключително *** и крадлив. Какъв е тозя кошмар? а виновни пак няма.

3

zeus

преди 9 години

Щонов, вземи прочети Конституцията, скъсай всички договори и подведи под отговорност който ки р подписал!Чл. 19.(1) Икономиката на Република България се основава на свободната стопанска инициатива.(2) Законът създава и гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви правни условия за стопанска дейност, като предотвратява злоупотребата с монополизма, нелоялната конкуренция и защитава потребителя.

2

Анонимен

преди 9 години

Този май не успяха да го умелят с яйца !!!

1

Homer

преди 9 години

Хомосексуално изчадие!